دسته‌بندی نشده

فریز کردن قارچ پخته شده و روش استفاده از قارچ یخ زده

بهترین روش های فریز کردن قارچ

قارچ های پخته شده
این روش ساده ترین و بهترین روش برای فریز کردن قارچ است. قارچ ها را به تکه های دلخواه برش دهید و در یک تابه با مقدار کمی روغن یا کره روی حرارت متوسط سرخ کنید. قارچ ها را به مدت 5 تا 7 دقیقه یا تا زمانی که آب آنها تبخیر شود، سرخ کنید. سپس قارچ ها را در یک ظرف یا کیسه فریزر بریزید و در فریزر قرار دهید.

قارچ های بخارپز شده
این روش مشابه روش قبلی است، با این تفاوت که قارچ ها را بخارپز می کنید. قارچ ها را به تکه های دلخواه برش دهید و در یک سبد بخارپز قرار دهید. سبد بخارپز را روی یک قابلمه آب جوش قرار دهید و به مدت 5 تا 7 دقیقه یا تا زمانی که آب قارچ ها تبخیر شود، بخارپز کنید. سپس قارچ ها را در یک ظرف یا کیسه فریزر بریزید و در فریزر قرار دهید.

نکاتی برای فریز کردن قارچ

قارچ های سفید شده
این روش برای از بین بردن طعم و بوی قارچ استفاده می شود. قارچ ها را به تکه های دلخواه برش دهید و در یک قابلمه آب جوش قرار دهید. به مدت 1 تا 2 دقیقه یا تا زمانی که آب قارچ ها شروع به جوشیدن کند، بجوشانید. سپس قارچ ها را در یک ظرف آب سرد قرار دهید و به مدت 1 تا 2 دقیقه خنک کنید. قارچ ها را آبکشی کنید و در یک ظرف یا کیسه فریزر بریزید و در فریزر قرار دهید.

حتماً بخوانید:

100 گرم قارچ سوخاری چقدر کالری دارد ؟

100 گرم قارچ سوخاری چقدر کالری دارد ؟

قارچ سوخاری یکی از فست فود‌های پرطرفدار است که چربی و کالری بالایی دارد و زیاده روی در مصرف آن باعث اضافه وزن می‌شود، کالری قارچ سوخاری در ۱۰۰ گرم…

نکاتی برای فریز کردن قارچ

از قارچ های تازه و سالم استفاده کنید.
قارچ ها را قبل از فریز کردن کاملاً خشک کنید.
قارچ ها را به تکه های کوچکتر برش دهید تا سریعتر یخ بزنند.
قارچ ها را در یک ظرف یا کیسه فریزر بریزید و فضای کافی برای انبساط آنها بگذارید.
قارچ ها را به مدت 3 تا 4 ماه در فریزر نگهداری کنید.

بهترین روش های فریز کردن قارچ

طرز استفاده از قارچ های یخ زده

قارچ های یخ زده را می توان به صورت مستقیم در غذا استفاده کرد، اما بهتر است قبل از استفاده آنها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در دمای اتاق یخ زدایی کنید. قارچ های یخ زده را می توان در سوپ، خورش، سالاد، پاستا و سایر غذاها استفاده کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا