طرز تهیه ساندویچ مرغ + قارچ خوشمزه در منزل
بهترین روش برای داشتن یک ساندویچ سالم و خوشمزه
مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ و قارچ
- مرغ ران و سینه………… دو تکه
- قارچ………… ۲۵۰ گرم
- پیاز متوسط………… ۲ عدد
- پنیر پیتزا………… ۴ ورق یا ۲۰ گرم رنده شده
- سس مایونز………… ۶- ۵ قاشق غذاخوری ( اختیاری )
- خیار شور………… به مقدار لازم
- روغن………… ۳ قاشق غذاخوری
- ادویه کاری و نمک و فلفل و زردچوبه و آبلیمو………… به مقدار لازم
- فلفل دلمه ای………… یک عدد کوچک
- نان ساندیچی متوسط………… ۴ عدد ( از نانهای دیگر هم می توانید استفاده کنید )
توجه : پایه ی این ساندویچ مرغ پخته است. اگر شما موارد دیگر را هم نداشتید و به دنبال یک غذای سریع هستید باز هم میتوانید ساندویچ مرغ را تهیه کنید. حتی میتوانید کمی سیب زمینی سرخ شده لابه لای آن بریزید.
طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ خوشمزه
-
در اولین مرحله برای تهیه ساندویچ مرغ باید مرغ را با مقداری آب و پیاز و مقداری ادویه و نمک و آب لیمو روی حرارت بگذارید تا حسابی بپزد. وقتی مرغ پخت باید آن را از آب جدا کرده و ریش ریش کنید.
-
در مرحله بعدی پیاز را خرد کرده و تفت دهید تا طلائی شود. سپس به آن زردچوبه را اضافه کنید.
- پس از آن فلفل دلمه ای و قارچ به اندازه دلخواه خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. حالا زیر شعله را زیاد کنید تا قارچ ها آب نیاندازد. فقط مراقب باشید که موادتان نسوزد و مدام آن را هم بزنید.
- در مرحله بعدی مرغ های ریش ریش شده را به مواد اضافه کرده و تفت دهید. حالا میتوانید پنیر پیتزا را به آنها اضافه کرده و هم بزنید.
- در این قسمت باید سس مایونز را با یک فنجان آب مرغ و بقیه ادویه روی مواد ریخته و چند دقیقه آن را هم بزنید. اگر دوست داشتید میتوانید فقط آب مرغ را بریزید.
- حالا زیر شعله را خاموش کنید و صبر کنید تا خنک شود. اکنون ساندویچ مرغ شما آماده است. میتوانید مواد را بین هر نانی که دوست دارید بگذارید و میل کنید. به دلخواه در کنار آن میتوانید از خیارشور ، گوجه ، کاهو و … استفاده کنید.
اگر از غذاهای خورشتی خسته شدید و دلتان یک غذای ساندویچی میخواهد باید بدانید ساندویچ مرغ ، یکی از انواع ساندویچ هاست که بسیار سالم بوده و برای سلامتی شما فواید زیادی دارد.
سعی کنید به جای ساندویچ های آماده سوسیس و کالباس از ساندویچ مرغ استفاده کنید تا بیمار نشوید.
گردآوری شده مجله دلگرم
مریم امینی