دسته‌بندی نشده

طرز تهیه سالاد هلو با مرغ کبابی + سس مخصوص

سالاد هلو با هلوی تازه و مرغ کبابی

دلگرم : ما در حال به پایان بردن اولین ماه تابستان هستیم یعنی زمانی که خورشید با تمام قدرت و توان در حال تابیدن است. گرما اغلب ما را کلافه کرده و به همین دلیل تمایلی چندانی به خوردن غذاهای گرم نداریم و سرو یک غذای سرد همانند سالاد پرفیبر بسیار دلچسب است.

یکی از چیزهای دیگری که در تابستان بسیار خوشایند است خوردن میوه‌های رنگارنگ و آبدار تابستانی ست که امسال به لطف و برکت خداوند و باران بسیاری که باریده اغلب باغهای میوه پربار هستند و میوه‌های رنگارنگ پای ثابت گفتگوهای دوستانه است.

یکی از میوه‌هایی که بعضی ها خیلی آن را دوست دارند بخصوص از نوع خاصش هلو است. برای دوست داشتن این میوه شاید بهترین دلیل برای آن نرمی و لطافت و بعد هم بوی خوش آن باشد.

سالاد هلو : طرز تهیه سالاد هلو با مرغ کبابی

برای بسیاری از افراد، بوی هلو یادآور کرمهای مرطوب کننده و حس خنک و دوست داشتنی است که پس از زدن این کرمها به ما وارد می‌شود.

من از آن دست افرادی هستم که به شدت از میوه‌های پشمالو مثل هلو و کیوی فراری هستم اما وقتی پشمهایشان گرفته می‌شود تبدیل به دوستان خوبی برای من می‌شوند.

بعضی از هلوها هم هستند که کمتر کرک دارند و اینها سفت‌تر هستند و مخصوص کباب هلو و یا انواع دسرها و یا سالادهای مخصوص میوه‌ای هستند. به هر حال این میوه‌های انعطاف پذیر را می‌توان در اغلب غذاهای تابستانی همراه کرد.

سالاد هلو

شاید بعضی از شما هم که اهل سالاد میوه و ماجراجویی‌های غذایی نیستید با خودتان بگویید سالاد هلو؟؟!! چه کسی داخل سالاد هلو می‌ریزد؟ بله ما و شما هم بعد از ما. خب چرا؟ چون من به شما در مورد مزه این سالاد تضمین می‌دهم که هم خوشمزه است و هم دوست داشتنی.

هم هلو هم مرغ و هم ریحان همگی با هم سرجایشان قرار گرفتند تا به شما یک سالاد خوشمزه تابستانی با طعمی مطلوب را بدهند.

در واقع هیچ اشتباهی صورت نمی‌گیرد فقط اگر کمی ذائقه‌تان را کنجکاو تر کنید.

اصلا شما به بخش آشپزی مجله دلگرم می‌آیید تا به سفرهای ماجراجویانه با غذاها بروید. این سالاد هلو هم یکی از ایستگاه‌های زیبای این مسیر است که اگر دوست داشتید می‌توانید لحظه‌ای توقف کنید و آن را امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه سالاد هلو

  1. مواد مرغ و ریحان
  2. سینه مرغ: ۱/۲ کیلوگرم
  3. روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  4. ریحان تازه: ۱/۳ پیمانه خرد شده (کمی در پیمانه فشار دهید)
  5. سیر: ۳ حبه ریز شده
  6. آب لیموی تازه: ۱ قاشق غذاخوری
  7. نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده: به میزان لازم

سس سالاد

  • روغن زیتون: ۱/۳ پیمانه
  • سرکه بالزامیک سفید: ۳ قاشق غذاخوری
  • عسل: ۱ قاشق غذاخوری
  • سس خردل: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده: به میزان لازم

مواد پایه سالاد

  1. کاهوی میکس: ۲۸۰ گرم
  2. هلو: ۴۰۰ گرم، اسلایس شده
  3. گردوی خرد شده: ۱/۲ پیمانه
  4. پیاز قرمز: ۱/۲ یک عدد پیاز کوچک، خلال نازک
  5. پنیر خشک: ۱۰۰ گرم

طرز تهیه :

در کاسه‌ای کوچک روغن زیتون، ریحان، سیر و آب لیمو را مخلوط کرده و با نمک و فلفل مزه دار کنید (حدود ۱/۲ قاشق چایخوری از هر کدام).

با استفاده از پشت قاشق، ریحان را در در لبه‌ها و ته کاسه فشار دهید تا عصاره آن خارج شود.

مرغ را در یک کیسه زیپ لاک قرار دهید و با بیفتک کوب روی گوشت بکوبید تا ضخامت گوشت مرغ به صورت یکدست درآید سپس مخلوط ریحان را روی مرغ ریخته و آن را پخش کنید تا همه بخشهای مرغ را بپوشاند.

هوای اضافی کیسه را خارج کرده و درب کیسه را ببندید، ماریناد را از روی پلاستیک روی سطح مرغ بمالید و آن را داخل یخچال بگذارید و به مدت ۲ تا ۵ ساعت بگذارید ماریناد شود.

گریل را گرم کرده و روی حرارت متوسط بگذارید. توری گریل را با کمی روغن زیتون چرب کنید سپس مرغ را روی گریل قرار دهید تا کباب شود. آنها را تا زمانی که کاملا کباب شوند بپزید، در اواسط کار آنها را بچرخانید.

این کار حدود ۴ تا ۵ دقیقه برای هر طرف طول می‌کشد. روی منقل و آتش مستقیم باید مرتبا آنها را بچرخانید.

برای درست کردن سس همه مواد سس را خوب بهم بزنید تا با همدیگر مخلوط شوند و با نمک و فلفل مزه دار کنید تا طعم بگیرد.

سس را تا موقع استفاده در یخچال نگه دارید. قبل از ریختن روی سالاد دوباره بهم بزنید.

برای آماده کردن سالاد، در کاسه بزرگ سالاد به آرامی کاهو، هلو، ذرت، گردو، پیاز و مرغ کباب شده برش خورده را مخلوط کنید.

پنیر بز خر شده را بالای آن بریزید و سس را روی کل آن بریزید. بلافاصله پس از افزودن سس، سالاد را سرو کنید.

بیشتر بخوانید :

طرز تهیه ی سالاد لبنانی بنام فتوش + سس مخصوص

طرز تهیه سالاد زیتون و فوکاسیا خوشمزه مخصوص رستوران

۳ روش جدید جهت تهیه سالاد کلم آسیایی + سس مخصوص

سالاد کتو : طرز تهیه ۷ مدل سالاد کتو برای رژیم کتوژنیک

نکات مهم جهت تهیه سالاد هلو

استفاده از ریحان خشک به جای ریحان تازه به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود اما اگر به هر صورت نتوانستید ریحان پیدا کنید می‌توانید از ۱ قاشق چایخوری ریحان خشک استفاده کنید. قانون کلی برای سبزی خشک جایگزینی آن با ۱/۳ اندازه خشک آن است.

وقتی که مرغ را کباب کردید، بگذارید ۱۰ دقیقه روی تخته آشپزخانه بماند سپس آن را برش بزنید. این زمانی را به مرغ می‌دهد تا نرمتر و مرطوبتر شود.

برای ترکیبات داخل سالاد آزاد هستید می‌توانید از مخلوط کاهوی متفاوتی استفاده کنید مثلا استفاده از بیبی کاهو، پنیر نرم و غیره.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا