دستهبندی نشده
پاچه پلو شیراز
خوراکی است مخصوص فصل زمستان وصبح ها مصرف می شود.
مواد لازم:
برنج يک کيلو، گوشت چر ( دم سينه ) 5/2 کيلو، لپه يک چهارم کيلو، کشمش يک چهارم کيلو، سرکه شيره به اندازه کافی، زعفران به اندازه دلخواه
طرز تهيه:
برنج و لپه و کشمش را پس از پاک کردن و شستن در ظرفی با هم مخلوط می کنند. گوشت را کف قابلمه يا ديگ قرار داده و برنج و لپه و کشمش را روی آن ريخته، زعفران رابه آن اضافه می کنند. ظرف را روی چراغ با حرارت ملايم می گذارند و مقداری سرکه شيره را روی آنها می ريزند.
هرگاه که سرکه شيره در حال تمام شدن بود، باز مقداری به آن اضافه می کنند و اين کار را تا زمانی که پاچه پلو کاملاً بپزد ادامه می دهند. وقتی که خوراک حاضر شد ، با نان مصرف می کنند .