دستهبندی نشده
آموزش درست کردن ۵ مدل املت جدید و جذاب + عکس
طرز تهیه و نکات طلایی جهت تهیه املت قهوه خانهای خوشمزه
املت از آندسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعدههای غذا در طول شبانه روز مناسب و پرطرفدار است. با دلگرم همراه شوید.
آموزش پخت چندین املت جدید و خوشمزه
1 – طرز تهیه پیتزای املت
مواد لازم :
- نان پیتزا یک عدد
- کدو خردشده و ژامبون گوشت از هر کدام 150 گرم
- فلفل دلمهای رنگی خردشده 120 گرم
- روغن مایع 100 گرم
- تخم مرغ شش عدد
- کره 50 گرم
- قارچ خردشده و پنیر پیتزا از هر کدام 100 گرم
- فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :
- نان پیتزا را داخل قالب پیتزا یا ظرف پیرکس قرار دهید. قارچ، کدو و فلفل دلمهای خردشده را داخل کره کمی تفت دهید.
- روی نان را کمی سس قرمز بمالید و مواد سرخ شده را روی آن ریخته بعد تخممرغ را هم زده و روی آن بریزید.
- ژامبون خرد شده را روی تخممرغ ریخته و فلفل و پنیر را اضافه کنید. سپس ظرف را داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا طلایی شود.
- البته میتوانید پیتزا را روی اجاق گاز با شعله کم بگذارید تا آماده شود.
2 – طرز تهیه املت عسل با پنیر فتا
مواد لازم :
- ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
- ۳ قاشق غذاخوری پنیر فتا یا پنیر صبحانه
- ۲ قاشق چای خوری عسل
- روغن زیتون و یا کره به مقدار لازم
طرز تهیه :
- تخممرغ ها را در یک کاسه کوچک بشکنید و به هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند.
- یک ماهی تابه را بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا به اندازه کافی داغ شود به طوری که اگر یک قطره آب بر روی آن بریزید صدای جوشیدن و بخار شدنش را بشنوید.
- مقداری از روغن زیتون و یا کره را روی ماهیتابه بریزید تا سطح آن را به طور کامل بپوشاند.
- تخممرغ را در ماهی تابه بریزید. ماهی تابه باید به اندازه کافی گرم باشد به طوری که به محض ریختن تخم مرغ در تابه شروع به پختن آن بکند.
- حرارت را در حد متوسط یا کم کاهش دهید. تخممرغ را از لبههای تابه دور کنید و بچرخانید به طوری که تخم مرغ نپخته در مرکز به لبهها بروند.
- یک لایه از پنیر را بر روی بیش از نیمی از دایره تخم مرغ نیمه پخته بریزید و سپس عسل را به تخممرغ اضافه کنید.
- با استفاده از یک کفگیر کوچک، نیمی از املت را که دست نزدهاید را با دیگر نیمه به هم بزنید. با دمای پایین برای مدت سی ثانیه تا زمانی که تخم مرغ ها آماده شوند آن را حرارت دهید. و سپس این صبحانه خوشمزه را نوش جان کنید.
3 – طرز تهیه املت جدید با توت فرنگی
مواد لازم :
- ۷۵گرم یا سه چهارم فنجان توت فرنگی به صورت طولی نصف شده
- ۳ عدد تخممرغ (زرده و سفیده آن جدا شود)
- ۲ قاشق سوپخوری پودر قند و یا شکر
- ۳ قاشق سوپخوری خامه زدهشده
- یک قاشق چایخوری سرخالی پودر وانیل
- ۲۵ گرم و یا ۲ قاشق سوپخوری کره
طرز تهیه :
- یک کاسه بلوری متوسط آماده کنید. سپس زردههای تخممرغ را به همراه شکر یا پودر قند در آن بریزید و آن قدر هم بزنید تا مایه پف کرده و کمرنگ شود. حالا مایه را به خامه زده شده و وانیل اضافه کنید.
- در کاسه بلوری دیگری سفیده های تخممرغ را با همزن به حدی بزنید تا سفید شود.
- نکته: برای امتحان کافی بودن میزان هم زدن سفیدهها، ظرف را کج کنید. اگر سفیدهها بیرون نریخت یعنی به اندازه کافی سفت شده است. سپس سفیده را با دقت به مخلوط زرده تخممرغ و خامه و وانیل اضافه کنید.
- کره را در تابهای متوسط بریزید و آن را روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. سپس مخلوط مایه را در کره داغ شده بریزید و شعله اجاق گاز را پس از گذشت ۲ دقیقه کم کنید تا سطح زیرین مایه سرخ شود.
- حالا برشهای توت فرنگی را روی نیمهای از سطح تخم مرغ داخل تابه بریزید و با استفاده از کفگیر، نیمه دیگر تخم مرغ را روی توتفرنگی ها برگردانید و به مدت ۲ دقیقه، حرارتدادن را ادامه بدهید. به این ترتیب به همین راحتی املت توت فرنگی آماده سرو است.
- نکته:در پخت این املت به جای توت فرنگی از انواع توتهای دیگر مثل توت سیاه، شاتوت و حتی هلو و یا ترکیبی از چند میوه هم میتوان استفاده کرد.
4 – روش پخت املت بروکلی و پنیر
مواد لازم :
- هویج متوسط 2 عدد
- بروکلی ریز شده 1 و 1/2 لیوان
- تخم مرغ 6 عدد
- شیر 1/2 لیوان
- سس خردل 1 قاشق
- پنیر چدار رنده شده 1 مشت
- پیازکوچک 1 عدد
- نمک 1/2 قاشق چایخوری
- روغن زیتون 3 قاشق
طرز تهیه:
- هویج ها را پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید. یک تابه بردارید و هویج خرد شده و بروکلی ریز شده را همراه با نصف لیوان آب در تابه بریزید و روی حرارت معمول قرار دهید.
- در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا آنها به مدت 10 دقیقه خوب آب پز شوند. ( اگر آب کشیده شد بازهم اضافه کنید.)
- تخم مرغ ها را بشکنید و با شیر و سس خردل و نمک خوب مخلوط کنید. پیاز را خرد کنید و درون مواد بریزید سپس مخلوط سبزیجات بخارپز شده و پنیر را اضافه کنید و همه مواد را باهم هم بزنید.
- 3 قاشق روغن زیتون درون یک تابه نچسب بریزید و هنگامیکه کمی داغ شد مواد املت را درون آن بریزید و روی حرارت ملایم املت را بپزید. سفت شدن املت نهایتا 8 تا 10 دقیقه بیشتر طول نمی کشد. سپس می توانید صبحانه مقوی و سالم را میل کنید!
5 – طرز تهیه املت ماسالا (هندی)
مواد لازم :
- پیاز 1/2
- گوجه فرنگی 2 عدد
- گشنیز تازه یک دسته
- چیلی سبز 1 عدد
- تخم مرغ 4 عدد
- زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
- گرام ماسالا 1/2 قاشق چایخوری
- پودر زیره سبز 1/2 قاشق چایخوری
- برگ اسفناج کوچک 50 گرم
- لیمو 1/2
- کره 100 گرم
طرز تهیه :
- پیاز را پوست بکنید و ریز خرد کنید. گوجه را دو نیم کنید، با قاشق دانه های گوجه را دربیاورید و دور بریزید؛ سپس گوجه را ریز خرد کنید.
- ساقه ها و برگ های گشنیز را نیز ریز خرد کنید. فلفل چیلی را دو نیم کنید ، دانه های آن را دور بیاندازید و فلفل را خرد کنید.
- تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و خوب هم بزنید. سپس نمک، پیاز، گوجه، گشنیز، چیلی، زردچوبه، گرام ماسالا و زیره را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- برگ های اسفناج را در کاسه بریزید، با فشار دادن لیمو به اندازه دلخواه آب لیمو به مخلوط اضافه کنید؛ و ظرف را کنار بگذارید.
- در ماهیتابه ای نچسب نصف کره را ریخته و روی حرارت ملایم آب کنید. سپس با ملاقه نصف مخلوط را در ماهیتابه بریزید.
- مخلوط را هم بزنید و ماهیتابه را کج کنید تا مایه بطور یکنواخت در همه جای ماهیتابه پخش شود. اجازه دهید املت چند دقیقه خوب بپزد.
- بعد آن را در ظرف سرو برسانید. نصف املت را با برگ های اسفناج بپوشانید و سپس سمت دیگر املت را روی آن تا کنید.
- نصف دیگر مایه املت را نیز به همین ترتیب بپزید و بلافاصله بصورت گرم سرو کنید.
بیشتر بخوانید :
طرز تهیه ی املت گوجه فرنگی و خواص شگفت انگیز آن
املت لقمه ای | طرز تهیه بوریتو خوشمزه با ژامبون برای صبحانه
املت شاک شوکا | طرز تهیه املت محبوب تونسی