دسته‌بندی نشده

دستور پخت املت کبابی یک عصرانه کامل و خوشمزه

املت کبابی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مخصوص ایرانی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه با نام های املت جنگلی و املت دودی هم شناخته می شود، اگر هوس رفتن به دشت و جنگل کردید این املت خوشمزه می تواند یک صبحانه بسیار شگفت انگیز برای شما باشد. این املت خوشمزه را به سلیقه خود می توانیم با انواع مواد غذایی مانند قارچ، فلفل دلمه ای، فلفل سبز و … درست کنیم که اضافه کردن این مواد سلیقه ای می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی خوشمزه در ادامه با دلگرم همراه باشید.

مواد لازم املت کبابی

  • گوجه فرنگی 8 عدد متوسط
  • تخم مرغ 4 عدد
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری پُر
  • کره 50 گرم
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
  • روغن و زردچوبه به مقدار کافی

 املت کبابی

دستور پخت املت کبابی

مرحله اول

برای تهیه املت کبابی خوشمزه و جنگلی ابتدا گوجه فرنگی ها را می شوییم و داخل سیخ می زنیم و روی آتش صبر می کنیم تا کاملا به مرور زمان کباب شود. بعد گوجه فرنگی های کبابی شده را روی تخته آشپزخانه ریز ساطوری می کنیم.

مرحله دوم

سپس داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم و صبر می کنیم تا آب گوجه فرنگی ها تبخیر شود و بعد روغن را اضافه می کنیم و رب گوجه فرنگی را نیز می افزاییم و مواد را خوب تفت می دهیم. بعد کره را به چند قسمت تقسیم می کنیم.

حتماً بخوانید:

مرحله سوم

حالا به صورت پخش روی گوجه فرنگی ها قرار می دهیم تا ذوب شوند. سپس تخم مرغ ها را روی گوجه فرنگی ها می شکنیم و اصلا آن ها را هم نمی زنیم و تا همان طور درسته بپزد و فقط با قاشق آرام گوجه فرنگی های زیر تخم مرغ ها را جابه جا می کنیم.

مرحله چهارم

تا به مرور زمان تا آخر پخت کاملا خوب پخته شوند.در آخر زرده ها را باز می کنیم تا آن ها نیز کاملا مغز پخت شوند و خوب مخلوط گوجه فرنگی ها را با تخم مرغ ها مخلوط می کنیم و از روی حرارت تابه را بر می داریم و املت کبابی را با نان نوش جان کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا