دسته‌بندی نشده

فرنی انبه یک دسر متفاوت و جذاب برای بچه ها

آموزش طرز تهیه فرنی انبه دسری نیرو زا

فرنی انبه طعم و عطر بی نظیری دارد و مناسب سفره های افطار و میهمانی ها می باشد. با دلگرم همراه شوید.

طرز تهیه فرنی انبه خوشمزه و مقوی

مواد لازم جهت تهیه دسر انبه

  • شیر: چهار پیمانه
  • برنج نیم‌دانه: یک پیمانه
  • انبه: دو عدد، رنده شده
  • پودر هل: یک قاشق چای‌خوری
  • شکر: یک‌دوم پیمانه
  • خلال بادام: یک چهارم پیمانه

روش تهیه دسر انبه

  1. برنج را حداقل سه ساعت در آب خیس کنید، سپس آن را آبکش کرده و به‌وسیله مخلوط کن خمیر کنید.
  2. شیر و هل را در یک قابلمه جوش آورید، سپس برنج را به آن اضافه کرده و مدام هم بزنید. پس از حدود 20 دقیقه یا تا هنگامی‌که فرنی شروع به غلیظ شدن کرد انبه، شکر و خلال بادام را اضافه و مخلوط کنید.
  3. پس از پنج دقیقه فرنی را در ظرف کشیده و حداقل دو ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد. در صورت تمایل آن را گرم سرو کنید.

نکات لازم جهت تهیه فرنی انبه

1. اضافه کردن 100 تا 200 گرم خامه هنگام اضافه کردن شکر اختیاری است.

2. به جای شکر می‌توانید از سه چهارم قوطی شیر عسلی استفاده کنید.

3. هرگز شیر را با شعله زیاد حرارت ندهید و از شعله متوسط رو به ملایم استفاده کنید، چون حرارت زیاد قند شیر را سوزانده و باعث بد رنگ و طعم شدن فرنی می‌شود.

4. بخشی از خلال بادام را کنار گذاشته و همراه با خلال پسته فرنی را تزئین کنید.

لذت آشپزی با دلگرم :

طرز تهیه ی یک دسر لبنانی به نام مهلبیه

طرز تهیه روکر موز دسر ایتالیایی بی نظیر مرحله به مرحله

طرز تهیه دسر کرم نسکافه شیک و خوشمزه

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا