دسته‌بندی نشده

دستور تهیه پیتزا ناپولیتن، غذای کلاسیک ایتالیایی

پیتزا ناپولیتن، پیتزایی لذیذ از قلب ایتالیا

پیتزا ناپولیتن از مواد اولیه ساده ای تهیه می شود، اما پخت آن به مهارت و تجربه نیاز دارد. خمیر باید به آرامی ورز داده شود تا نرم و قابل انعطاف شود. گوجه فرنگی ها باید تازه و رسیده باشند و به خوبی پخته شوند. پنیر موزارلا باید تازه و باکیفیت باشد. ریحان باید تازه و سبز باشد.

پیتزا ناپولیتن معمولاً در فرهای سنگی یا تنورهای هیزمی پخته می شود. این فرها دمای بسیار بالایی ایجاد می کنند که باعث می شود خمیر ترد و طلایی شود و گوجه فرنگی ها و پنیر موزارلا ذوب شوند.

پیتزا ناپولیتن طعمی تند و خوشمزه دارد. طعم گوجه فرنگی های تازه و سس گوجه فرنگی غلیظ با طعم پنیر موزارلای تازه و روغن زیتون تکمیل می شود. ریحان تازه طعمی تند و تازه به پیتزا می دهد.

پیتزا ناپولیتن یک غذای کلاسیک ایتالیایی است که در سراسر جهان محبوب است. این پیتزا با طعم ساده و لذیذ خود توانسته است قلب بسیاری از مردم را به دست آورد.

پیتزا ناپولیتن

مواد لازم جهت تهیه پیتزا ناپولیتن

  • 3 فنجان آرد همه منظوره
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1/4 فنجان روغن زیتون
  • 1/2 فنجان آب گرم
  • 1/2 فنجان گوجه فرنگی خرد شده
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری ریحان خشک
  • 1/2 فنجان پنیر موزارلای خرد شده
  • 1/4 فنجان ریحان تازه خرد شده

حتماً بخوانید:

طرز تهیه پیتزا ناپولیتن

فر را با دمای 480 درجه فارنهایت (250 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.
روغن زیتون و آب گرم را اضافه کنید و با چنگال یا همزن دستی مخلوط کنید تا خمیر جمع شود.
خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به مدت 5-7 دقیقه ورز دهید تا نرم و قابل انعطاف شود.
خمیر را به شکل یک توپ درآورید و در یک کاسه چرب شده قرار دهید.
کاسه را با پلاستیک بپوشانید و خمیر را در جای گرم به مدت 1 ساعت یا تا زمانی که دو برابر شود، بگذارید بماند.
در یک کاسه کوچک، گوجه فرنگی خرد شده، نمک و ریحان خشک را با هم مخلوط کنید.
خمیر را به مدت 10-15 دقیقه ورز دهید تا پف کند.
خمیر را به قطر 12 اینچ (30 سانتی متر) باز کنید.
سس گوجه فرنگی را روی خمیر بمالید.
پنیر موزارلای خرد شده را روی سس گوجه فرنگی بپاشید.
پیتزا را به مدت 10-12 دقیقه یا تا زمانی که خمیر طلایی شود و پنیر ذوب شود، بپزید.
پیتزا را از فر خارج کنید و با ریحان تازه خرد شده تزیین کنید. فوراً سرو کنید.

طرز تهیه پیتزا ناپولیتن

نکات تکمیلی جهت پخت پیتزا ناپولیتن

برای اطمینان از اینکه خمیر شما به خوبی پف کند، آن را در جای گرم قرار دهید. می توانید خمیر را در فر خاموش با چراغ روشن قرار دهید.
اگر خمیر شما بیش از حد خشک است، می توانید مقداری آب گرم اضافه کنید. اگر خمیر شما بیش از حد چسبناک است، می توانید مقداری آرد اضافه کنید.
برای اطمینان از اینکه پیتزای شما به طور یکنواخت پخته شود، از یک سنگ پیتزا یا یک ظرف پخت فلزی استفاده کنید.
می توانید از گوجه فرنگی تازه خرد شده یا کنسرو شده برای سس گوجه فرنگی استفاده کنید. اگر از گوجه فرنگی تازه استفاده می کنید، حتماً پوست و دانه های آن را جدا کنید.
می توانید از پنیر موزارلای تازه یا رنده شده استفاده کنید. پنیر رنده شده آماده سریعتر ذوب می شود.
می توانید از سایر مواد اولیه مانند فلفل دلمه ای، قارچ یا زیتون در پیتزا خود استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا