دسته‌بندی نشده

لواشک موزی : طرز تهیه لواشک خوشمزه با موز

طرز تهیه لواشک خوشمزه موزی در منزل

لواشک های میوه ای بسیار خوشمزه هستند البته اگر به درستی و با میوه های سالم، تهیه شوند، حاوی عناصر غذایی و ویتامین های مفیدی خواهند بود. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه یک لواشک خانگی خوشمزه ی موزی را آموزش دهیم.

آموزش تهیه لواشک خانگی با میوه موز

مواد لازم :

  1. 680 گرم موز خرد شده (یا هر میوه ای که دوست دارید) بدون پوست
  2. سه چهارم پیمانه شکر
  3. 2 قاشق غذاخوری آبلیمو

طرز تهیه لواشک موزی قدم به قدم

1- برای درست کردن یک لواشک خوشمزه خانگی، هر نوع میوه ای را که دوست دارید انتخاب نمایید.
حتی اگر به دنبال یک طعم متفاوت و بخصوصی هستید، می توانید از ترکیبی از چند میوه استفاده کنید.

نوشته های مشابه

میوه هایی که برای تهیه لواشک خانگی، مناسب هستند عبارتند از: توت فرنگی. ما در این دستور، از موز استفاده می کنیم.

2- موز را با آب سرد بشویید. پس از شستن میوه ها، آن ها را با یک دستمال تمیز خشک کنید.

3- پوست موز را بکنید. اگر از میوه هایی استفاده می کنید که پوستشان را باید کند حتماً این کار را انجام دهید. چرا که پوست سفت، لواشک تان را نیز سفت خواهد کرد.

4- موز را خرد کنید. لازم نیست قطعاتش یک اندازه باشند. فقط باید به حدی کوچک باشند که بتوان آن ها را در غذاساز له کرد. در حین خرد کردن، حتماً لکه های سیاه موز را بگیرید.

لواشک موزی : طرز تهیه لواشک خوشمزه با موز

5- قطعات خرد شده ی موز را به همراه شکر و آبلیمو درون غذاساز بریزید. سپس غذاسار را روشن کنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شده و کاملاً نرم و له شوند. هیچ تکه موزی نباید درون مخلوط باقی بماند.

  • اگر تمایلی به استفاده از شکر در این لواشک ندارید می توانید عسل را جایگزین نمایید. حتی می توانید نصف بخش را شکر و نصف آن را به عسل اختصاص دهید.

فقط به این نکته توجه داشته باشید که استفاده از عسل، زمان لازم برای خشک شدن لواشک را افزایش می دهد و لواشکتان دیرتر خشک می شود.

اگر غذاساز ندارید، می توانید از مخلوط کن یا گوشتکوب برقی نیز استفاده کنید. آبلیمو به عنوان یک ماده طعم دهنده و نگهدارنده طبیعی عمل می کند.

روش خشک کردن پوره موز جهت تهیه لواشک موز

1- برای خشک کردن پوره میوه موز باید از فر با دمای 93 درجه سانتی گراد استفاده کرد تا میوه به آرامی خشک شود اما نسوزد. فراموش نکنید که فر را از قبل گرم کنید.

حتی می توانید برای این کار از مایکروویو هم استفاده کنید. آن را روی درجه متوسط تنظیم کرده و پوره را به مدت 5 دقیقه داخل آن قرار دهید تا میوه به طور کامل خشک شود.

2- یک فویل آلومینیومی یا کاغذ سیلیکونی را کف سینی که می خواهید میوه را روی آن بریزید، پهن نمایید.
اگر بخواهید پوره را مستقیماً روی سینی بریزید، پوره به کف سینی می چسبد و جدا کردن آن سخت خواهد شد. اگر می خواهید پوره را درون مایکروویو قرار دهید نباید از فویل استفاده کنید.

3- پس از قرار دادن ورقه مورد نظر در کف سینی، پوره میوه را روی کاغذ پهن کنید؛ به طوری که ضخامت آن حدود 0.3 تا 0.4 سانتی متر شود.

اگر لواشک خیلی ضخیم باشد جویدنِ آن سخت خواهد شد و اگر خیلی هم نازک باشد، بیش از حد خشک خواهد شد.

4- سینی حاوی پوره را به مدت 3 ساعت درون فر با دمای 93 درجه سانتی گراد قرار دهید. البته حواستان باشد پس از گذشت 2 ساعت و نیم حتماً سینی را چک کنید تا ببینید که لواشک تان خشک شده یا خیر.

در بیشتر مواقع، دو ساعت و نیم، برای خشک شدن کامل لواشک کافی نیست. پس از گذشت زمان لازم برای خشک شدن لواشک، فر را خاموش کنید و درب فر را کمی باز کنید.

اگر برای خشک کردن پوره از مایکروویو استفاده کردید فقط کافی است 5 تا 6 دقیقه زمان بدهید. خشک کردن برخی میوه های آبدار نظیر توت فرنگی یا هلو، ممکن است در فر بیش از 4 ساعت زمان نیاز داشته باشد.

5- پس از خشک شدن کامل لواشک، سینی را در یک جای خنک قرار دهید تا خنک شود. بیست دقیقه زمان برای سرد شدن لواشک کافی است.

لواشک موزی : طرز تهیه لواشک خوشمزه با موز

هر دو طرف لواشک باید کاملاً خشک شده باشند. اگر احساس کردید قسمت زیرین لواشک کامل خشک نشده، لواشک را به آرامی برگردانید و مجدداً آن را چند دقیقه ای در فر قرار دهید.

پس از خشک شدن کامل لواشک موزی، می توانید آن را روی کاغذ روغنی قرار دهید، برش بزنید و سپس رول کنید.

امیدواریم طعم آن به دهنتان خوش بیاید. نوش جان!

علاوه بر اینکه موز را می توان به صورت لواشک نیز خورد ولی بهتر است موز را به تنهایی میل کرد. موز یک میوه ی مفید می باشد که به مصرف روزانه آن بسیار تاکید شده است.


بیشتر بخوانید :

طرز تهیه ی لواشک کیوی ترش و ملس

۲ روش عالی برای تهیه لواشک خرمالو

۳ روش جهت تهیه لواشک خوشمزه و آسان در فر + عکس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا