دسته‌بندی نشده

4 ترفند ساده برای جلوگیری از بریده شدن شیر در سوپ

چگونه از بریده شدن شیر در سوپ جلوگیری کنیم؟

شیر را به دمای محیط برسانید. شیر سرد یا داغ باعث بریده شدن آن می شود.
شیر را به تدریج به سوپ اضافه کنید. اضافه کردن سریع شیر به سوپ باعث شوک حرارتی می شود و ممکن است باعث بریده شدن آن شود.
سوپ را با حرارت ملایم بپزید. حرارت زیاد باعث تبخیر آب شیر و غلیظ شدن آن می شود که می تواند باعث بریده شدن آن شود.
از ریختن مواد اسیدی در سوپ خودداری کنید. مواد اسیدی مانند آب لیمو، سرکه و گوجه فرنگی باعث بریده شدن شیر می شوند.

 بریده شدن شیر در سوپ

روش تهیه سوپ شیر خوشمزه

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
شیر: شیر:
مرغ: 200 گرم
جو پرک: 1/2 لیوان
هویج: 1 عدد
پیاز: 1 عدد
آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
جعفری: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس مرغ را به همراه پیاز، 4 لیوان آب و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش بیاید.
پس از اینکه آب به جوش آمد حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید مرغ به مدت 30 دقیقه بپزد.
در همین حین هویج را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.
پس از اینکه مرغ پخت، آن را از قابلمه خارج کنید و ریش ریش کنید. سپس آب مرغ را صاف کنید و کنار بگذارید.

روش تهیه سوپ شیر خوشمزه

هویج خرد شده را به همراه جو پرک به قابلمه حاوی آب مرغ اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و هر چند دقیقه آن را با قاشق یا ملاقه هم بزنید زیرا جو پرک خیلی سریع ته می گیرد.
پس از اینکه جو پرک لعاب انداخت، شیر را به همراه مرغ ریش ریش شده به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید حدود 30 دقیقه سوپ با حرارت ملایم بپزد تا شیر به طور کامل به خورد دیگر مواد برود.
در همین حین قارچ را به صورت ورقه ای خرد کنید و به همراه مقدار کمی روغن (روغن زیاد باعث چرب شدن سوپ می شود) تفت دهید تا آب موجود در قارچ تبخیر شود. برای اینکه رنگ قارچ ها تیره نشود آبلیمو را هم حین تفت دادن به قارچ ها اضافه کنید.
پس از اینکه تفت دادن قارچ به پایان رسید آن را به قابلمه سوپ اضافه کنید.
سوپ را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.
در صورت تمایل می توانید مقداری جعفری خرد شده به سوپ اضافه کنید. سوپ شیر را می توانید گرم یا سرد سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا