دسته‌بندی نشده

چند نکته مهم برای نگهداری زردآلو در یخچال و فریزر

بهترین روش نگهداری از زردآلو

زردآلوهای تازه را می توان تا 3 روز در دمای اتاق نگهداری کرد. برای نگهداری طولانی تر، آنها را در یخچال قرار دهید. زردآلوهای تازه را در یک ظرف کاغذی یا پلاستیکی در بسته در یخچال نگهداری کنید. از قرار دادن زردآلوها در معرض رطوبت خودداری کنید، زیرا این امر باعث نرم شدن آنها می شود.

بهترین روش نگهداری از زردآلو خشک:

زردآلوهای خشک را می توان در دمای اتاق، در یک ظرف دربسته نگهداری کرد. زردآلوهای خشک را می توان تا 6 ماه در دمای اتاق نگهداری کرد.

نگهداری زردآلو

بهترین روش نگهداری از مربا زردآلو :

مربا زردآلو را می توان در یخچال یا فریزر نگهداری کرد. مربى زردآلو را در یخچال تا 6 ماه و در فریزر تا 1 سال نگهداری کنید.

حتماً بخوانید:

نکات نگهداری از زردآلو

زردآلوهای رسیده را انتخاب کنید. زردآلوهای رسیده دارای پوستی نرم و چروکیده هستند.
زردآلوهای آسیب دیده را دور بریزید. زردآلوهای آسیب دیده سریعتر خراب می شوند.
زردآلوهای را قبل از نگهداری از برگ ها و دم آنها جدا کنید.

شستشو میوه‌ها قبل از نگهداری می‌تواند باعث افزایش رطوبت آنها شده و سبب خراب شدن زردآلوها در مدت کوتاهی شود.

نکات نگهداری از زردآلو

نگهداری از زردآلو در فریزر:

زردآلوهای تازه را می توان در فریزر نگهداری کرد تا مدت طولانی تری دوام بیاورند. برای نگهداری زردآلو در فریزر، مراحل زیر را دنبال کنید:

زردآلوهای را بشویید و خشک کنید.
زردآلوهای را از وسط نصف کنید و هسته آنها را خارج کنید.
زردآلوهای را در یک ظرف در بسته در فریزر قرار دهید.
زردآلوهای منجمد را می توان تا 1 سال در فریزر نگهداری کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا