دسته‌بندی نشده

کیک خیس | ۳ روش متفاوت و آسان برای پخت کیک خیس + عکس

کیک خیس – طرز تهیه کیک مرطوب شکلاتی

کیک خیس شکلاتی یا مرطوب نوعی کیک است که بافتی نرم تر از کیک های معمولی دارد و وقتی داخل دهان میگذارید آب میشود ! و یکی از محبوب ترین نوع کیک هاست. با دلگرم همراه شوید .

آموزش تهیه کیک خیس مرحله به مرحله

1 – طرز تهیه کیک خیس با شکلات تلخ

مواد لازم :

  • تخم مرغ ۲ عدد
  • پودر شکر ۱ لیوان
  • ماست نصف لیوان
  • شیر نصف لیوان
  • روغن مایع نصف لیوان
  • شکلات تلخ ۷۰٪ رنده شده نصف لیوان
  • پودر کاکائو ۴ ق غ
  • پکینگ پودر ۱ بسته ۱۰ گرمی
  • وانیل ۱ بسته ۵ گرمی
  • دارچین نصف ق چ
  • آرد ۲ لیوان

طرز تهیه :

  1. آرد پکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کرده و ۳ بار الک میکنیم.
  2. فر را با دمای ۱۷۰ درجه گرم میکنیم .
  3. تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم تا حباب روش پیدا بشه و بعد شیر ماست روغن مایع وانیل و پودر کاکائو را اضافه میکنیم و با هم زن میکس میکنیم .
  4. بعد از آرد الک شده ابتدا ۳ ق غ میریزیم تو مواد و هم میزنیم بعد از این مواد ۱ لیوان جدا کرده و کنار میگذاریم .
  5. بعد تمام آرد و شکلات رنده شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا با هم خوب مخلوط بشن
  6. قالب مورد رو نظر را چرب کرده و آرد میپاشیم بعد موادمونو توش میریزیم و میزاریم تو فر تا ۲۰ دقیقه بپزه.
  7. اول در فر رو باز میکنیم و بعد با چنگال امتحان میکنیم و از پختنش مطمئن بشیم تقریبا ۴۰ دقیقه وقت لازم داره . بعد از پخت روشو با چنگال ۱۰ -۱۵ تا سوراخ ایجاد میکنیم و اون یک لیوان از موادی رو که برداشته بودیم همونطور روی کیک داغ میریزیم و صبر میکنیم تا سرد بشه و بعد روشو با پودر نارگیل تزیین میکنیم .

کیک خیس | ۳ روش متفاوت و آسان برای پخت کیک خیس + عکس

2 – طرز تهیه کیک خیس لیمویی

مواد لازم:

  • تخم مرغ 3 عدد
  • شکر 1 لیوان
  • شیر 1 لیوان
  • روغن مایع 1 لیوان
  • کاکائو 1 بسته 25 گرمی
  • رنده پوست 1 عدد لیمو
  • بکینگ پودر 1 پاکت
  • آرد 2-2.5 لیوان

برای خیس کردن کیک شکلاتی لیمویی

  • نسکافه 2 پاکت 3 در 1
  • شیر 2 لیوان

رویه:

  • سس شکلانی 1 پاکت
  • شیر 2.5 لیوان

طرز تهیه :

  1. شکر و تخم مرغ را هم میزنیم سپس رویش کاکائو, شیر و روغن می ریزیم در آخر آرد , بکینگ پودر و رنده پوست لیمو را می ریزیم.
  2. در ظرف پیرکس چرب شده می ریزیم در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا بپزد حالا برای خیس کردن کیک : شیر سرد و نسکافه را با هم مخلوط میکنیم روی کیک ولرم و برش خرده می ریزیم تا همه جایش خیس شود حالا سس شکلاتی و شیر را را در حرارت مخلوط کرده روی کیک می دهیم تا سرد شود وقتی کامل سرد شد رویش پودر نارگیل می ریزیم.

کیک خیس | ۳ روش متفاوت و آسان برای پخت کیک خیس + عکس

3 – طرز تهیه کیک خیس با کاکائو

مواد لازم :

  • شکر و روغن مایع و شیر هر کدوم 1.5 لیوان
  • آرد 2 لیوان
  • تخم مرغ 3 عدد
  • بکینگ پودر 1 ق چ
  • وانیل 1/8 ق چ
  • پودر کاکائو 4 ق غ سر پر

طرز تهیه :

  1. فر رو از قبل با دمای 180 گرم کنید. ابتدا شکر و روغن مایع و شیر و پودر کاکائو رو در یه ظرفی خوب هم بزنین و یه لیوان از مواد رو کنار بزارین تا بعدا به عنوان سس روی کیک استفاده میشه.
  2. آرد و بکینگ پودر الک شده و وانیل رو به باقی مانده مواد اضافه کنید و تخم مرغ ها رو یه دونه یه دونه اضافه کنید و خوب با همزن بزنین.
  3. مواد رو داخل یه ظرف از قبل چرب شده بریزید و داخل فر بزارید تا 45 دقیقه بپزد بعد گریل رو روشن کنید تا یه کمی روش سرخ شه.
  4. کیک رو داغ داغ بیرون بیارید و ببرید. سس از قبل آماده شده رو روی کیک داغ بریزید. منتظر بمانید کیک سرد شود و سس کاملا جذب کیک خیس شود.

کیک خیس | ۳ روش متفاوت و آسان برای پخت کیک خیس + عکس

بیشتر بخوانید :

۶ راز خوشمزه برای تازه نگه داشتن انواع کیک و شیرینی

سوالات رایج همه ی ما در زمینه پختن کیک

کیک اسپارتاک : طرز تهیه کیک روسی خوشمزه

دستور پخت کیک طرح قلب با شکلات + تصویر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا