دسته‌بندی نشده

دسر کدو حلوایی : طرز تهیه ۴ مدل دسر با کدو حلوایی

طرز تهیه دسر با کدو حلوایی با ۴ طعم متفاوت و عالی

فصل پاییز با کدو حلوایی همراه است. این محصول که ظاهر و رنگ و لعاب خوبی دارد، برای پخت بسیاری از دسرها و همچنین غذاها مورد استفاده قرار می گیرد.

این دسرها نیز از جمله این هاست.در این بخش از سایت دلگرم برای شما طرز تهیه چند دسر خوشمزه با کدو حلوایی را آماده کرده ایم، آن را پخته و نوش جان کنید.

آموزش تهیه چند دسر خوش طعم با کدو حلوایی مرحله به مرحله

1. دسر کدو حلوایی و به با بستنی

من این دسر را با تند پز که قوی تر از دیگ زودپز هست درست کردم. شما هم می توانید در فر یا مایکروفر یا حتی پلوپز و آرام پز به راحتی تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم :

  • به 1 عدد درشت
  • کدو حلوایی قسمت سر آن 5 تا 6 تکه کوچک
  • شکر قهوه ای 2 قاشق سوپخوری
  • پودر دارچین نصف قاشق چایخوری
  • میخک 1 تا 2 عدد
  • پودر جوز هندی یک سوم قاشق چایخوری
  • آب 1 فنجان کوچک
  • بستنی یا خامه در صورت تمایل(فوق العاده خوشمزه میکنه)

طرز تهیه دسر کدو حلوایی و به با بستنی

  1. کافیست به و کدو را به تکه های دلخواه برش زده .تخمه های به را جدا کرده و کف ظرف مورد نظرتون چیده.
  2. سپس شکر قهوه ای را با ادویه ها و آب مخلوط و روی آن بریزید و بگذارید تا کاملا پخته شود.سپس بعد از سرد شدن با بستنی یا خامه میل کنید.
  3. من چون عاشق عطر دارچین هستم موقع سرو مجددا روی آن مقداری دارچین پاشیدم. امیدوارم تهیه کرده و لذت ببرید.

2. دسر کدو حلوایی با خامه

مواد لازم:

  • کدو حلوایی: 1 دونه کوچک (کدو کوچیکتر که باشه خوشمزه تره)
  • خامه: 1 بسته کوچک میهن
  • بیسکویت لیدی فینگر: 12 تا
  • شکر: 2 ق غ
  • عسل: 2 ق غ
  • پودر هل: 2 ق م
  • پسته و گردو: 1 پ

طرز پخت دسر کدو حلوایی با خامه

  1. اول کدوها رو قاچ کردم و پوستشون رو گرفتم و با شکر و هل و 2 قاشق آب گذاشتم تا بپزه..کدو خودش آب میندازه
  2. بعد که خوب نرم شد با پشت قاشق له کردم تا پوره بشه … کم شیرین بود کمی عسل اضافه کردم (شما مقدار شکر و عسل رو خودتون امتحان کنین…چون به شیرینی خود کدو هم ربط داره. می تونین شکر رو هم کلا حذف کنین و عسل استفاده کنین فقط)
  3. درحدی که 4،5 قاشق آب داشته باشه کافیه…آبش رو توی یه کاسه می ریزیم و کنار می ذاریم…2 قاشق از پوره کدو رو توی ظرف سرو ریختم.. کمی روش خامه ریختم (می تونین کدو رو کم شیرینتر کنین و بجاش خامه رو با پودر قند مخلوط کنین)..
  4. لیدی فینگرها رو 2،3 تکه کردم و توی آب کدو گذاشتم و زودی برگردوندم تا دو طرفش خیس بشه
  5. بعد روی خامه توی ظرف گذاشتم و یه لایه دیگه پوره کدو ریختم
  6. آخرش هم روش دوباره لیدی فینگر گذاشتم
  7. برای یکی دو ساعت توی یخچال گذاشتم…موقع سرو روش رو با پسته و گردوی خرد شده ( پودر نشه ها فقط کمی خرد کنین) و خامه فرم گرفته تزیین کنین هم خوشمزه تر میشه هم خوشگلتر…من نداشتم متاسفانه
  8. اگه از خامه نمی ترسین بیشترش کنین خوشمزه تر میشه و خوشگلتر…چون کاملا می تونین لایه ها رو جدا کنین…اما من لایه های خامه رو کم ریختم…بعدشم می تونین خامه رو فرم بدین و بعد توی لایه ها بریزین…
  9. من چون اون روز که مهمون داشتم حالم خوب نبود نتونستم زیاد وقت بذارم. این مواد برای 6 تا 7 نفر تقریبا کافیه.. امیدوارم شما هم مثل من از این دسر خوشتون بیاد..

از کدو حلوایی غافل نشین که خیلی مفیده…

دسر کدو حلوایی : طرز تهیه ۴ مدل دسر با کدو حلوایی

3. دسر با کدو حلوایی و بیسکوییت

مواد لازم :

  • کدو حلوایی 500 گرم
  • پودر هل 1 قاشق چای‌خوری
  • پودر دارچین 1 قاشق چای‌خوری
  • زعفران ساییده 1/2 قاشق چای‌خوری
  • گلاب 1/2 پیمانه
  • خامه صبحانه 100-150 گرم
  • گردوی خرد شده 1 لیوان
  • بیسکوییت پتی پور به میزان لازم

مراحل تهیه دسر با کدو حلوایی و بیسکوییت

  1. کدو حلوایی را پوست گرفته، خرد کنید و با هل، دارچین و گلاب به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید تا نرم شده و آب آن تمام شود.
  2. کدوی پخته را با پشت قاشق له کنید تا به شکل پوره در آید؛ سپس زعفران را به آن اضافه کرده و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
  3. در ظرف سرو یک لایه پوره کدو حلوایی، یک لایه بیسکوییت، یک لایه خامه و یک لایه گردوی خرد شده بریزید و این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود.

نکات مهم

  • در صورت تمایل کمی شکر به پوره کدو حلوایی اضافه کرده و شیرینی آن را مطابق ذائقه خود تنظیم کنید.
  • در صورتی که می‌خواهید دسر را آماده کنید و بعدا مورد استفاده قرار دهید، بهتر است لایه بیسکوییت را حذف کنید؛ زیرا بیسکوییت له شده و دسر را خیلی شیرین می‌کند. اما اگر می‌خواهید دسر را فورا استفاده کنید، می‌توانید لایه‌های بیسکوییت در آن به کار برید.
  • در صورت تمایل می‌توانید یک لایه موز حلقه شده نیز در این دسر به کار برید.

دسر کدو حلوایی : طرز تهیه ۴ مدل دسر با کدو حلوایی

4. کیک کدو حلوایی

مواد لازم:

  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 2 پیمانه
  • شکر 1 پیمانه
  • ماست چکیده 3 قاشق غذاخوری
  • روغن 1 پیمانه
  • کدو حلوایی پوره شده 1 پیمانه
  • پودر دارچین 1 قاشق مرباخوری
  • پودر هل نصف قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • گردو خرد شده نصف پیمانه

طرز تهیه کیک کدو حلوایی

  1. قبل از هر چیز کدو حلوایی را با پوست به قطعات کوچک برش می زنیم. می گذاریم با مقداری آب بپزد و وقتی آب آن تمام شد، کدو حلوایی را از پوست جدا کرده و پوره می کنیم.
  2. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.
  3. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته، شکر و وانیل را اضافه می کنیم. با همزن دستی یا برقی به مدت 2 تا 3 دقیقه تخم مرغ ها را می زنیم تا شکر کاملا حل شود و مایه کرمی و نرم به دست آید.
  4. سپس ماست و روغن را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
  5. حالا نوبت کدو حلوایی ست. پوره کدو حلوایی را نیز به مواد اضافه می کنیم. و دوباره هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند.
  6. سپس در ظرفی جداگانه آرد، دارچین، هل و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده، و 2 یا 3 بار مخلوط آرد را الک می کنیم.
  7. حال آرد را کم کم و طی 2 یا 3 مرحله به مایه کیک اضافه می کنیم. مواد را با قاشق یا لیسک، به آرامی و به صورت دورانی هم می زنیم، در حدی که مواد فقط مخلوط شوند. به این دلیل که حجم مایه کیک از بین نرود. و کیک موقع پختن، پفش را از دست ندهد.
  8. در آخر گردو خرد شده را نیز به مایه کیک کدو حلوایی اضافه می کنیم و به آرامی با قاشق هم می زنیم.

بیشتر بخوانید :

طرز تهیه ی کتلت پرخاصیت کدو حلوایی

دستور تهیه دسر کدو حلوایی شکری مرحله به مرحله

طرز تهیه ی مربای کدو حلوایی (کدو تنبل)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا