دسته‌بندی نشده

ماهی استروژن

Imageمواد لازم :
ماهی : 750 گرم , سس: 3 قاشق غذاخوری, کره آب شده: 1.5 قاشق غذا خوری, زعفران : ¼قاشق چایخوری, روغن نباتی: 2 قاشق غذا خوری,پیاز رنده شده : 1 عدد بزرگ , نمک و فلفل : به میزان لازم , آب لیمو: به میزان لازم

طرز تهیه :
ابتدا ماهی را در آبلیمو خوابانده سپس نمک ، فلفل و پیاز رنده شده را به آن اضافه کرده.زعفران حل شده در آب گرم را نیز اضافه کرده و به مدت 12 ساعت در یخچال قرارمی دهیم . سس و فلفل و کره آب شده را مخلوط کرده و فیله ماهی را در آن فرو می کنیم.

ظرف مورد نظر را چرب کرده و فیله ماهی را در آن قرار داده در فری که از قبل گرم شده با درجه 175 سانتیگراد برای مدت 40 دقیقه قرار می دهیم تا برنگ طلایی در آید.سپس روی فیله ماهی طلایی شده را بوسیله برس با مخلوط ( سس و زعفران و آبلیمو و روغن) آغشته می کنیم و این عمل را دوباره تکرار می کنیم.

فیله کباب شده را می توانید با سلیقه خود تزیین و سرو نمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا