دسته‌بندی نشده

مربای هلو انجیری : روش تهیه مربای هلو

مربای هلو انجیری | طرز تهیه مربای هلو

سعی کنید برای تهیه این مربا، از قابلمه نچسب استفاده کنید تا نیاز به، هم زدن زیاد نداشته باشد. با دلگرم همراه شوید.

مربای هلو انجیری : روش تهیه مربای هلو

آشنایی با روش تهیه مربای هلو انجیری

مواد لازم برای تهیه مربای هلو انجیری

  • 1 کیلو هلو انجیری سفت
  • 1 و 1/2 پیمانه شکر
  • گلاب به مقدار لازم
  • دارچین به مقدار لازم
  • آب به مقدار لازم
  • 1/3 ق چ لیمو

مراحل تهیه مربای هلو انجیری

  1. ابتدا آب رو میذاریم توی اجاق تا جوش بیاد بعد زیرش رو خاموش میکنیم و هلو انجیری ها رو میندازیم داخلش چند دقیقه بمونه بعد درشون میاریم و پوستشونو میکنیم و خوردشون میکنیم و کنار میذاریم
  2. سپس شکر و آب رو روی اجاق میذاریم تا غلیظ بشه بعد از نیم ساعت لیمو و چوب دارچین رو داخلش میذاریم و یه کم میذاریمش کنار.
  3. وقتی شربت قوام اومد هلو انجیری ها رو میذاریم داخلش بیست دقیقه بمونه که شربت غلیظ تر بشه و هلو انجیری ها نرم بشن و ده دقیقه قبل از خاموش کردن گلاب بهش اضافه میکنیم و خاموش میکنیم
  4. میذاریم سرد بشه بعد داخل شیشه مورد نظر میریزیم و میذاریم داخل یخچال. نوش جان

بیشتر بخوانید :

طرز تهیه ی مربا زرشک ترش و ملس

طرز تهیه مربا و مارمالاد پرتقال + نکات مهم

طرز تهیه مربای تمشک و نکاتی برای تهیه آن

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا