دسته‌بندی نشده

۲ روش پرطرفدار جهت تهیه کیک آجیلی

طرز تهیه کیک آجیلی خوشمزه با ارزش غذایی بالا

“کیک آجیلی” یکی از کیک های خوشمزه و پرطرفدار در اکثر کشورهای جهان است. طرز تهیه کیک آجیلی به خصوص در اروپا برای پذیرایی از میهمانان ویژه مورد استفاده قرار می گیرد. با طرز تهیه این کیک خوشمزه و پرخاصیت با دلگرم همراه شوید.

2 روش طلایی برای پخت کیک آجیلی

روش اول جهت تهیه کیک آجیلی عطری

(پیمانه مورد استفاده لیوان معمولی با گنجایش 250 میلی لیتر)

  • تخم مرغ 2 عدد
  • ماست شیرین2.3 لیوان
  • پرتقال یک عدد (جایگزین آن لیموی ترش)
  • مخلوط آب پرتقال و آب جوش 2.3 لیوان (جایگزین آن آب (پرتقال و یا لیمو) پاکتی آماده)
  • روغن مایع یا مخلوط روغن مایع با کره 1.3 لیوان
  • شکر 1 لیوان
  • پودر هل 1.2 قاشق مربا خوری
  • پودر زنجبیل 1.2 قاشق مرباخوری
  • بکینگ پودر 2.3 قاشق مرباخوری
  • آجیل به میزان لازم
  • شربت بار نصف لیوان

طرز تهیه شربت بار برای تهیه کیک آجیلی

  • برای درست کردن شربت بار یک پیمانه شکر و نصف پیمانه آب رو مخلوط کنید و یکی دو تکه پوست پرتقال داخل بندازید و روی حرارت هم بزنید تا شکر داخل آب حل بشه و فقط یکی دو جوش بزنه
  • بگذارید خنک بشه بعد پوست پرتقال رو در بیارید و برای مرطوب کردن کیک استفاده کنید.
  • میتونید به جای پوست پرتقال از گلاب یا اسانس میوه استفاده کنید. اگه از گلاب استفاده میکنید نصف پیمانه گلاب بریزید، یا اینکه یکی دو قطره اسانس بسته به غلظتش داخل شربت بریزید.

طرز تهیه کیک آجیلی در منزل

  1. همه مواد رو نیم ساعت قبل بگذارید خارج یخچال تا به دمای محیط برسند
  2. فر رو با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم بشه قالب 20 سانتی رو چرب میکنیم و بعد آرد پاشی میکنیم
  3. مواد رو دقیق اندازه بگیرید. آرد رو سه بار الک کنید
  4. پوست پرتقال رو رنده کنید، پوست پرتقال رو داخل کیک میریزیم، عطر و طعم خیلی خوبی به کیک میده، من همه پوست پرتقال رو رنده میکنم و توی کیک میریزم ولی اگه شما نمی خواهید عطرش زیاد باشه نصفش رو رنده کنید.
  5. آب پرتقال رو بگیرید. تخم مرغها رو داخل کاسه میشکنیم
  6. با همزن میزنیم تا از لختگی در بیاد، رنده پوست پرتقال و شکر رو میریزیم.
  7. ماست رو تو این مرحله اضافه میکنیم. چند دور با همزن میزنیم تا ماست با تخم مرغ مخلوط بشه.
  8. آب پرتقال من یک سوم لیوان شد
  9. تو مواد اولیه نوشتم مخلوط آب پرتقال و آب جوش دوسوم لیوان. آب پرتقال رو که گرفتید داخل لیوان بریزید و روش رو آب جوش بریزید تا دو سوم لیوان رو پر کنه. آب جوش باعث میشه که شکر سریعتر حل بشه. داخل تخم مرغ بریزید و هم بزنید.
  10. یک دقیقه هم بزنید. بعد روغن رو اضافه میکنیم.
  11. من نصف از کره و نصف از روغن مایع استفاده میکنم، کره رو ذوب میکنم و بعد روغن مایه رو روش میریزم، بگذارید خنک بشه بعد به مایع کیک اضافه کنید.
  12. ادویه ها و بکینگ پودر رو با آرد مخلوط کنید. آرد رو داخل مایه کیک بریزید و با همزن چند دور بزنید، فقط در حدی میزنیم که آرد با مواد مخلوط بشه.
  13. داخل قالب بریزید. قالب رو چند بار روی کابینت بزنید تا حباب های داخل کیک خارج بشه. داخل فر به مدت 40 تا45 دقیقه تا پخته بشه. البته به خاطر اینکه دمای فرها با هم فرق میکنه بعد از 40 دقیقه به کیک سربزنید.
  14. یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید اگر تمیز بیرون آمد کیک آماده است ولی اگر از مایع کیک به خلال دندان چسبید 5 تا 10 دقیقه هم زمان بدید تا کیک مغز پخت بشه.
  15. کیک من طلایی خیلی خوشرنگ شده بود اما تو عکسها همیشه تیره تر دیده میشه.
  16. بگذارید کیک روی توری خنک بشه بعد برگردونید داخل ظرف سرو. چون روی کیک من کمی گنبدی شده بود زیر کیک رو تزیین کردم.
  17. داخل شربت بار یک قاشق زعفران دم کرده بریزید. با قاشق از شربت روی کیک بدید.
  18. آجیل ها رو داخل شربت بریزید و چنددقیقه بگذارید تا آجیلی کمی داخل شربت نرم بشه. آجیل ها رو به سبک دلخواه روی کیک بچینید.
  19. برای گل وسط کیک از قیسی استفاده کردم حتماً تهیه کنید و لذت ببرید.

۲ روش پرطرفدار جهت تهیه کیک آجیلی


روش دوم جهت تهیه کیک آجیلی

مواد لازم:

  • مارگارین 250 گرم
  • آرد 300 گرم
  • شکر 360 گرم
  • پودر فندق 100 گرم
  • پودر بادام 100 گرم
  • پودر گردو 100 گرم
  • بکینگ پودر دو قاشق چای‌خوری
  • تخم مرغ پنج عدد
  • ماست 200 گرم
  • وانیل یک قاشق چای‌خوری کوچک

روش تهیه کیک آجیلی ساده

  1. ابتدا کره و شکر را با همزن برقی خوب هم می‌زنیم تا پف کند، سپس ماست و تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه کرده و آنقدر هم می‌زنیم تا مواد یکدست شوند؛ لازم نیست میزان هم زدن بیش از یک دقیقه باشد.
  2. سپس آرد، بیکینگ‌پودر و مغزها را اضافه کرده همه را با همزن برقی تا آخرکار هم می‌زنیم تا مخلوط یکدستی حاصل شود.
  3. این کیک را داخل قالب گرد 30 سانتی‌متری می‌ریزیم که از قبل آن را چرب کرده‌ایم و به مدت یک ساعت داخل فر- که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم.
  4. همیشه کیک‌ها را روی پنجره وسط فر قرار می‌دهیم.
  5. برای چنین تصویری که مشاهده می‌کنید من دو برابر از این مایه کیک را برای طبقه پایین و یک برابر از این مایه کیک را برای طبقه بالا درست کرده‌ام که قطر دایره کیک پایین 30 سانتی‌متری و قطر دایره کیک بالا 20 سانتی متری است.

بیشتر بخوانید :

طرز تهیه کیک فنجانی بخارپز داخل قابلمه و بدون فر

۳ روش عالی برای تهیه کیک انبه خانگی

طرز تهیه ۵ مدل کیک ساده اسفنجی

کیک خیس | ۳ روش متفاوت و آسان برای پخت کیک خیس + عکس

روش لمسه کردن فوندانتی

  1. برای اینکه بتوانیم دیواره‌های کیک را خیلی تمیز و زیبا لمسه کنیم بهترین کار این است که پس از خامه‌ کشی کیک روی آن را یک لایه خمیر مارسیپان پهن کنیم.
  2. پس از اینکه روی مارسیپان را با قلم‌ مو به مارمالاد زردآلو آغشته کردیم لایه فوندانت را روی آن پهن کنیم
  3. سپس با خط‌کش فلزی یا وسیله مشبک مخصوص لمسه کردن فوندانت دیواره‌های کیک را فرم دهیم. درنهایت با مقداری آیسینگ، تقاطع خطوط را مروارید می‌چسبانیم.

روش تهیه رزهای فوندانتی جهت تزیین کیک آجیلی

  • برای آماده کردن رزها مقداری فوندانت صورتی در نظر می‌گیریم. یک اشک یک‌طرفه به اندازه یک بند انگشت داخل دست فرم می‌دهیم
  • بقیه خمیر را با وردنه به قطر یک میلی‌متر باز کرده با کاتر پر گل رز تمامی خمیر را قالب می‌زنیم
  • سپس تمامی پره‌ها را به دور اشک آماده شده توسط آب می‌چسبانیم و لبه‌های آن را با انگشت فرم می‌دهیم که حالت طبیعی پیدا کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا