دستهبندی نشده
دستور تهیه لوف مرغ / مرغ قالبی
طرز تهیه لوف مرغ ترکیه ای
میت لوف همان طور که از اسمش پیداس پایه اش از انواع گوشته این غذای راحت و خوشمزه ست و معمولا داخل قالبهای مستطیل شکل (loaf pan) داخل فر تهیه میشه . با دلگرم همراه شوید.
طرز تهیه چیکن لوف مرغ در منزل
مواد لازم برای تهیه لوف مرغ
- ۲ الی ۳ عدد سینه مرغ حدود ۶۰۰ گرم
- ۳ عدد فلفل قرمز
- ۴ عدد فلفل سبز
- ۱/۲ پیمانه آرد نان
- ۱/۲ پیمانه شیر
- ۱ عددتخم مرغ
- ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع
- ۲ قاشق چایخوری سیر رنده شده
- ۱/۲ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
- ۲ عدد پیاز
- ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری سس کچاپ
- ۱/۲ قاشق چایخوری آویشن
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه لوف مرغ (مرغ قالبی)
- برای تهیه لوف مرغ ابتدا باید مرغ رو یا چرخ کنیم یا داخل غذاساز بریزیم تا کاملا ریز ریز و نرم و یکنواخت بشه.
- طرز تهیه لوف مرغ (مرغ قالبی) حالا داخل یک کاسه بزرگ پیازایی که داریم رو رنده میکنیم. احتیاجی به گرفتن آب پیاز نیست.
- طرز تهیه لوف مرغ (مرغ قالبی) همهی مواد بجز سس کچاپ رو به پیاز رنده شده اضافه کنین.
- حالا مواد رو خوب ورز بدین تا یه مخلوط یکنواخت بدست بیاد.
- کف قالبتون رو چرب کنین و بعد مایه لوف مرغ رو داخل قالب بذارین و فشار بدین و سطحش رو صاف کنین.
- در نهایت سس کچاپ رو به صورت یکنواخت روی سطخ مایه پخش کنین و قالب رو برای حدود سه ربع الی ۱ ساعت داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه گرم کردین بذارین تا مرغ خوب بپزه و مزهها به خورد هم برن.
- نوش جان.
لذت آشپزی با دلگرم :
طرز تهیه هوموس غذای لبنانی بی نظیر و عالی در منزل
مراحل تهیه خاشو غذای ارمنی بی نظیر و خوشمزه مرحله به مرحله
دستور پخت چاینیز فود غذای محبوب چینی ها
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی