دسته‌بندی نشده

آموزش درست کردن ۱۰ مدل املت خوشمزه و پرخاصیت + عکس

املت سوسیس و کالباس – طرز تهیه املت مرحله به مرحله

در این بخش از سایت دلگرم طرز تهیه املت با گوجه با ژامبون سوسیس و کالباس و … را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد. با دلگرم همراه شوید.

طرز تهیه املت های مختلف خوشمزه و آسان

separator line

1 – طرز تهیه املت خوشمزه با سوسیس

مواد لازم :

  • تخم مرغ : ۴ عدد
  • سوسیس : ۲۵۰ گرم
  • گوجه فرنگی : ۵ عدد
  • روغن : ۱۰۰ گرم
  • فلفل : قدری
  • نمک : قدری

طرز تهیه :

  1. روغن را در ظرفی داغ می‌کنیم سوسیس یا ژامبون را در آن کمی سرخ کرده گوجه فرنگی‌ها را خورد کرده داخل ظرف سوسیس یا ژامبون می‌ریزیم.
  2. کمی نمک و فلفل می‌زنیم می‌گذاریم آب گوجه فرنگی کمی کشیده شود.
  3. تخم مرغ‌ها را در ظرفی شکسته نمک و فلفل زده و هم می‌زنیم بعد داخل ظرف ژامبون و گوجه فرنگی می‌ریزیم حرارت را ملایم کرده در ظرف را می‌بندیم می‌گذاریم تخم مرغ‌ها کمی بسته شود.
  4. بعد تمام مواد را مخلوط می‌نمائیم بعد چند جوش در ظرف می‌کشیم.

آموزش درست کردن ۱۰ مدل املت خوشمزه و پرخاصیت + عکس

separator line

2 – دستور پخت املت فرانسوی

مواد لازم :

  • تخم مرغ، 3 عدد
  • کره، 1 قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل، به اندازه املت فرانسوی

طرز تهیه :

  1. تخم مرغ ها را در کاسهٔ کوچکی بشکنید. نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و با چنگال و با حرکات سریع دست، آنها را هم بزنید تا زرده و سفیدهٔ آنها به خوبی مخلوط شوند.
  2. ماهیتابهٔ کوچکی بر روی حرارت نسبتاً زیاد بگذارید و کره را در آن اضافه کنید. تمام سطح و دیواره های ماهیتابه باید چرب شود.
  3. زمانی که کره کف کرد و کف آن فرو نشست، مایهٔ املت را که قبلاً آماده کرده بودید، در ماهیتابه بریزید.
  4. معمولاً پخت این املت بیش از یک دقیقه طول نمی کشد، بنابراین سرعت عمل راز خوب در آمدن املت فرانسوی است.
  5. وقتی مایه در تمام ماهیتابه پخش شد، با دست چپ دستهٔ ماهیتابه را بگیرید و با حرکات منظم به عقب و جلو حرکت دهید تا مواد به ماهیتابه نچسبد.
  6. در همین حال با دست راست با چنگال بطوری که چنگال با کف ماهیتابه موازی باشد مایه املت را جابه جا کنید تا همهٔ قسمت ها بپزد.
  7. زیر املت در مدت کوتاهی خواهد بست ولی روی آن همچنان شُل خواهد بود. بنابراین با حرکات چنگال بخش هایی که هنوز مایع هستند را از وسط به طرفین ببرید.
  8. با برشته شدن بخش زیرین املت و نرم شدن بخش رویی، تقریباً پخت آن به پایان رسیده است.
  9. ماهیتابه را کمی به سمت خود کج کنید و با چنگال بخشی از املت که به شما نزدیک تر است را گرفته و آن را از روی قطر دایره ای که املت تشکیل داده روی خودش برگردانید.
  10. کمی صبر کنید و سپس املت را با چنگال از ماهیتابه به درون بشقابی که آماده کرده اید، بلغزانید.

نکات:

می توانید برای اینکه املت زود سرد نشود، بشقاب آن را قبلاً حرارت داده و گرم کنید.

می توانید بعضی چیزها را لای املت بگذارید؛ پنیر هلندی رنده شده، گوشت، مرغ یا قارچ سرخ شده و اگر باب میلتان است، ورقه های کالباس سرخ شده یا سوسیس خُردشده که اندکی تفت اش داده اید.

توجه داشته باشید که چون املت فرانسوی را پس از اتمام پخت دم نمی کنند، بنابراین این مواد باید گرم باشند تا زمانی که قبل از برگرداندن لبهٔ املت روی خودش، آنها را وسط آن می ریزد، باعث سردشدن املت نشوند.

آموزش درست کردن ۱۰ مدل املت خوشمزه و پرخاصیت + عکس

separator line

3 – طرز تهیه املت فرانسوی با قارچ و فلفل دلمه ای

مواد لازم :

  • تخم مرغ ۶ عدد
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • قارچ ۲ عدد
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • روغن مایع به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه :

  1. ابتدا گوجه فرنگی ، قارچ و فلفل دلمه ای را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و با مقداری روغن در یک تابه تفت می دهیم.
  2. دقت داشته باشید که مواد را با دقت تفت دهید تا آسیبی به شکل ظاهری آنها نخورد. این کار باعث می شود ظاهر املت زیباتر شود.
  3. پس از اینکه مواد را تفت دادیم و سرخ شدند آنها را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم.
  4. در مرحله بعد تخم مرغ ها را یک به یک در یک کاسه می شکنیم و خوب هم می زنیم تا سفیده و زرده های تخم مرغ ها کاملا با هم مخلوط شوند.
  5. مقداری نمک و فلفل به تخم مرغ ها می زنیم. مقداری روغن در تابه می ریزیم و تخم مرغ ها را در تابه می ریزیم و برای مدت ۲ تا ۳ دقیقه درب تابه را می بندیم تا با حرارت کم تخم مرغ خودش را بگیرد و به صورت یکنواخت بپزد.
  6. حالا مقداری از قارچ ، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را روی نصف تخم مرغ ( به صورت یک نیم دایره ) می چینیم و نیمه دیگر تخم مرغ را روی مواد بر می گردانیم. حالا دوباره باقیمانده گوجه فرنگی ، قارچ و فلفل دلمه ای را روی نیمی از نیم دایره می چینیم.
  7. نیم دیگر آن را روی مواد بر می گردانیم. در این مرحله باید املت ما شبیه ¼ دایره باشد. اگر از تابه ای که بزرگ باشد استفاده نمایید نیاز نیست دو بار املت را جمع کنیم و فقط یکبار کفایت می کند.
  8. حدود ۱ تا ۲ دقیقه درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا املت کاملا آماده شود.پس از آماده شدن املت آنرا به همراه نان تازه سرو می کنیم.

نکته مهم در مورد گرم نگه داشتن این املت این است که بهتر است ظرفی که می خواهید در آن املت را سرو کنید از قبل گرم کنید.

نکته دیگر در مورد املت فرانسوی این است که در صورت تمایل می توانید مقداری سوسیس و کالباس به این املت اضافه کنید.

آموزش درست کردن ۱۰ مدل املت خوشمزه و پرخاصیت + عکس

separator line

4 – طرز تهیه املت ذرت خانگی

مواد لازم :

  • ذرت یخ زده یا کنسروی یک و نیم لیوان
  • تخم مرغ 2 عدد
  • پنیر پیتزا 1 لیوان
  • پنیر گودا (دلخواه) 3 ورق
  • نمک ، فلفل، آویشن، پودر سیر به میزان لازم
  • کره 25 گرم

طرز تهیه :

  1. تخم مرغ ها رو توی کاسه بزرگ بشکنید و خوب هم بزنید.
  2. ذرت و ادویه رو اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.
  3. کره رو توی ماهیتابه بریزید تا ذوب بشه (روی حرارت ملایم).
  4. مخلوط ذرت رو داخل ماهیتابه بریزید.
  5. یک لایه پنیر روی مواد بریزید.
  6. ورق های گودا رو روی اونا بچینید.
  7. اگر دوست دارید می تونید روی پنیر رو با سس تزئین کنید.
  8. حالا در ماهیتابه رو ببندید و صبر کنید تا پنیر ها کاملا ذوب بشن و تخم مرغ ها پخته بشن.

آموزش درست کردن ۱۰ مدل املت خوشمزه و پرخاصیت + عکس

separator line

5 – طرز تهیه املت کالباس یا ژامبون با گوجه

مواد لازم :

  • تخم مرغ 6 عدد
  • شیر هموژنیزه 6 قاشق سوپخوری
  • روغن 6 قاشق سوپخوری
  • گوجه فرنگی 2 فنجان
  • کالباس 200 گرم
  • فلفل قدری
  • نمک قدری

طرز تهیه :

  1. روغن را در تابه می ریزیم و می گذاریم کاملا داغ شود ،سه عدد از تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و خوب می زنیم تا کف کند .
  2. کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر با تخم مرغ مخلوط می نمائیم و مایه را در تابه می ریزیم بطوریکه سطح تابه را کاملا بپوشاند .
  3. حرارت را کمی ملایم می کنیم ، یک لحظه در تابه را می گذاریم تا املت کاملا بسته شود ، بعد سه ورقه از ژامبون یا کالباس را بدرازا پشت سر هم روی املت می چنیم .
  4. یک کفگیر زیر املت قرار می دهیم و یک چنگال هم روی املت می گذاریم و آنرا به دقت لوله می کنیم ، و با بقیه مواد به همین طریق املت دیگری تهیه می کنیم.
  5. بعد یک فنجان گوجه فرنگی خرد شده که به آن کمی و نمک و فلفل زده ایم رو روی کالباس یا ژامبون میریزیم و املت را لوله می کنیم و کمی هم از گوجه فرنگی و ژامبون یا کالباس خرد شده روی آن میپاشیم

آموزش درست کردن ۱۰ مدل املت خوشمزه و پرخاصیت + عکس

separator line

6 – طرز تهیه املت قارچ

مواد لازم:

  • کالباس قارچ و مرغ(خرد شده) 100 گرم
  • تخم مرغ 2عدد
  • شیر ½ لیوان
  • اسفناج 50 گرم
  • پنیرچدار 50گرم
  • پودر پنیر پارمزان 3ق س
  • نمک و فلفل ب م ق
  • پیازچه 3ساقه برای گارنیش

طرز تهیه:

  • کالباس ها را خرد کنید.
  • تخم مرغ را در ظرفی شکسته سپس کالباس، اسفناج ،شیر و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب بهم بزنید.
  • مخلوط را در تابه ای حاوی روغن بریزید تا مقداری سفت شده سپس پنیر چدار را روی آن ریخته و آن را تا کنید و اجازه دهید بپزد .
  • سپس در ظرف سرو کشیده و پنیر پارمزان و پیازچه را روی آن بریزید.

آموزش درست کردن ۱۰ مدل املت خوشمزه و پرخاصیت + عکس

separator line

7 – روش پخت املت سیب زمینی

مواد لازم :

  • تخم مرغ/ ۴ عدد
  • سیب زمینی/ ۳ عدد
  • پیاز رنده شده/ ۱ عدد
  • گشنیز خرد شده/ به میزان کمی
  • زیره/ به میزان لازم
  • فلفل سیاه و نمک/ به مقدار کافی
  • زیره/ به مقدار لازم
  • روغن/ به میزان کافی

طرز تهیه :

  1. سیب زمینی ها را خوب بشویید و پوست آن ها را بگیرید. سپس سیب زمینی ها را به صورت نگینی درشت و یا بصورت دلخواه خرد کنید.
  2. درون تابه ای مناسب، مقداری کمی روغن بریزید و آن را بر روی حرارت قرار دهید. پس از گرم شدن روغن، سیب زمینی ها را درون تابه بریزید تا سرخ شوند.
  3. تا زمان طلایی شدن، چند مرتبه سیب زمینی ها را تف دهید، تا خوب بپزند. سپس آن ها را از داخل تابه خارج کنید.
  4. در ادامه دستور تهیه املت سیب زمینی باید تخم مرغ ها را داخل یک کاسه نسبتا بزرگ بشکنید و آن را کاملا به هم بزنید.
  5. حال پیاز از قبل رنده شده، زیره، نمک، فلفل سیاه، گشنیز و سیب زمینی های سرخ شده را به تخم مرغ اضافه کنید و مواد را کاملا با هم مخلوط نمایید.
  6. در مرحله آخر، کمی روغن را به داخل ماهی تابه بریزید و بعد از داغ شدن روغن، مواد را درون تابه بریزید. هنگامی یک طرف املت کاملا سرخ شد، با احتیاط آن را برگردانید، تا سطح املت نیز سرخ شود.
  7. در تهیه این غذا شما می توانید علاوه بر سیب زمینی، از موادی همچون گوجه فرنگی، اسفناج و … نیز استفاده کنید.

آموزش درست کردن ۱۰ مدل املت خوشمزه و پرخاصیت + عکس

separator line

8 – طرز تهیه املت کیسه ای خوشمزه و عالی

مواد لازم:

  • ۳ عدد تخم مرغ
  • ۴ عدد گوجه فرنگی گیلاسی
  • ۱/۸ کلم برگ
  • ۲ ورقه ژامبون
  • ۶ برگ ریحان
  • ۳۰ گرم پنیر رنده شده
  • ۲ عدد قارچ
  • ۲ قاشق غذاخوری شیر
  • ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • فلفل سیاه
  • سس گوجه فرنگی

طرز تهیه:

  1. گوجه فرنگی های گیلاسی را به صورت مکعب های ۱ سانتی متری برش دهید. برگ های ریحان را خرد کنید. قارچ ها را نیز ریز خرد کنید.
  2. کلم ریز شده را درون کیسه های مخصوص فر بریزید. نمک به آنها بیفیزایید و هم بزنید تا نرم شوند.
  3. بقیه مواد را درون کیسه ریخته و با دست مخلوط کرده و آنها را له کنید.
  4. درب کیسه را محکم ببندید.
  5. درون قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید. پس از جوشیدن، کیسه حاوی مواد را درون آن قرار دهید و بگذارید ۶ دقیقه بپزد.
  6. کیسه را باز کرده و املت را درون بشقاب گذاشته و با سس گوجه فرنگی، تزئین و سرو کنید.

آموزش درست کردن ۱۰ مدل املت خوشمزه و پرخاصیت + عکس

separator line

9 – طرز تهیه املت خوش طعم با پیازچه

مواد لازم :

  • شش عدد تخم مرغ
  • دو عدد پیازچه خرد شده
  • یک عدد گوجه فرنگی خرد شده
  • دو قاشق مرباخوری روغن زیتون
  • کمی پونه، نمک، فلفل
  • کمی برگ خرد شده گشنیز

طرز تهیه :

  1. روغن زیتون را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیازچه های خرد شده را به آن اضافه کرده و برای یک تا دو دقیقه تفت دهید.
  2. سپس گوجه فرنگی های خرد شده را به مواد بیفزایید و برای چند دقیقه دیگر با حرارت ملایم تفت دهید.
  3. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با نمک و فلفل و پونه بخوبی هم بزنید تا یکنواخت شود، سپس آن را به مواد درون تابه افزوده و هم بزنید تا تخم مرغ ها خودش را بگیرد.
  4. در این مرحله گشنیز خرد شده را به مواد اضافه و مواد را با نان میل کنید.

آموزش درست کردن ۱۰ مدل املت خوشمزه و پرخاصیت + عکس

separator line

10 – طرز تهیه املت رژیمی

اگر به دنبال یک صبحانه برای رژیم لاغری یا برای دیابتی ها هستید ، این املت خوشمزه بسیار مناسب است. با تهیه این املت برای صبحانه ، از آغاز یک روز زیبا لذت ببرید.

مواد لازم:

  • تخم مرغ 2 عدد بزرگ
  • کره 1 قاشق غذا خوری
  • اسفناج 1 فنجان خرد شده
  • گوجه فرنگی خرد شده 1/3فنجان
  • نمک 1/8 قاشق چای خوری
  • پنیر سوئیسی 1/3فنجان خرد شده
  • فلفل 1/8 چای خوری

طرز تهیه:

  1. آب را با دو عدد تخم مرغ در یک غذا ساز ترکیب کنید.
  2. کره را در یک ماهی تابه روی حرارت ملایم ذوب کرده و اسفناج خرد شده و گوجه فرنگی ها را به آن بیفزایید.
  3. نمک ، فلفل و ترکیب آب و تخم مرغ را به ماهی تابه بیفزایید.
  4. هنگامی که تخم مرغ در ماهی تابه در حال شکل گرفتن و بسته شدن است ، با یک قاشق بزرگ صاف ، لبه های آنرا از ماهی تابه جدا کنید .
  5. پنیر سوئیسی رنده شده را روی املت بپاشید و اجازه بدهید تا پنیر ذوب شود.
  6. این املت را با نان تست کره ایی و میوه تازه میل کنید.

آموزش درست کردن ۱۰ مدل املت خوشمزه و پرخاصیت + عکس

separator line

بیشتر بخوانید :

طرز تهیه ی املت گوجه فرنگی و خواص شگفت انگیز آن

املت لقمه ای | طرز تهیه بوریتو خوشمزه با ژامبون برای صبحانه

املت ژاپنی | طرز تهیه یک صبحانه لاکچری

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا