دستهبندی نشده
کیک خیس | ۳ روش متفاوت و آسان برای پخت کیک خیس + عکس
کیک خیس – طرز تهیه کیک مرطوب شکلاتی
کیک خیس شکلاتی یا مرطوب نوعی کیک است که بافتی نرم تر از کیک های معمولی دارد و وقتی داخل دهان میگذارید آب میشود ! و یکی از محبوب ترین نوع کیک هاست. با دلگرم همراه شوید .
آموزش تهیه کیک خیس مرحله به مرحله
1 – طرز تهیه کیک خیس با شکلات تلخ
مواد لازم :
- تخم مرغ ۲ عدد
- پودر شکر ۱ لیوان
- ماست نصف لیوان
- شیر نصف لیوان
- روغن مایع نصف لیوان
- شکلات تلخ ۷۰٪ رنده شده نصف لیوان
- پودر کاکائو ۴ ق غ
- پکینگ پودر ۱ بسته ۱۰ گرمی
- وانیل ۱ بسته ۵ گرمی
- دارچین نصف ق چ
- آرد ۲ لیوان
طرز تهیه :
- آرد پکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کرده و ۳ بار الک میکنیم.
- فر را با دمای ۱۷۰ درجه گرم میکنیم .
- تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم تا حباب روش پیدا بشه و بعد شیر ماست روغن مایع وانیل و پودر کاکائو را اضافه میکنیم و با هم زن میکس میکنیم .
- بعد از آرد الک شده ابتدا ۳ ق غ میریزیم تو مواد و هم میزنیم بعد از این مواد ۱ لیوان جدا کرده و کنار میگذاریم .
- بعد تمام آرد و شکلات رنده شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا با هم خوب مخلوط بشن
- قالب مورد رو نظر را چرب کرده و آرد میپاشیم بعد موادمونو توش میریزیم و میزاریم تو فر تا ۲۰ دقیقه بپزه.
- اول در فر رو باز میکنیم و بعد با چنگال امتحان میکنیم و از پختنش مطمئن بشیم تقریبا ۴۰ دقیقه وقت لازم داره . بعد از پخت روشو با چنگال ۱۰ -۱۵ تا سوراخ ایجاد میکنیم و اون یک لیوان از موادی رو که برداشته بودیم همونطور روی کیک داغ میریزیم و صبر میکنیم تا سرد بشه و بعد روشو با پودر نارگیل تزیین میکنیم .
2 – طرز تهیه کیک خیس لیمویی
مواد لازم:
- تخم مرغ 3 عدد
- شکر 1 لیوان
- شیر 1 لیوان
- روغن مایع 1 لیوان
- کاکائو 1 بسته 25 گرمی
- رنده پوست 1 عدد لیمو
- بکینگ پودر 1 پاکت
- آرد 2-2.5 لیوان
برای خیس کردن کیک شکلاتی لیمویی
- نسکافه 2 پاکت 3 در 1
- شیر 2 لیوان
رویه:
- سس شکلانی 1 پاکت
- شیر 2.5 لیوان
طرز تهیه :
- شکر و تخم مرغ را هم میزنیم سپس رویش کاکائو, شیر و روغن می ریزیم در آخر آرد , بکینگ پودر و رنده پوست لیمو را می ریزیم.
- در ظرف پیرکس چرب شده می ریزیم در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا بپزد حالا برای خیس کردن کیک : شیر سرد و نسکافه را با هم مخلوط میکنیم روی کیک ولرم و برش خرده می ریزیم تا همه جایش خیس شود حالا سس شکلاتی و شیر را را در حرارت مخلوط کرده روی کیک می دهیم تا سرد شود وقتی کامل سرد شد رویش پودر نارگیل می ریزیم.
3 – طرز تهیه کیک خیس با کاکائو
مواد لازم :
- شکر و روغن مایع و شیر هر کدوم 1.5 لیوان
- آرد 2 لیوان
- تخم مرغ 3 عدد
- بکینگ پودر 1 ق چ
- وانیل 1/8 ق چ
- پودر کاکائو 4 ق غ سر پر
طرز تهیه :
- فر رو از قبل با دمای 180 گرم کنید. ابتدا شکر و روغن مایع و شیر و پودر کاکائو رو در یه ظرفی خوب هم بزنین و یه لیوان از مواد رو کنار بزارین تا بعدا به عنوان سس روی کیک استفاده میشه.
- آرد و بکینگ پودر الک شده و وانیل رو به باقی مانده مواد اضافه کنید و تخم مرغ ها رو یه دونه یه دونه اضافه کنید و خوب با همزن بزنین.
- مواد رو داخل یه ظرف از قبل چرب شده بریزید و داخل فر بزارید تا 45 دقیقه بپزد بعد گریل رو روشن کنید تا یه کمی روش سرخ شه.
- کیک رو داغ داغ بیرون بیارید و ببرید. سس از قبل آماده شده رو روی کیک داغ بریزید. منتظر بمانید کیک سرد شود و سس کاملا جذب کیک خیس شود.
بیشتر بخوانید :
۶ راز خوشمزه برای تازه نگه داشتن انواع کیک و شیرینی
سوالات رایج همه ی ما در زمینه پختن کیک
کیک اسپارتاک : طرز تهیه کیک روسی خوشمزه
دستور پخت کیک طرح قلب با شکلات + تصویر