دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی سوپ آرد ذرت و اسفناج

سوپ آرد ذرت و اسفناج با طعمی جدید

مواد اولیه برای تهیه سوپ آرد ذرت و اسفناج

  • روغن زیتون : ۱/۲ پیمانه
  • سیر : ۳ حبه
  • آرد ذرت : 2 پیمانه
  • پنیر پارمیزان : ۱/۲ پیمانه
  • اسفناج : 3 پیمانه
  • نمک : 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل : به مقدار لازم
  • لیمو ترش : 1 عدد
  • زمان تهیه: تقریبا 40 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

سوپ آرد ذرت و اسفناج

طرز تهیه ی سوپ آرد ذرت و اسفناج

  1. یک چهارم پیمانه روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید و سیر را در آن برای ۱ دقیقه ، تا عطر آن بلند شود، تفت دهید.
  2. به آن ۶ پیمانه آب اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد.
  3. درحالی که مواد را به هم می زنید، کم کم آرد ذرت را به آن اضافه کنید.
  4. حرارت را کم کنید وبرای حدود ۸ دقیقه تا سوپ غلیظ شود، بپزید (در حالیکه مواد را مدام هم می زنید).
  5. پنیر پارمزان و یک چهارم پیمانه روغن زیتون را به مواد اضافه کنید و برای حدود ۱ دقیقه تا روغن به خورد سوپ برود، بپزید(در حالیکه مواد را مدام هم می زنید).
  6. اسفناج و نمک را اضافه کنید و برای حدود ۱ دقیقه تا اسفناج نرم شود، بپزید(در حالیکه مواد را مدام هم می زنید).
  7. از سوپ به میزان مساوی، در ۴ کاسه بریزید. روی هر یک ۱ قاشق چای خوری روغن زیتون بریزید و بر روی آن نمک و فلفل بپاشید و با برش های لیمو سرو کنید.

divider

خواص اسفناج :

  • اسفناج بدلیل داشتن ماده ای بنام اسپیناسین هضم غذا را تسریع می کند . این ماده باعث تحریک معده و ازدیاد ترشحات آن می شود .
  • افزایش ذخایر آهن با مصرف اسفناج ایده مناسبی است به ویژه به این دلیل که در مقایسه با گوشت قرمز منبع شناخته شده ای از آهن است.
  • خوردن اسفناج در رفع تشنگی موثر است و از زمان های قدیم برای از بین بردن ورم و درد گلو توصیه شده است .
  • برای رفع سرفه های خشک برگ اسفناج را با جو پوست کنده و روغن بادام بپزید و بخورید .

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا