دسته‌بندی نشده

روش پخت کدو بلوطی در ۴ طعم مختلف

کدو بلوطی : غذاهای خوشمزه با کدو بلوطی

کدو بلوطی یک کدوی مقوی زمستانه است که معمولاً با شکر و کره خورده می شود. همچنین می توان با اضافه کردن ادویه های مختلف، طعم های متنوعی به آن داد.

در این مقاله قصد داریم چند پیشنهاد ساده برای پخت و آماده کردن کدوی بلوطی ارائه کنیم. پس در ادامه با این مقاله از دلگرم همراه باشید.

4 روش جهت طعم دار کردن کدو بلوطی

1. طرز تهیه کدو بلوطی ساده

مواد لازم: (برای 4 نفر)

  1. یک قاشق غذاخوری کره ی آب شده
  2. نمک و فلفل
  3. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  4. دو قاشق غذاخوری آویشن
  5. یک چهارم فنجان پنیر پارمیجانو

کدو بلوطی ساده

1- دمای فر را به 200 درجه سانتیگراد برسانید.

یک سینی شیرینی پزی را کمی با اسپری شیرینی پزی نچسب چرب کنید. می توانید به جای چرب کردن سینی آن را با یک ورق آلومینیومی بپوشانید.

2- کدو بلوطی را نصف کنید.

کدو بلوطی را در راستای طولی به دو قسمت تقسیم کرده و دانه ها و رشته های میان آن را خالی کنید.
قبل از استفاده از کدو بلوطی به خوبی آن را بشویید.

با استفاده از یک قاشق مواد و دانه های اضافی داخل کدو را خارج کرده و به خوبی تمیز کنید.

3- کدو ها را روی سینی قرار دهید.

دو نصف کدو را باید به شکلی روی سینی قرار دهید که سطح داخلی شان در تماس با سینی باشد.

4- کدو ها را به مدت 45 دقیقه بپزید.

کدوها زمانی پخته شده اند که چنگال یا چاقو به راحتی در گوشته ی آن فرو برود. هیچوقت کدوها را بعد از پختن، داخل ظرف دربسته قرار ندهید.

5- داخل کدو را با کره چرب کنید و دوباره داخل فر قرار دهید.

موقتاً کدوها را از فر بیرون بیاورید. سطح داخلی آن ها را با کره چرب کنید و به دلخواه خودتان کمی نمک و فلفل روی آن ها بریزید. سپس برای 15 دقیقه ی دیگر آن ها را داخل فر قرار دهید.

دقت کنید که این بار کدوها را برعکس دفعه قبل روی سینی قرار دهید به شکلی که پوستشان در تماس با سینی باشد.

6- کدو ها را به شکل دلخواهتان سرو کنید.

شما می توانید کدو های پخته شده را به همان شکل بخورید یا از آن ها به عنوان یکی از مواد لازم در یک دستور پخت دیگر استفاده کنید.

2. طرز تهیه کدو بلوطی تند

  • دو قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • نمک و فلفل برای طعم دار کردن
  • یک چهارم قاشق چای خوری زیره
  • یک چهارم قاشق چای خوری گشنیز
  • یک هشتم قاشق چای خوری فلفل قرمز

طرز تهیه کدو بلوطی تند

1- این بار دمای فر را روی 218 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

یک سینی دیواره دار را با یک ورق آلومینیومی بپوشانید و یا آن را چرب کنید.

2- کدو را تکه تکه کنید.

پس از نصف کردن کدو و پاک کردن داخل آن، آن را به تکه های کوچک تقسیم کنید.

3- کدو ها را آغشته به روغن و ادویه کنید.

تکه های کدو را روی سینی بچینید و روغن زیتون را روی آن ها بریزید و روغن را با یک قاشق روی سطح آن ها پخش کنید. سپس نمک، فلفل سیاه، زیره، گشنیز و فلفل قرمز را روی آن ها بریزید.
دقت کنید که مواد را به طور یکنواخت روی همه ی سطوح کدو ها پخش کنید.

4- کدو ها را برای 30 دقیقه داخل فر قرار دهید.

بین این 30 دقیقه سینی را بیرون بیاورید و تکه های کدو را برگردانید و دوباره داخل فر قرار دهید. زمانی که کدو ها پخته می شوند باید تقریباً به رنگ قهوه ای درآمده باشند و کاملاً نرم باشند.
توجه داشته باشید که تکه های کدو روی هم قرار نگرفته باشند.

5- کدو ها را وقتی هنوز گرم هستند، سِرو کرده و نوش جان کنید.

3. طرز تهیه کدو بلوطی شیرین

1- دمای فر را به 200 درجه سانتیگراد برسانید. در این فاصله یک سینی شیرینی پزی بزرگ آماده کنید.

2- کدو بلوطی را نصف کرده و دانه های درون آن را جدا کنید.

بریدن یک کدو بلوطی می تواند کار سختی باشد. برای اینکه بتوانید به راحتی آن را از وسط ببرید، آن را روی یک تخته برش مناسب قرار دهید و با استفاده از یک چاقوی بزرگ و دندانه دار آن را برش بزنید.

به کمک چاقو برش های کوچکی روی سطح داخلی کدو ایجاد کنید تا طعم مواد و چاشنی ها به داخل گوشته ی کدو نفوذ کند.

3- کدو ها را روی سینی بگذارید.

مقدار خیلی کمی آب روی سینی بریزید. دقت کنید که آبی درون کدو ها ریخته نشود. ریختن آب داخل سینی مانع سوختن پوست و خشک شدن گوشته ی کدو می شود.

کدو ها را به شکلی داخل سینی قرار دهید که سطح برش آن ها به طرف بالا قرار گرفته باشد.

4- مواد و ادویه جات دلخواهتان را اضافه کنید.

نصف قاشق غذاخوری کره را به طور یکنواخت روی هر نصف کدو بریزید و روی آن ها مقدار کمی نمک بپاشید. همچنین یک قاشق غذاخوری شکر وسط هر کدام ریخته و سپس یک قاشق چای خوری شیره ی افرا را روی هر قسمت بریزید.

5- کدو ها را برای یک ساعت داخل فر قرار دهید.

کدو ها باید به خوبی نرم شده و سطح داخلی آن ها قهوه ای رنگ شود. زمان پخت کدو ها نهایتاً یک ساعت و ربع بوده و نباید آن ها را بیش از حد داخل فر نگه دارید.

6- صبر کنید تا کدو ها به آرامی سرد شوند.

بعد از پختن کدو ها، فر را خاموش کنید و اجازه دهید کدو ها سرد شوند. اگر مقداری از کره و شکر ریخته شده روی کدو ها جذب گوشته ی آن نشده اند می توانید آن ها را با قاشق بردارید.

روش پخت کدو بلوطی در ۴ طعم مختلف

4. طرز تهیه کدو بلوطی ملس

1- دمای فر را به 200 درجه سانتیگراد برسانید.

یک سینی شیرینی پزی دیواره دار را با یک ورق آلومینیومی بپوشانید یا به جای این کار کمی روغن نچسب روی سطح سینی اسپری کنید. دقت کنید که حتماً از یک سینی دیواره دار برای این کار استفاده کنید.

2- کدو را به قسمت های کوچک تری تقسیم کنید.

ابتدا به کمک یک چاقوی بزرگ کدو را در راستای طولی نصف کرده و بعد از تمیز کردن مواد داخل آن، هر یک را به قسمت های کوچکتر تقسیم کنید.

3- تکه های آماده شده را روی سینی قرار دهید.

دقت کنید که تکه های کدو را روی هم قرار ندهید و از هم کمی فاصله داشته باشند.

4- ادویه را روی کدو ها بریزید.

روغن زیتون را روی کدو ها بریزید و روی سطح آن ها پخش کنید. سپس آویشن، نمک و فلفل را به شکل یکنواخت روی آن ها بپاشید.

نصف قاشق چای خوری نمک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه را برای طعم دار کردن کدو اضافه کنید.

5- پنیر پارمیجانو را روی تکه های کدو بریزید.

سعی کنید تا جایی که می توانید پنیر را به شکل یکنواخت روی سطح کدو پخش کنید.

6- کدو ها را به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید. کدو ها باید به خوبی نرم شوند و به رنگ قهوه ای طلایی درآیند.

7- کدو ها را وقتی هنوز گرم هستند سِرو کنید.

اجازه دهید کدو ها دو سه دقیقه سرد شوند و سپس آماده ی خوردن خواهند بود. توجه داشته باشید که پوست کدو مغذی است و هنگامی که کدوها پخته می شوند پوستشان به اندازه ی کافی نازک است که بتوان آن را به راحتی خورد. با این حال، خوردن یا نخوردن آن بستگی به سلیقه ی خودتان دارد.

روش پخت کدو بلوطی در ۴ طعم مختلف


بیشتر بخوانید :

دسر کدو حلوایی : طرز تهیه ۴ مدل دسر با کدو حلوایی

طرز تهیه ی کدو سوخاری داخل فر یک پیش غذای خوشمزه

دستور پخت خورش کدو مسمایی با گوشت و بدون گوشت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا