دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ۳ مدل کیک پرتقالی خوشمزه و جذاب

آموزش طرز تهیه کیک پرتقالی

فصل پرتقال است. با پرتقال یک کیک خوشمزه درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. خوب است برای یکبار هم که شده طعم های جدید را امتحان کنیم. این کیک برای دورهمی های دوستانه آخر هفته بسیار مناسب است.

کیک ها بهترین میان وعده های غذایی می باشند که هرکسی آن را دوست دارد. کیک ها را می توان با طعم های مختلفی تهیه کرد. یک میان وعده بسیار سالم و خوشمزه را با کیک پرتقال تجربه کنید. آسانترین و ساده ترین روش ها برای تهیه میان وعده کیک پرتقال را در سایت دلگرم یاد بگیرید.

3 روش ساده برای تهیه کیک پرتقالی

1. کیک کاکائویی با طعم پرتقال

زمانی که عطر کیک تازه پراکنده شد و گوشه کیک‌ها کمی خودش را گرفت، مدتی صبر کنید و سپس آن‌ها را از فر خارج کنید.

مواد لازم:

  • آرد 1 فنجان
  • پودر کاکائوی خالص سه چهارم فنجان
  • نمک نوک قاشق چای خوری
  • کره 12 قاشق غذاخوری
  • شکر نصف فنجان + 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل 1 قاشق چای خوری
  • خلال پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری

روش تهیه کیک کاکائویی با طعم پرتقال

دمای فر را روی 325 درجه فارنهایت تنظیم نمایید و سینی فر را با کاغذ پوستی یا روغنی بپوشانید. آرد و پودر کاکائو و نمک را با هم مخلوط و سپس مخلوط آن‌ها را الک نمایید.

(این مرحله را نادیده نگیرید زیرا معمولاً کاکائو خیلی زود به صورت توده در می‌آید، پس بهتر است حتماً مواد خشک و پودری را الک کنیم تا شیرینی یکدست و بهتری داشته باشیم).

کیک خیس پرتقالی

مدتی کره را در فضای آشپزخانه قرار دهید تا به دمای محیط برسد. سپس با سرعت متوسط همزن برقی، حدود 5 دقیقه کره و شکر را به هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شده و صاف و یکدست شوند.

همه قسمت‌ها از جمله مواد ته ظرف و یا گوشه های ظرف را با هم زن، بزنید. وانیل و خلال پوست پرتقال را به ترکیب کره اضافه نموده و حدود 30 ثانیه به هم بزنید. حدود نیمی از مخلوط آرد و کاکائو را به سایر مواد اضافه کنید و با سرعت پایین همزن به هم بزنید.

سپس بقیه ترکیب آرد را بیفزایید و کاملاً به هم بزنید. وقتی کاملاً با هم ترکیب شدند حدود دو دقیقه مواد را این بار با سرعت متوسط حدود 2 دقیقه به هم بزنید.

آموزش طرز تهیه کیک پرتقالی

یک کاغذ پوستی را روی سطح صافی قرار دهید. خمیر را روی آن بگذارید و سپس سطح آن را با کاغذ پوستی دیگری بپوشانید. با وردنه آن را صاف کنید تا به ضخامت 3.5 سانتیمتر برسد. (می‌توانید این کار را بدون کاغذ پوستی و تنها با استفاده از مقداری آرد روی سطح میز و همینطور روی خمیر، انجام دهید.

ولی استفاده از کاغذ پوستی تمیز تر و ساده تر به نظر می‌رسد و ممکن است آرد اضافی، تردی کیک را از بین ببرد) در صورتی که خمیر خیلی نرم باشد لازم است آن را قبل از صاف کردن و برش، به مدت 10 دقیقه داخل فریز قرار دهید، زیرا استفاده از خمیر نرم کار را بسیار مشکل می‌سازد.

خمیر را به قالب‌های دلخواه خود برش بزنید و آن‌ها را روی سینی فر با فاصله 2.5 سانتیمتر بچینید. کیک‌ها را به مدت 13 الی 15 دقیقه داخل فر قرار دهید و سینی فر را یک‌بار در میان زمان پخت بچرخانید. اندکی مشکل است که زمان پایان پخت این کیک‌ها را تعیین کنیم.

آموزش پخت کیک خوشمزه ی پرتقالی مخصوص زمستان

ولی از زمانی که عطر کیک تازه پراکنده شد و گوشه کیک‌ها کمی خودش را گرفت، مدتی صبر کنید و سپس آن‌ها را از فر خارج کنید.

تقریباً تخمین زمان پخت کیک‌ها به میزان زیادی به ذائقه و سلیقه شما بستگی دارد. مدتی صبر کنید تا کیک‌ها کمی خنک شوند. سپس آن‌ها را به ظرف دیگری منتقل نمایید تا کاملاً سرد شوند.

کیک پرتقالی خوشمزه

separator line

2. کاپ کیک پرتقالی خوشمزه و عالی

دسر بسیار زیبا که هر کسی را برای میل کردن به سمت خود می خواند. کاپ کیک پرتقالی را می توانید درست کنید و در کنار خانواده میل نمایید.

حالا که هنوز در فصل پرتقال هستیم، از این فرصت استفاده کنیم و کاپ کیک های خوشمزه پرتقالی درست کنیم. با ما در این مطلب همراه شوید.

مواد لازم:

  • آرد 2 لیوان
  • شکر 1 لیوان
  • تخم مرغ 2 عدد
  • کره نصف لیوان
  • بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
  • نمک 1 چهارم قاشق چایخوری
  • آب پرتقال 1 چهارم لیوان
  • شیر نصف لیوان
  • پوست پرتقال (تلخی گرفته شده) 1 قاشق غذاخوری
  • اسانس وانیل 1 تا 2 قطره

مواد کِرِم مخصوص:

  • پنیر خامه ای 1 سوم لیوان
  • پودر قند 2 لیوان
  • عسل 2 قاشق چایخوری
  • کره 2 قاشق غذاخوری
  • اسانس وانیل 1 تا 2 قطره
  • نمک 1 هشتم قاشق چایخوری

روش تهیه کاپ کیک پرتقالی خوشمزه و عالی

ابتدا تخم مرغ و کره را در دمای اتاق قرار دهید تا با محیط هم دما شوند.کره نرم شده و شکر را مخلوط کرده و با همزن به خوبی یکنواخت کنید و بعد تخم مرغها و اسانس وانیل را اضافه کرده و به خوبی مواد را مخلوط کنید.

پوست پرتقال تلخی گرفته شده را رنده زده و به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید. آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و مواد را 2تا 3 بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شوند. شیر و آب پرتقال را به مواد اولیه (شکر و تخم مرغ) اضافه کرده و باز با همزن بزنید .

روشی ساده و پرطرفدار جهت تهیه کیک نارنگی تابه ای

همین طور که همزن روشن است آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. قالب مناسب یا کاغذهای مخصوص کاپ کیک را چرب کرده و داخل هر کدام را تا نیمه یا 2 سوم آن پر کنید.

آن را داخل فری که از قبل با دمای 180درجه داغ شده است به مدت 15تا 25 دقیقه قرار دهید تا کیک کاملا پخته و رنگ آن طلایی شود.

آموزش طرز تهیه کیک پرتقالی

طرز تهیه کِرِم مخصوص:

پنیر خامه ای و نمک را با هم مخلوط کرده و با چنگال به خوبی هم بزنید تا کمی نرم شوند.کره را که از قبل به دمای محیط رسیده است به آنها اضافه کرده و مواد را با همزن به خوبی مخلوط کنید.

عسل و اسانس وانیل را اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید. همزن را خاموش کرده و پودر قند را کم کم به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید و در پایان همزن را روشن کرده و مواد را آنقدر بزنید تا حالت کِرِم مانند بگیرند.

وقتی کاپ کیک آماده شد آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند سپس روی آنها مقدار خیلی کمی کره بمالید و از کِرِم مخصوص روی آنها بریزید و برای سرو اماده کنید.

نکات:

  1. در صورت تمایل مقداری کشمش هم داخل کیک بریزید.
  2. میتوانید این کاپ کیک را به صورت کیک معمولی هم تهیه کنید.
  3. در صوت تمایل به جای کره از روغن جامد استفاده کنید.

آموزش طرز تهیه کیک پرتقالی

کیک پرتقالی با روکش شکلاتی

separator line

3. کیک ماستی با طعم پرتقال

این کیک یکی از راحت ترین انواع کیک هاست این در حالی است که نتیجه بسیار عالی است در فرانسه بچه های 5 ساله یا 6 ساله به راحتی این کیک رو درست می کنند.

این کیک زمان بسیار کمی رو برای تهیه لازم دارد و شما می توانید به جای پرتقال از گریپ فروت و یا از طعم وانیل و دارچین نیز بهره بگیرید.

مواد لازم ( برای 8 نفر ):

  • ماست 2/1 پیمانه
  • آرد 1 و 2/1 پیمانه
  • بیکینگ پودر 1 و 2/1 ق چ
  • پودر شکر 1 و 8/1 پیمانه
  • روغن مایع 8/3 پیمانه
  • تخم مرغ 3 عدد
  • رنده پوست یک عدد پرتقال

طرز تهیه کیک ماستی با طعم پرتقال

فر را روی دمای 180 درجه گرم کنید قالب دایره شکل به قطر 20 سانتی متر را چرب کنبد کف ان کاغذ روغنی قرار دهید. آرد و بکینگ پودر و شکر را با هم مخلوط کنید و ماست را به آنها بیافزایید.

در کاسه دیگر تخم مرغ ها را با روغن مایع با همزن بزنید و رنده پوست پرتقال را بیافزایید و به مخلوط اردی اضافه کنید با قاشق بهم بزنید و در قالب بریزید و به مدت 30 الی 35 دقیقه طبخ نمایید تا زمانی که وسط کیک کاملا بپزد و بالا بیاید .

آموزش طرز تهیه کیک پرتقالی

separator line

کیک نارنگی : ۴ روش جهت تهیه کیک نارنگی خوشمزه

آموزش تهیه ۳ مدل کیک عصرانه با طعم گلاب + عکس

طرز تهیه ۵ مدل کیک ساده اسفنجی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا