دسته‌بندی نشده

۳مدل پیش غذا با نان تست راحت و خوشمزه

طرز تهیه غذاهای ساده با نان تست

این نان های تست را به سادگی می‌توانید بخرید و خیلی ساده‌ از آنها صبحانه یا عصرانه درست کنید. با دلگرم همراه شوید .

۳مدل پیش غذا با نان تست راحت و خوشمزه

پیش غذاهایی که یک بار تست کنید، عاشقش می شوید

1 – تست سبزیجات

برای تهیه این پیش غذا می‌توانید از انواع سبزیجات رنگی مورد علاقه‌تان استفاده کنید. فلفل دلمه‌ای‌ های رنگی، بادمجان، کدو و ... گزینه‌های خوبی برای استفاده شما خواهند بود.

این سبزیجات را به صورت باریک و بلند خرد کرده و در روغن تفت دهید. سپس مخلوط آن‌ ها را روی نان‌های تست بریزید. فینگرفود زیبای شما آماده سرو است!

مهمانان گیاه خوار شما هم خیلی از این پیش غذا استقبال خواهند کرد.

برای بهتر شدن مزه و ظاهر این پیش غذا نیز می‌توانید یک لایه پنیر خامه‌ ای یا پنیر لبنه بین سبزیجات و نان تست قرار دهید.

2 – تست آووکادو و میگو

تست آووکارو و میگو یک غذای انگشتی بسیار شیک برای سرو کردن می‌باشد. برای تهیه آن، میگوها را سرخ کرده و روغن آن را بگیرید.

سپس در یک ظرف دیگر پوره آووکادو درست کنید. به این ترتیب که آووکادوی له شده را با مقدار کمی شیر و ادویه به میزان لازم داخل قابلمه حرارت دهید تا مخلوط پخته و یکنواختی مشابه پوره سیب‌ زمینی داشته باشید.

مقداری از پوره را به صورت یه لایه کلفت روی نان تست بمالید و یکی از میگوهای سرخ شده را روی آن قرار دهید.

بهتر است که این پیش غذا را به صورت گرم یا ولرم برای مهمانان خود سرو کنید.

3 – تست الویه

الویه در بسیاری از مهمانی‌ های رسمی و غیر رسمی یکی از گزینه‌ های میزبانان برای قرار دادن بر روی میز غذا می‌ باشد.

از این غذای محبوب را می‌ توان برای تهیه یک پیش غذا با نان تست ساده هم استفاده کرد. با مخلوط کردن سیب‌ زمینی پخته، تخم‌ مرغ پخته، خیار شور و سس مایونز می‌توانید یک الویه خانگی داشته باشید و یا از اگر زمان ندارید از الویه‌ های آماده استفاده کنید.

الویه را به صورت یک لایه کلفت روی نان تست قرار دهید و برای تزیین روی آن از یک زیتون، یک برگ سبزی، و یا هر چیز دیگری متناسب با خلاقیت خودتان استفاده کنید.

لذت آشپزی با دلگرم :

طرز تهیه ۸ نوع غذای انگشتی (فینگر فود) ساده و خوشمزه

طرز تهیه ی کدو سوخاری داخل فر یک پیش غذای خوشمزه

طرز تهیه ی باباغنوج پیش غذای خوشمزه عربی

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا