دسته‌بندی نشده

روش تهیه پیروک مرکبات با مغز مارمالاد

طرز تهیه پیروک مرکبات

به دلیل وجود مواد عالی و سالم در طبخ پیروک مرکبات، این شیرینی بسیار مقوی و مغذی می باشد. تمام فواید و خواص مثبت مواد اصلی این شیرینی خوشمزه، باعث ده ها فایده برای سلامتی خواهد شد. به عنوان مثال گریپ فروت، میوه ای از مرکبات حاوی مواد معدنی چون ویتامین‌ های B1 ،C ،E، نیاسین، ریبوفلاوین، آهن، فیبر، کلسیم، پروتئین، پتاسیم و… می باشد.

هر یک از این مواد معدنی نیز خواص اعجاب انگیزی در سلامتی بدن خواهد داشت. مزایایی چون تقویت سیستم ایمنی بدن، پیشگیری از سرطان، چربی سوزی و کاهش وزن، پیشگیری از بیماری های لثه و… را دارا می باشد.

از دیگر انواع شیرینی و دسر می توان به شیرینی پرنس، تارت گردویی، اشترودل سیب، پودینگ زردآلو، شیرینی آرد نخودچی، شیرینی دانمارکی، شیرینی کشمشی، شیرینی آلمانی و… اشاره کرد.

طرز تهیه و پخت شیرینی خوشمزه پیروک مرکبات

طرز تهیه و پخت شیرینی خوشمزه پیروک مرکبات

مواد لازم :

آرد: ۲۰۰ گرم
شکر: ۷۵۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
گریپ فروت: ۱ عدد
نارنگی: ۲ عدد
کره: ۱۰۰ گرم
آب: یک چهارم پیمانه
گردو رنده شده: نصف قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: نصف قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه پیروک مرکبات شیرینی خوشمزه و مقوی

مراحل پخت :

گام 1 برای آماده کردن مارمالاد پیروک، گریپ ‌فروت و نارنگی ها را پوست کرده و به همراه آب و ۷۰۰ گرم شکر در قابلمه ای بر روی حرارت ملایم بگذارید.
گام 2 پودر ژلاتین را در یک ظرف کوچک جداگانه بریزید و کمی آب جوش اضافه کرده و بر روی بخار کتری بگذارید.

حتماً بخوانید:

گام 3 وقتی ژلاتین آماده شد، به مخلوط نارنگی ظرف اضافه و هم بزنید.
گام 4 اجازه دهید حدود ۴۵ دقیقه مخلوط بر روی حرارت باشد تا مارمالاد غلیظ شود.
گام 5 سپس برای تهیه کردن خمیر پیروک، باقی مانده شکر و کره را در یک ظرف ریخته و کاملا مخلوط کنید.
گام 6 حالا تخم مرغ را اضافه کنید.
گام 7 در یک ظرف دیگر آرد، گردو، وانیل و بیکینگ پودر را ریخته و کامل مخلوط کنید و سپس به ظرف شکر اضافه و هم بزنید.
گام 8 کمی مخلوط خمیر را با دست ورز دهید.

پوستر پیروک مرکبات

گام 9 یک چهارم خمیر را بردارید و باقی را در یک ظرف مناسب فر بریزید و پهن کنید.
گام 10 سپس مارمالاد تهیه شده را بر روی خمیر بریزید و پخش کنید.
گام 11 باقی خمیر را نیز با وردنه باز کنید و با چاقو برش های نازک بدهید و بر روی مارمالاد بگذارید و تزئین کنید.
گام 12 فر را روشن و بر روی درجه ۱۸۰ سانتی گراد تنظیم و ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا