دسته‌بندی نشده

روش تهیه کیک پودینگ موکا، دسر متفاوت و آسان

طرز تهیه کیک پودینگ موکا

استفاده از پودر کاکائو در طبخ کیک پودینگ موکا باعث محبوبیت بیشتر این کیک خوشمزه شده است. می توانید این کیک خوشمزه و لذیذ را برای میان وعده و یا در مهمانی ها و دورهمی های خانوادگی طبخ کرده و به همراه چای و یا یک نوشیدنی خنک سرو کنید.

از جمله انواع کیک های دیگر که می توانید دستور پخت آن ها را مشاهده و در منزل طبخ کنید، عبارتند از: کیک زعفرانی، کیک لبو، کیک بستنی شکلاتی، کیک شکلات و پرتقال، کیک آلبالو، کیک میوه ای، کیک شاتوت.

طرز تهیه کیک پودینگ موکا

آموزش کامل طرز تهیه کیک پودینگ موکا با طعمی عالی و خوشمزه

مواد لازم :

آرد: ۱ پیمانه
شیر پرچرب: ۱ پیمانه
قهوه دم کرده: سه چهارم پیمانه
شکر قهوه‌ای: سه چهارم پیمانه
شکر سفید: سه چهارم پیمانه
تخم مرغ: ۱ عدد
کره: ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو: ۱ پیمانه
بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق غذاخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک پودینگ موکا

مراحل پخت :

گام 1 ابتدا در یک ظرف مواد شیر، نصف پیمانه شکر سفید و کره را مخلوط کنید.
گام 2 سپس تخم مرغ و وانیل را نیز اضافه و مخلوط کنید تا کف کرده و مایه رنگ کرمی شود.
گام 3 در یک ظرف جداگانه مواد آرد، سه چهارم پیمانه پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را ریخته و مخلوط کنید.

حتماً بخوانید:

گام 4 سپس مخلوط آرد را مرحله مرحله به مواد شیر اضافه و مخلوط کنید.
گام 5 قالب مورد نظر را کمی چرب کنید و مواد کیک را داخل آن بریزید.
گام 6 در یک ظرف دیگر مواد شکر قهوه ‌ای و باقی مانده شکر سفید و پودر کاکائو را مخلوط کنید.
گام 7 مخلوط آماده شده را بر روی مایه کیک بریزید.

طرز تهیه کیک پودینگ موکا

گام 8 قهوه را نیز در آخر بر روی مایه کیک بریزید و اصلا مخلوط نکنید.
گام 9 فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و 5 دقیقه صبر کنید تا گرم شود.
گام 10 مایه کیک را به مدت ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا