روش تهیه کیک پودینگ موکا، دسر متفاوت و آسان
طرز تهیه کیک پودینگ موکا
استفاده از پودر کاکائو در طبخ کیک پودینگ موکا باعث محبوبیت بیشتر این کیک خوشمزه شده است. می توانید این کیک خوشمزه و لذیذ را برای میان وعده و یا در مهمانی ها و دورهمی های خانوادگی طبخ کرده و به همراه چای و یا یک نوشیدنی خنک سرو کنید.
از جمله انواع کیک های دیگر که می توانید دستور پخت آن ها را مشاهده و در منزل طبخ کنید، عبارتند از: کیک زعفرانی، کیک لبو، کیک بستنی شکلاتی، کیک شکلات و پرتقال، کیک آلبالو، کیک میوه ای، کیک شاتوت.
آموزش کامل طرز تهیه کیک پودینگ موکا با طعمی عالی و خوشمزه
مواد لازم :
آرد: ۱ پیمانه
شیر پرچرب: ۱ پیمانه
قهوه دم کرده: سه چهارم پیمانه
شکر قهوهای: سه چهارم پیمانه
شکر سفید: سه چهارم پیمانه
تخم مرغ: ۱ عدد
کره: ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو: ۱ پیمانه
بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق غذاخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
مراحل پخت :
گام 1 ابتدا در یک ظرف مواد شیر، نصف پیمانه شکر سفید و کره را مخلوط کنید.
گام 2 سپس تخم مرغ و وانیل را نیز اضافه و مخلوط کنید تا کف کرده و مایه رنگ کرمی شود.
گام 3 در یک ظرف جداگانه مواد آرد، سه چهارم پیمانه پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را ریخته و مخلوط کنید.
حتماً بخوانید:
گام 4 سپس مخلوط آرد را مرحله مرحله به مواد شیر اضافه و مخلوط کنید.
گام 5 قالب مورد نظر را کمی چرب کنید و مواد کیک را داخل آن بریزید.
گام 6 در یک ظرف دیگر مواد شکر قهوه ای و باقی مانده شکر سفید و پودر کاکائو را مخلوط کنید.
گام 7 مخلوط آماده شده را بر روی مایه کیک بریزید.
گام 8 قهوه را نیز در آخر بر روی مایه کیک بریزید و اصلا مخلوط نکنید.
گام 9 فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و 5 دقیقه صبر کنید تا گرم شود.
گام 10 مایه کیک را به مدت ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.