دسته‌بندی نشده

روش طبخ کیوسکی مرغ سوخاری

به گزارش دلگرم به نقل از غذالند: کیوسکی مرغ یک نوع مرغ سوخاری است که با استفاده از آرد سوخاری، آرد سفید و تخم مرغ درست می شود. تفاوت اصلی این غذا با مرغ سوخاری معمولی در مواد میانی مرغ است.

معمولا از جعفری، کره و پنیر پیتزا برای پر کردن میان کیوسکی مرغ استفاده می شود. برای بهتر شدن ظاهر این غذا می توانید از گوشت سینه مرغ که استخوان آن کاملا جدا شده و فقط کتف آن به گوشت چسبیده است استفاده کنید. با سینه مرغ بی استخوان یا فیله مرغ نیز می توانید کیوسکی خود را تهیه کنید.

طرز تهیه کیوسکی مرغ

در تهیه این خوراک می توانید به جای استفاده از نمک از سس سویا برای مزه دار کردن غذا استفاده کنید. به مواد میانی کیوسکی می توانید کره و فلفل دلمه ای نیز بیفزایید.

برای جلوگیری از وا رفتن کیوسکی در حین سرخ شدن حتما آن را در مدت زمان های گفته شد در یخچال و فریزر قرار دهید. کیوسکی را روی شعله ملایم سرخ کنید تا کاملا سوخاری و مغز پخت شود.

پس از سرخ کردن کیوسکی آن را از روغن در آورده و روی دستمال مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
کیوسکی مرغ را همراه با سیب زمینی سرخ شده یا پوره سیب زمینی و سالاد یونانی و سالاد خرچنگ (که یک سالاد روسی است) سرو کنید.

طرز تهیه کیوسکی مرغ

از غذاهای معروف اروپای شرقی به ویژه آشپزی روسی می توانیم به ماشروم جولیان، واتروشکا، پلمنی، پیراشکی روسی و… اشاره کرد. دستور تهیه تمام این غذاهای خوشمزه در سایت ما قرار داده شده است.

دستور تهیه کیویسکی مرغ؛ روشی منحصر به فرد

مواد لازم :

سینه مرغ : ۱ عدد
پنیر پیتزا : ۵ قاشق غذاخوری
جعفری خورد کرده : ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ : ۱ عدد
آرد سفید : به مقدار لازم
آرد سوخاری : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
ادویه دلخواه : به مقدار لازم

مراحل پخت :

گام 1 ابتدا سینه مرغ را از وسط باز کنید.
گام 2 سپس آن را با یک گوشت کوب به آرامی بکوبید تا بازتر و نازک تر شود.

دستور تهیه کیویسکی مرغ؛ روشی منحصر به فرد

گام 3 به هر دو طرف مرغ نمک، فلفل و آویشن و فلفل پاپریکا بزنید.
گام 4 مرغ را در یخچال بگذارید تا مزه بگیرد.
گام 5 روی یک سلفون جعفری های خرد شده را با پنیر پیتزا مخلوط کرده و کمی با هم ورز دهید.
گام 6 مواد را بوسیله سلفون لوله کرده و سفت بپیچانید.
گام 7 سپس به مدت ۱ ساعت در فریزر نگهداری کنید.
گام 8 مرغ را از یخچال در بیاورید و روی یک سلفون قرار دهید.
گام 9 مواد میانی (جعفری و پنیر پیتزا) را از فریزر دربیاورید و سلفون را باز کنید و مواد را در وسط مرغ قرار دهید.
گام 10 مرغ را آرام و با دقت رول کنید.
گام 11 سلفون را نیز دور آن بپیچید و برای ۱ ساعت مجدد داخل فریزر قرار دهید.
گام 12 این کار به منسجم ماندن مواد در حین سرخ شدن کمک می کند.
گام 13 یک تخم مرغ بشکنید و زرده و سفیده آن را با یکدیگر مخلوط کنید.
گام 14 سپس مرغ را از فریزر در آورده و به تخم مرغ آغشته کنید.

پوستر کیویسکی مرغ

گام 15 بعد آن را درون آرد سفید قرار داده، مجددا به تخم مرغ و سپس به آرد سوخاری آغشته کنید.
گام 16 برای اطمینان از وا نرفتن مواد میانی مرغ در حین سرخ شدن سر و ته مرغ را با خلال های چوبی محکم کنید
گام 17 درون تابه روغن بریزید و تا داغ شدن آن صبر کنید.
گام 18 سپس کیوسکی را درون آن قرار دهید.
گام 19 کیوسکی را با دمای ملایم سوخاری کنید که کاملا مغز پخت شود.

حتماً بخوانید:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا