مرغ تو فری با سیر و پیاز
به حق که مزه عالی این غذا در مقابل زحمتی که برای درستکردن آن میکشید، قابل مقایسه نیست.
مناسب برای :4 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
برای تهیه این غذای خوشمزه از تکه های مرغ با پوست استفاده کنید. برای این که مرغ، پوست تردتری داشتهباشد، می توانید قبل از پختن در فر،آن را کمی در روغن تفت دهید.
مرغ تو فری با سیر و پیاز
تکه های مرغ و مخلفات را درسینی فر بپزید و با همان سینی نیز سرو کنید, در اینصورت زمان کمتری برای شستن ظرفها و زمان بیشتری برای گذراندن با خانواده خواهید داشت.
اگر آویشن تازه ندارید کمی پودر آویشن روی تکه های مرغ بپاشید.زمان آمادهسازی این غذا 10 دقیقه و زمان تهیه آن 60 دقیقه است.
مواد لازم مرغ تو فری با سیر و پیاز:
تکه های مرغ : 2 کیلوگرم
سیر پوستکنده : 10 حبه
پیاز : 2 عدد
فلفل سیاه تازه آسیابشده : 1 قاشق چایخوری
نمک درشت دانه : 2 قاشق چایخوری
کره نرمشده : یک قاشق غذاخوری
آویشن تازه : 6 ساقه
طرز تهیه :
فر را از قبل روی درجه 250 سانتیگراد قرار میدهیم تا گرم شود.
اگر از مرغ درسته استفاده می کنید آن را به 8 تکه قسمت میکنیم، تکهها را شسته و خشک میکنیم.
برس آغشته به کره را روی آنها میمالیم و نمک و فلفل را روی آن میپاشیم.
مرغها را در یک سینی مناسب فر می چینیم. اگر ظرفی که مرغ ها را برای قرار دادن در فر داخل آن می چینید, برای سرو و آوردن روی میز هم مناسب باشد ظرف کمتری کثیف می شود و زمان کمتری را در آشپزخانه می گذرانید.
هر کدام از پیازها را به 4 قسمت خرد میکنیم. سیرها را پوست می گیریم.
سیر، پیاز و ساقه های آویشن را زیر و روی مرغها میچینیم. کمی از آویشن را برای تزیین نگه دارید. اگر آویشن تازه ندارید, کمی پودر آویشن روی تکه های مرغ بپاشید.
50 دقیقه مواد را داخل فر قرار می دهیم تا مرغ کامل بپزد. در این بین می توانید سری به غذا بزنید و آب مرغ و روغنی که ته سینی جمع شده را روی تکه های مرغ بریزید که خشک نشوند و خوشمزه تر شوند.
می توانید پس از پخت غذا را با همان سینی فر سر میز غذا بیاورید یا اینکه تکه های مرغ را در ظرف سرو مجزایی بچینید و آب و روغن جمع شده کف سینی را با تکه های سیر پخته میکس کنید و به عنوان سس غذا همراه آن سرو کنید.
منبع : پارسه گرد