دسته‌بندی نشده

طعم ترش و ملس با ترشی سبزیجات، مخصوص تابستان

انواع ترشی تابستانی، برای روزهای گرم تابستان

طرز تهیه انواع و اقسام ترشی خوشمزه را به شما آموزش می دهیم. این مطلب در چند قسمت تهیه شده است. با ما همراه باشید.

1. طرز تهیه ترشی غوره

ترشی غوره یکی از محبوب ترین ترشی های ایرانی است که در فصل تابستان تهیه می شود. برای تهیه این ترشی به مواد زیر نیاز دارید:

غوره: ۱ کیلوگرم
سرکه: ۱ لیتر
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
گلپر: ۱ قاشق چایخوری
سیاه دانه: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

۱. غوره ها را خوب بشویید و هسته های آنها را جدا کنید.
۲. غوره ها را در یک کاسه بزرگ بریزید و روی آنها نمک و گلپر بپاشید.
۳. کاسه را در یک مکان گرم قرار دهید و اجازه دهید غوره ها به مدت ۱۰ روز تخمیر شوند.
۴. پس از ۱۰ روز، غوره ها را از کاسه خارج کرده و در شیشه های تمیز و خشک بریزید.
۵. سرکه را به شیشه ها اضافه کنید تا روی غوره ها را بپوشاند.
۶. درب شیشه ها را محکم ببندید و آنها را در یخچال نگهداری کنید.

انواع ترشی تابستانی، برای روزهای گرم تابستان

2. طرز تهیه ترشی آلبالو

ترشی آلبالو یک ترشی خوشمزه و خوشرنگ است که می تواند زینت بخش سفره های شما باشد. برای تهیه این ترشی به مواد زیر نیاز دارید:

آلبالو: ۱ کیلوگرم
سرکه: ۱ لیتر
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
ادویه ترشی: ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

۱. آلبالوها را بشویید و هسته های آنها را جدا کنید.
۲. آلبالوها را در یک شیشه تمیز و خشک بریزید.
۳. نمک، شکر و ادویه ترشی را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و به شیشه اضافه کنید.
۴. سرکه را به شیشه اضافه کنید تا روی آلبالوها را بپوشاند.
۵. درب شیشه را محکم ببندید و آن را در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه ترشی گیلاس

3. طرز تهیه ترشی گیلاس

ترشی گیلاس نیز مانند ترشی آلبالو، یک ترشی خوشمزه و خوشرنگ است. برای تهیه این ترشی به مواد زیر نیاز دارید:

گیلاس: ۱ کیلوگرم
سرکه: ۱ لیتر
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
ادویه ترشی: ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

۱. گیلاس ها را بشویید و هسته های آنها را جدا کنید.
۲. گیلاس ها را در یک شیشه تمیز و خشک بریزید.
۳. نمک، شکر و ادویه ترشی را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و به شیشه اضافه کنید.
۴. سرکه را به شیشه اضافه کنید تا روی گیلاس ها را بپوشاند.
۵. درب شیشه را محکم ببندید و آن را در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه ترشی آلو

4. طرز تهیه ترشی آلو

ترشی آلو یک ترشی خوشمزه و پرطرفدار است که می تواند در کنار غذاهای گوشتی سرو شود. برای تهیه این ترشی به مواد زیر نیاز دارید:

آلو: ۱ کیلوگرم
سرکه: ۱ لیتر
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
ادویه ترشی: ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

۱. آلوها را بشویید و هسته های آنها را جدا کنید.
۲. آلوها را در یک شیشه تمیز و خشک بریزید.
۳. نمک، شکر و ادویه ترشی را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و به شیشه اضافه کنید.
۴. سرکه را به شیشه اضافه کنید تا روی آلوها را بپوشاند.
۵. درب شیشه را محکم ببندید و آن را در یخچال نگهداری کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا