دسته‌بندی نشده

دستور پخت کدو پلو غذایی محبوب مازندرانی

کدو پلو مازندران

کدو پلو مازندران (کهی پلا یا کئی پلا) یکی از غذاهای دلچسب و لذیذ این منطقه از کشورمان بوده که در میان اهالی طرفداران پروپا قرص بسیاری دارد. در این مطلب، دستور تهیه این غذای خوشمزه را برای بیان می‌کنم تا بتوانید آن را در منزل طبخ کرده و از طعم فوق‌العاده‌اش لذت ببرید. با دلگرم همراه شوید.

دستور پخت کدو پلو غذایی محبوب مازندرانی

پلو کدو زرد (شمال)

مواد اصلی برای پخت کدو پلو

نمک به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
شکر 2 قاشق غذا خوری
گوشت چرخ کرده (یا تکه ای) 1 پیمانه
برنج ۲ پیمانه
کدو حلوایی (نگینی خرد شده) 2 پیمانه

طرز تهیه کدو پلو شمالی

  1. ابتدا پس از پوست کندن و خرد کردن کدو حلوایی به صورت نگینی آن را در تابه همراه با شکر تفت می‌دهیم. در ظرفی جدا گوشت چرخ‌کرده را پس از ورز دادن به صورت کله گنجشکی گلوله کرده و با روغن به آرامی سرخ می‌کنیم.
  2. پیاز نگینی شده را با روغن تفت می‌دهیم. برنج را که از قبل شسته‌ایم آبکشی کرده و در آب در حال جوش می‌ریزیم تا پخته شود.
  3. آب برنج را گرفته ته قابلمه را آب و روغن می‌ریزیم سپس برنج ساده را کف قابلمه می‌ریزیم و بر روی آن لایه‌ای نازک از پیازداغ، کدو و گوشت می‌ریزیم.
  4. مجددا روی مخلوط را برنج ساده می‌ریزیم. این عمل را تا انتهای برنج و مخلوط ادامه می‌دهیم. قابلمه را روی حرارت ملایم میگذاریم و برنج را دم میکنیم

نکات آخر برای تهیه کدو پلو

1)در این گونه پلوها به یاد داشته باشید که به گوشت هیچ افزودنی اضافه نمی‌کنیم.
۲)اگر از گوشت تکه ای استفاده میکنید آن را با افزودنی های دلخواه آبپز کرده و اجازه دهید مقدار خیلی کمی زنده تر باشد و بعد آن را به همراه بقیه مواد لا به لای برنج دهید.
۳)بهتر است برای این غذا ته چین گوشت قرار دهید.
۴)اگر دوست دارید مقداری فلفل دلمه ای قرمز را هم به صورت نگینی خرد کرده و بعد از تفت دادن یا پختن با شکر بین برنج قرار دهید.

لذت آشپزی با دلگرم :

طرز تهیه ی شوید پلو با مرغ شیک و مجلسی

۲ روش سنتی برای پخت زیره پلو _ زیره پلو با گوشت و ساده

طرز تهیه ماش پلو با شوید غذایی کامل و خوش طعم

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا