دسته‌بندی نشده

تا فصلشه ترشک انار رو درست کن‌!

روش تهیه ترشک انار به روش بازاری

ترشک انار یکی از انواع خوردنی های خوشمزه و بسیار پرطرفدار فصل پاییز است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشک انار در ادامه با سایت ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ترشک انار:

  • 1 کیلوگرم انار
  • 500 گرم شکر
  • 1 قاشق غذاخوری گلپر
  • 1 تکه نبات

ترشک انار

طرز تهیه ترشک انار:

ابتدا انارها را دان کنید و آب آن ها را بگیرید.
آب انار را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.
گلپر را اضافه کنید و هم بزنید.
حرارت را کم کنید و اجازه دهید ترشک به مدت 30 دقیقه بجوشد.
در 10 دقیقه آخر پخت، نبات را اضافه کنید و هم بزنید.
ترشک را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.
ترشک را در شیشه های تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

حتماً بخوانید:

یک قاشق رب انار چقدر کالری دارد ؟

یک قاشق رب انار چقدر کالری دارد ؟

انار هنگامی که پخته و جوشانده می شود به رب انار تبدیل می شود که کالری آن چند برابر است. با ما همراه باشید تا با کالری رب انار آشنا شوید.

نکات تکمیلی جهت تهیه ترشک انار

برای تهیه ترشک انار ترش، می توانید از مقدار کمتر شکر استفاده کنید.
برای تهیه ترشک انار ملس، می توانید از مقدار بیشتری شکر استفاده کنید.
می توانید به ترشک انار، رب انار یا آب لیمو ترش اضافه کنید تا طعم آن را به دلخواه خود تغییر دهید.

طرز تهیه ترشک انار

طرز تهیه ترشک انار بدون نبات

برای تهیه ترشک انار بدون نبات، می توانید از مقدار بیشتری شکر استفاده کنید تا ترشک غلیظ تر شود. همچنین می توانید از گلاب یا عرق بیدمشک برای عطر و طعم بیشتر ترشک استفاده کنید.

طرز تهیه ترشک انار با رب انار

برای تهیه ترشک انار با رب انار، می توانید به جای آب انار، از رب انار استفاده کنید. در این صورت، ترشک غلیظ تر و ترش تر خواهد شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا