دسته‌بندی نشده

لاه ماجون (پیتزای مخصوص ترکیه) + فیلم طرزتهیه

لاه ماجون، پیتزای ترکیه ای

لاه ماجون یا لهمجون، به پیتزای مخصوص ترکیه معروف است. لاه ماجون در کنار پیده دو خوراکی هستند که سالیان درازیست در آشپزخانه ترک ها پخته و خورده می شود و شباهت بسیاری به پیتزای امروزی دارد. خمیری که برای این غذا استفاده می شود بسیار نازک است و در تهیه آن از پنیر استفاده نمی شود. این غذا معمولا قبل از خوردن رول می شود. اگر شما از طرفداران پیتزای ایتالیایی هستید؛ طعم این غذا هم قطعا می تواند شما را سر ذوق بیاورد. پس مواد را تهیه کنید و دست به کار بشوید. دلگرم به شما می گوید چگونه این غذای خوشمزه را آماده کنید.

طرز تهیه پیتزای ترکیه ای ” لاه ماجون”

مواد لازم برای تهیه خمیر:

  • 2 فنجان ارد
  • 1 قاشق چای خوری مخمر (فوری خشک)
  • 1 فنجان آب (گرم)
  • 1 قاشق چایخوری شکر
  • 1 قاشق چایخوری نمک

مواد لازم برای مخلوط گوشت:

  • 350 گرم گوشت گوساله
  • 1 پیاز (ریز ریز شده)
  • یک دسته جعفری (ریز خرد شده)
  • 2 عدد گوجه فرنگی (رسیده، ریز ریز شده)
  • 1عدد فلفل دلمه ای (ریز ریز شده)
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 1 قاشق چای خوری پاپریکا
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • 1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • 1 قاشق چای خوری زیره (پودر)

فیلم طرز تهیه پیتزای ترکیه ای ” لاه ماجون”

امید است این فیلم توانسته باشد در تهیه این پیتزا خوشمزه به شما کمک کند. توجه داشته باشید اگر زمان کمی دارید، می توانید خمیر را با یک بسته خمیر پیتزا آماده جایگزین کنید.

چنانچه این غذا را آماده کردید، می توانید نظر یا پیشنهاد خود در مورد این غذا را در قسمت دیدگاه با ما در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا