دسته‌بندی نشده

معرفی ارزش غذایی و خواص حیرت انگیز انبه

همه چیز درمورد انبه

انبه میوه ای هندی است. که طبع گرم و خشک دارد. انبه برای شما مفید است. هیچ شک و تردیدی در مورد این موضوع وجود ندارد. ما کمی جلوتر خواهیم رفت و مزایای خاص این میوه را بررسی خواهیم کرد. اما قبل از آن، بیایید چند مطالعه‌ ی تحقیقاتی را که انبه را به سلامت عمومی بدن پیوند می‌ دهند، مورد بررسی قرار دهیم.

یکی از مطالعات که در استرالیا انجام شده‌ است، انبه را با وضعیت عالی سلامت بدن مرتبط می‌ داند به این دلیل که حاوی ترکیبات زیست فعال خاصی است.

گزارش منتشر شده توسط اداره‌ ی بهداشت عمومی آیووا بیان می‌کند که انبه حاوی بیش‌ترین مقدار بتا کاروتن است که به دلیل تاثیری که روی محافظت از بدن در برابر بیماری‌ های متعدد دارد،‌ شناخته شده‌ است. انبه شامل حدود ۲۰ ماده‌ ی معدنی مختلف و ویتامین است، و به همین دلیل یکی از غنی‌ ترین مواد مغذی موجود است.

کالری و ارزش غذایی انبه

هر 100 گرم انبه حاوی 70 کالری می باشد.

مقدار 100 گرم
کالری ۷۰
کربوهیدرات ۱۷ گرم
پروتئین ۰٫۵ گرم
چربی کل ۰٫۲۷ گرم
کلسترول ۰ میلی گرم
فیبر خوراکی ۱٫۸۰ گرم
اسید فولیک ۱۴میکروگرم
نیاسین ۰٫۵۸۴ میلی گرم
پیریدوکسین ۰٫۱۳۴ میلی گرم
ریبوفلاوین ۰٫۰۵۷ میلی گرم
تیامین ۰٫۰۵۸ میلی گرم
ویتامین (C) سی ۲۷٫۷ میلی گرم
ویتامین(E) ایی ۱٫۱۲میلی گرم
ویتامین(K) کا ۴٫۲میکرو گرم
سدیم ۲ میلی گرم
پتاسیم ۱۵۶ میلی گرم
کلسیم ۱۰ میلی گرم
مس ۰٫۱۱۰ میلی گرم
آهن ۰٫۱۳ میلی گرم
منیزیم ۹ میلی گرم
منگنز ۰٫۰۲۷ میلی گرم
روی ۰٫۰۴ میلی گرم

انبه/کالری انبه/ارزش غذایی انبه/خواص انبه/فواید انبه

بیشتر بخوانید:

با ارزش غذایی و خواص بینظیر هلو آشنا شوید

با کالری و ارزش غذایی شلیل آشنا شوید

انبه/کالری انبه/ارزش غذایی انبه/خواص انبه/فواید انبه

خواص انبه

1. انبه سطح انسولین را تنظیم می‌ کند

انبه به تنظیم سطح انسولین در خون کمک می‌کند. در یک داروی خانگی سنتی برگ‌ های آن را در آب جوشانده، شب تا صبح در آب خوابانده و بعد جوشانده را صبح مصرف می‌کردند. انبه همچنین شاخص گلیسمی پایینی دارد (۶۰-۴۱) به همین علت مصرف متوسط از آن سطح قند خون را بالا نخواهد برد.

2. انبه از سرطان پیشگیری می‌ کند

تحقیقات نشان می‌ دهد که ترکیبات آنتی‌ اکسیدان انبه از سرطان‌ های روده، سینه، خون و پروستات پیشگیری می‌کند. این ترکیبات شامل کرستین، ایزوکرستین، استراگالین، فیستین، اسید گالیک و متیل‌گالات و همچنین آنزیم‌ های مختلف می‌باشد.

3. انبه بینایی را تقویت می‌ کند

پوست و عصاره انبه حاوی اوروشیول است، ماده‌ شیمیایی موجود در پیچک سمی آمریکایی و سماق سمی که می‌تواند در برخی افراد ایجاد حساسیت کند. برخی فروشندگان برای رسیده کردن انبه از کاربید کلسیم استفاده می‌کنند که ممکن است مشکلات جدی برای سلامتی ایجاد کند، به همین دلیل بهتر است از انبه ارگانیک استفاده کنید.

اگر انبه خریداری شده شما ارگانیک نیست، قبل از مصرف خیلی خوب آن را بشویید یا یک شب در آب خیس کنید.

4. انبه قوای جنسی را افزایش می‌ دهد

انبه منبع ویتامین E می‌ باشد. با این حال ارتباط خوب بین میل جنسی و ویتامین E ابتدا با یک کلیت‌ بخشی اشتباه روی تحقیقات بر روی موش‌های آزمایشگاهی ایجاد شد و تحقیقات بیشتر نشان داده است که مقدار متعادل از آن در این زمینه مفید است.

5. انبه گوارش را بهبود می بخشد

پاپایا تنها میوه‌ای نیست که حاوی آنزیم‌ هایی است که پروتئین را تجزیه می‌ کنند. میوه‌های زیادی مثل انبه نیز هستند که این خاصیت مفید را دارند. فیبر موجود در انبه همچنین به هضم و دفع غذا کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید:

بررسی تاثیر خوردن انبه در بارداری و مزیت های فوق العاده آن

کالری سیب : یک عدد سیب چقدر کالری دارد ؟

6. انبه از بیماری قلبی جلوگیری می‌ کند

انبه می‌تواند به کاهش چربی بدن و کنترل قند خون کمک کنند. با توجه به گزارش منتشر شده توسط دانشگاه ایالتی اوکلاهما، انبه حاوی مواد معدنی و فیتوکمیکال‌های متعددی است که تأثیر مثبتی بر چربی و گلوکز بدن دارند.

انبه یک منبع غنی از بتاکاروتن است، آنتی‌ اکسیدانی که به مبارزه با رادیکال‌های آزاد که باعث بروز بیماری قلبی می‌ شوند، کمک می‌ کند.

7. انبه به فرایند کاهش وزن کمک می‌ کند

انبه به کاهش وزن کمک می‌کند. برخی از مطالعات نه تنها بر اهمیت میوه‌ ی انبه، بلکه روی تاثیر پوست آن در زمینه‌ ی کاهش وزن متمرکز شده‌ اند. راز چنین تاثیری در فیتوکمیکال‌هایی است که به عنوان چربی‌ سوزهای طبیعی عمل می‌کنند و فقط در قسمت خارجی میوه یافت می‌شود.

مطالعه‌ی دیگری که توسط دانشگاه کوئینزلند انجام شد اهمیت پوست انبه (که اکثر ما معمولا آن را دور می‌ اندازیم) را برای کاهش وزن به طور برجسته‌ ای نشان داد.

8. انبه به جلوگیری از آسم کمک می‌ کند

آسم، هر چند خفیف، می‌تواند پیامدهای جدی داشته باشد. اما با یک کاسه انبه روی کانتر آشپزخانه‌ تان دیگری نیازی به نگرانی نیست. انبه یک منبع عالی از ویتامین C است. گرچه اکثر مطالعات تحقیقات بیش‌تر را در مورد پیوند بین ویتامین C و درمان آسم لازم می‌دانند، اما آشکارا بیان می‌کنند که ویتامین C در موارد خاص ممکن است مفید باشد.

9. انبه سلامت مغز را ا رتقاء می‌ دهد

انبه، که یک منبع عالی آهن و ویتامین B6 است، یکی از آن مواد خوراکی ایده‌ آل برای سلامت مغز است. آهن به عملکرد طبیعی مغز کمک می‌کند و ویتامین B6 از پیشرفت شناختی این ارگان مهم پشتیبانی می‌کند.

مطالعه‌ای که در شهر گریتر نویدای هند انجام شد، نشان داد که عصاره‌ ی آن دارای خواصی است که حافظه را افزایش می‌ دهند. مطالعه‌ی دیگری که در تایلند صورت پذیرفت، خواص ضد‌ عفونی‌ کننده‌ ی انبه را به عصاره‌ های آن نسبت داد.

10. انبه فشار خون را تنظیم می‌ کند

انبه غنی از پتاسیم است، یک ماده‌ ی معدنی کلیدی که به کاهش فشار خون کمک می‌کند. مطابق با گزارشی که توسط مرکز درمانی استنفورد منتشر شده، انبه یک منبع غنی از پتاسیم است و می‌ تواند به جلوگیری از فشار خون بالا کمک کند.

انبه/کالری انبه/ارزش غذایی انبه/خواص انبه/فواید انبه

بیشتر بخوانید:

معرفی کالری، ارزش غذایی و خواص زردآلو

کالری نارنگی : 100 گرم نارنگی چقدر کالری دارد ؟

کالری زالزالک : 100 گرم زالزالک چقدر کالری دارد ؟

کالری خیار : با ارزش غذایی و خواص خیار بیشتر آشنا شوید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا