دسته‌بندی نشده

مربای انجیر

Imageمواد لازم :

انجير تازه 3000 گرم

شكر 2500 گرم

دارچين 32 گرم

هل 37.6 گرم

گلاب 2 فنجان

وانيل قدري

آب 6 فنجان

طرز تهيه :

انجير هاي کوچک را نازک پوست بکنيد بطوريکه دمش کنده نشود . سپس آنها را در آب آهک بگذاريد . و بعد از يک ساعت از آب آهک در آورده در هر کدام ، سه سوراخ با سوزني تميز ايجاد کرده ، در آبيکه قبلا مخلوط با شکر شده بجوشانيد .

همينکه پخته شده در ظرف ديگر مقداري شکر و گلاب در آب ريخته بجوشانيد تا قوام بيايد . سپس انجير هاي پخته شده را همراه ، با وانيل ، هل و دارچين در آن بريزيد يک جوش که زد بيرونش آورده ، در شيشه تميزي پر کنيد .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا