دسته‌بندی نشده

قارچ شكم‌پر با گوجه و زيتون

مواد لازم:

گوجه گيلاسي دوسوم پيمانه خرد شده

پنير موزارلا رنده شده نصف پيمانه

زيتون خرد شده يك‌چهارم پيمانه

سير رنده شده یک قاشق چاي‌خوري

روغن زيتون خالص دو قاشق چاي‌خوري

رزماري تازه و خرد شده يا خشك

فلفل سياه يك‌هشتم قاشق چاي‌خوري

قارچ درشت چهار عدد

آب‌ليموترش دو قاشق غذاخوري

سس سويای كم‌نمك دو قاشق چاي‌خوري

قارچ شكم‌پر با گوجه و زيتون

قارچ شكم‌پر با گوجه و زيتون

طرزتهیه:

1. گوجه، پنير، زيتون، سير، یک قاشق چاي‌خوري از روغن زيتون، رزماري و فلفل سياه را در يك كاسه با هم مخلوط كرده و فر را روشن كنيد تا گرم شود.

2. دماي فر را روي 180 درجه سانتي‌گراد قرار دهيد. داخل قارچ ‌ها را با قاشق خالي كنيد.

3. یک قاشق چاي‌خوري روغن زيتون باقي‌مانده را در يك كاسه با آبليمو و سس سويا مخلوط كنيد. سپس داخل و خارج قارچ‌ها را كاملا به اين مخلوط آغشته كنيد.

سيني فر يا توري مخصوص گريل را با روغن چرب كنيد. قارچ‌ ها را برعكس روي آن قرار دهيد و اجازه دهيد كمي بپزند تا نرم شوند (هر طرف تقريبا پنج دقيقه). سپس آنها را از فر خارج كرده و درون‌شان را با مخلوط گوجه و زيتون پر كنيد. روي آنها را با كمي پنير تزیين كنيد.

4. دوباره قارچ ‌ها را داخل فر بگذاريد. حدود سه دقيقه پس از آب شدن پنير آنها را از فر درآورده و سرو كنيد.

فوت كوزه‌گري

به جاي رزماري مي‌توانيد از ساير سبزيجات مورد علاقه‌تان مثل آويشن، ريحان و. . . استفاده كنيد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا