دسته‌بندی نشده

روش تهیه پیاز ترشی (پیاز سفید) مرحله به مرحله

پیاز ترشی _ طرز تهیه پیاز ترشی

برای تهیه پیاز ترشی بهتر است است از پیازهای سفید و کوچک استفاده کنید. این ترشی را در 30 دقیقه می توانید درست کنید، سپس اجازه دهید ترشی جا بیفتد. برای این آموزش با دلگرم همراه شوید.

طرز تهیه ترشی پیاز سفید به همراه نکات کلیدی

مواد لازم برای ترشی پیاز سفید

  • پیاز سفید ریز
  • نمک
  • فلفل
  • سیر
  • نعنا خشک
  • سرکه سفید

طرز تهیه ترشی پیاز خوشمزه

  1. پیازهای سفید را پوست بکنید و بشویید و 2 ساعت کناری قرار دهید تا خشک شود.
  2. داخل شیشه ترشی پیازها ، چند حبه سیر ، 1 فلفل تند و مقدار کمی نعنا خشک بریزید و روی آن کمی نمک بپاشید و در انتها با سرکه سفید پر کنید
  3. شیشه را به مدت 1 ماه در جای خنک و تاریک قرار دهید تا ترشی ها آماده مصرف شوند ( بسته به نرمی ترشی از 10 روز تا 1 ماه ترشی آماده مصرف است ).

نکته ها برای تهیه ی ترشی پیاز

  • دقت کنید که ظرف ترشی و پیازها پیش از آماده سازی کاملا خشک باشند چون رطوبت موجب کپک زدن ترشی میشود
  • هرگونه گرما یا نور خورشید موجب خراب شدن ترشی شما خواهد شد پس از 10 روز میتوانید ترشی را در یخچال قرار دهید.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا