دسته‌بندی نشده

روش تهیه ۳ مدل غذای خوشمزه با جگر مرغ + عکس

طرز تهیه کامل خوراک جگر مرغ خوشمزه

یکی از اندام‌های داخلی مرغ که کلسترول دارد، جگر است. مردم فکر می‌کنند نباید جگر بخورند زیرا جگر محل ذخیره سموم در بدن است.

البته یکی از کارهای جگر، خنثی کردن سمومی مانند مواد شیمیایی، سم و حتی داروهاست. جگر، حاوی مواد مغذی مهمی مانند ویتامین A، D، E، K، B12، اسید فولیک و مواد معدنی مانند مس و آهن است. این مواد نیز در دفع سموم نقش دارند. با دلگرم همراه شوید.

طرز تهیه “خوراک جگر مرغ” و سبزیجات

separator line

1 – روش تهیه خوراک جگر با مرغ و جعفری

با این مقدار مواد لازم به اندازه دو دیس کوچک از”‌‌ خوراک جگر “خواهیم داشت.

مواد لازم :

  • سه عدد پیاز متوسط (معادل 300 گرم)
  • یک کاسه ماست خوری جعفری تازه خرد شده معادل 80 تا 100 گرم
  • 250 گرم جگر که در یک بشقاب میوه خوری قرار دارد
  • یک عدد هویج متوسط حدود 80 گرم
  • نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم
  • یک فنجان روغن (معادل 100 گرم)
  • چهار عدد مغز ران مرغ یا دو عدد ران مرغ کامل یا یک سینه کامل مرغ (معادل 500 الی 600 گرم)
  • یک چهارم قاشق مربا خوری زعفران
  • چهار قاشق غذاخوری پوست پرتقال خلالی (خشک شده) حدوداً معادل 20 گرم

طرز تهیه :

  1. یک عدد پیاز حلقه شده، چهار عدد مغز ران مرغ (یا یک سینه کامل مرغ)، 250 گرم جگر سیاه یا سفید گوسفند یا گوساله، نمک، فلفل، زردچوبه و یک لیوان آب را برای مدت یک الی یک و نیم ساعت می پزیم تا مرغ و جگر پخته شود و آب آن نیز تبخیر شود.
  2. دو عدد پیاز را با یک فنجان روغن سرخ می کنیم. کمی زردچوبه به آن اضافه می کنیم.
  3. بعد مرغ پخته شده و خرد شده را همراه زعفران دم کرده، اضافه کرده، تفت می دهیم.
  4. چهار قاشق غذاخوری پوست پرتقال خلالی را سه بار جوشانده، آب آن را خالی می کنیم تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود.
  5. یک عدد هویج را رنده کرده، همراه پوست پرتقال تلخی گرفته و جگر خرد شده، به غذا اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
  6. در آخر نصفی از جعفری خرد شده را اضافه کرده تا غذا آماده شود.
  7. خوراک جگر را در ظرف ریخته، با بقیه جعفری روی آن را تزئین می کنیم تا آماده پذیرایی شود. نوش جان

کالری موجود در خوراک جگر با مرغ و جعفری

مقدار کالری موجود در کل غذا حدود 2600 کیلوکالری می باشد.

مقدار کالری موجود در یک دیس کوچک از ”‌خوراک جگر با مرغ” حدود 1300 کیلوکالری می باشد.

روش تهیه ۳ مدل غذای خوشمزه با جگر مرغ + عکس

separator line

2 – طرز تهیه خوراک جگر مرغ با زیره

مواد لازم :

  • جگر مرغ :نیم کیلو
  • پیاز :سه عدد بزرگ
  • سیر :یک حبه
  • روغن مایع :چهار قاشق غذاخوری
  • کره :30 گرم
  • فلفل قرمز :یک قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه :یک قاشق چایخوری
  • زیره :یک قاشق چایخوری
  • رب گوجه :یک قاشق غذا خوری سر صاف
  • رب انار :یک قاشق غذا خوری
  • سیب زمینی بزرگ :دو عدد
  • نخودفرنگی پخته :یک لیوان
  • نمک :به میزان لازم

طرز تهیه :

  1. ابتدا پیاز ها را خلالی خرد می کنیم و نصف لیوان آب به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا پیاز نیم پز بشه .
  2. وقتی آب آن تمام شد روغن مایع را اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم به هم می زنیم تا رنگ پیاز ها طلایی بشه (اینطوری روغن کمتری مصرف می شه ).و سیر رنده شده را به آن اضافه می کنیم و یکی دو دقیقه دیگه تفت می دهیم به طوریکه رنگ سیر تغییر نکنه .
  3. جگر مرغ را به صورت قطعاتی با عرض یک سانتی متر برش می دهیم به طوریکه هر جگر مرغ حدودا پنج قطعه بشه .
  4. آنرا به مواد فوق اضافه می کنیم و همینطور کره را می افزاییم .کمی آن را زیر ور می کنیم تا رنگ جگر عوض بشه ..
  5. حالا رب انار و گوجه و ادویه ها و همینطور نمک را با نصف استکان آب جوش مخلوط می کنیم و به ماهیتابه می افزاییم .
  6. فقط حدود ده دقیقه : در ماهیتابه را می گذاریم تا جگر پخته بشه (اگه بیش از این زمان بگذاریم جگر سفت می شه ) و سپس در ماهیتابه را برمی داریم و حرارت را زیاد می کنیم تا خوراک به روغن بیفته .
  7. سیب زمینی را به صورت خلالی سرخ می کنیم .
  8. نخود سبز را هم اگه به صورت تازه فریزر کردیم را می تونیم با سه قاشق غذاخوری آب و یک قاشق چایخوری نمک به مدت پنج دقیقه و با قدرت صد درصد (900 وات )در مایکروویو بپزید و یا از نخود فرنگی کنسرو شده استفاده کنید .
  9. حالا از از سیب زمینی سرخ شده و نخود فرنگی پخته شده را برای دور چین آن استفاده می کنیم.
  10. در ساندویج هم از جگر ونخو فرنگی و سیب زمینی به یک اندازه استفاده می کنیم …خیلی خوشمزه هست ……..نوش جان

روش تهیه ۳ مدل غذای خوشمزه با جگر مرغ + عکس

separator line

3 – روش تهیه جگر مرغ و تخم بلدرچین

با صنعتی شدن و گسترش دستگاه های بسته بندی قسمت های مختلف مرغ از جگر گرفته تا ماهیچه و بال و ران وسینه بصورت جداگانه بسته بندی و فروخته می شود .شاید قدیم ها کسی مرغی سر می بریده و دلش جگر مرغ می خواسته امروز دیگر خبری از این کارها نیست ! شاید اصلا جگر این مرغ های پرورشی با مرغ های خانگی خانه ی مادر بزرگ کلی فرق داره !

آشپزی با جگر مرغ

اگر کسی دوست داشت از جگرهای بسته بندی شده غذایی درست کند در این ساعت با آموزش یک نوع غذای ترکیبی از جگر مرغ و تخم مرغ آشنا می شوید .

موادلازم :

  • 500 گرم جگر مرغ.
  • پیاز 1 عدد
  • سیر 2 حبه
  • تخم مرغ 2 عدد
  • آرد 3-4 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل سیاه مقداری
  • تخم بلدرچین 10 عدد

طرز تهیه :

  1. جگر مرغ را بشویید و آب آن را بگیرید ، با استفاده از مخلوط کن یا چرخ گوشت پیاز و سیر و جگر را با هم چرخ کنید .
  2. تخم مرغ و نمک و فلفل را به جگر چرخ شده اضافه کرده و هم بزنید
  3. به تریج آرد را اضافه کرده هم بزنید تا خمیر یک نواختی درست شود .
  4. مواد را در قالب بریزید ،تخم بلدرچین را آب پز کرده پوست بکنید و وسط هر قالب یکی قرار بدهید .
  5. قالب را به مدت 25 دقیقه در دمای 200درجه در فر قرار بدهید و بعد نوش جان کنید.

روش تهیه ۳ مدل غذای خوشمزه با جگر مرغ + عکس

separator line

بیشتر بخوانید :

روش تهیه ی جگر مرغ به همراه برنج لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه ی خوراک جگر خوشمزه و پر از خاصیت

دستور پخت میرزا قاسمی با روشی متفاوت با مرغ

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا