اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
روش تهیه برگر مرغ (زینگر برگر) در خانه_62b432c4d5138.jpeg
روش تهیه برگر مرغ (زینگر برگر) در خانه_62b432c4d5138.jpeg

روش تهیه برگر مرغ (زینگر برگر) در خانه

زینگر برگر یا همبرگر مرغ سوخاری از محبوب ترین برگرها در سراسر دنیا به شمار می رود و در طرز تهیه زینگر برگر از سینه مرغ و شیر و پنیر گودا و لیمو ترش و سس فلفل و نمک و فلفل سیاه و تخم مرغ استفاده می شود همچنین برای سوخاری این نوع فست فود از آرد گندم و نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و پودر سیر و پودر پاپریکا استفاده می شود.

چیز برگر و چیکن برگر و زینگر برگر و همبرگر مک دونالد از انواع برگرهای بی نظیر هستند و شما می توانید برای تنوع در برنامه غذایی تان این نوع برگرهای لذیذ را در منزل به صورت بهداشتی و با کیفیتی بالا تهیه نمایید.

مواد لازم زینگر برگر

سینه مرغ : شش تکه
شیر : ۱.۵ لیوان
پنیر گودا : ۱۲ ورقه
لیموی ترش : نصف یک عدد
فلفل سیاه : یک قاشق مرباخوری
نمک : یک قاشق مرباخوری
سس فلفل : دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ : دو عدد

زینگر برگر یا همبرگر مرغ سوخاری

مواد لازم برای سوخاری کردن برگر مرغ

نمک : دو قاشق چایخوری
آرد گندم یا آرد سفید : ۴ لیوان فرانسوی دسته دار
فلفل سیاه : یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز : یک قاشق چایخوری
آویشن : یک قاشق چایخوری
پودر سیر : یک قاشق چایخوری
پودر پاپریکا : یک قاشق چایخوری

دستور پخت زینگر برگر

برای تهیه این نوع فست بود ابتدا سینه مرغ را به کمک بیفتک کوب بکوبید سپس سینه مرغ را به همراه مقداری آب و فلفل و زردچوبه و نمک درون قابلمه ای مناسب بریزید تا نیم پز شود توجه داشته باشید که مدت زمان ۱۵ دقیقه برای پخت سینه مرغ کافی است.
درون ظرفی مناسب تخم مرغ ها را بشکنید سپس به تخم مرغ ها آب و ادویه های ذکر شده را بیفزایید و مخلوط مواد را هم بزنید تا یکدست شوند. درون ظرفی مناسب آرد سفید یا آرد گندم را بریزید در صورت تمایل می توانید برای سوخاری کردن زینگر برگر از آرد سوخاری نیز استفاده نمایید ولی آرد گندم باعث می شود تا این فست فود بی نظیر حسابی پولکی شکل شود.

طرز تهیه  همبرگر مرغ

نوشته های مشابه

سینه مرغ پخته شده را ابتدا درون مخلوط تخم مرغ بزنید سپس سینه مرغ را به آرد گندم یا آرد سوخاری آغشته نمایید و این روش را دو مرتبه تکرار نمایید.
درون تابه ای گود مقداری روغن بریزید و بعد از اینکه روغن به خوبی داغ شد تکه های مرغ را سوخاری نمایید توجه داشته باشید که دو طرف برش های مرغ باید سرخ و طلایی شوند.
شیر و پنیر گودا را با یکدیگر مخلوط نمایید و مخلوط مواد را روی بخار آب یا سماور در حال جوش قرار دهید تا به روش بن ماری ذوب شوند. توجه داشته باشید که باید مخلوط شیر و پنیر را به صورت مرتب هم بزنید تا از گلوله شدن پنیر جلوگیری شود.

حتماً بخوانید:

نان برگر را از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم نمایید سپس تابه ای مناسب را روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید و هر دو قسمت نان را درون تابه قرار بدهید تا گریل و داغ شود. توجه داشته باشید که این مرحله از طرز تهیه زینگر برگر اختیاری می باشد ولی با این انجام دادن این روش از خیس شدن نان توسط خیارشور و گوجه فرنگی و کاهو جلوگیری می شود.
درون هر یک از برش های نان خیار شور و برش های گوجه فرنگی و کاهوی خرد شده را قرار دهید و روی مخلوط مواد یک تکه از زینگر برگر را قرار دهید سپس روی برگرها پنیر گودا ذوب شده را بریزید و یک برش نان دیگر روی مواد قرار بدهید اگر از طعم پنیر خوشتان نمی آید می توانید از سس کچاپ استفاده نمایید.

زینگر برگر های آماده شده را درون ظرفی مناسب قرار دهید سپس این فست فود خوشمزه را به کمک روش های تزیین ساندویچ تزیین نمایید.
در روش تهیه زینگر برگر می توانید به جای استفاده از سینه مرغ از ران مرغ استفاده نمایید همچنین سرو این نوع برگر به همراه سس کچاپ و نوشیدنی دلخواه لذت بخش تر می شود.

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.