دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی گوش فیل خانگی+ شربت آن

روشی کامل برای درست کردن شیرینی گوش فیل

مواد لازم برای تهیه ی گوش فیل

  • تخم مرغ : یک عدد
  • شیر : نصف فنجان
  • شربت : 2 قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری
  • ماست : یک قاشق غذاخوری
  • روغن جامد یا کره : 2 قاشق غذاخوری
  • آرد : به میزان لازم
  • هل، وانیل و گلاب : به میزان لازم

طرز تهیه ی گوش فیل

  1. دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کنید به همراه کمی وانیل، هل، زعفران (در صورت تمایل) و گلاب بگذارید روی شعله تا جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد. سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.
  2. تخم مرغ، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید، سپس ماست و دو قاشق شربت و بیکینگ پودر را اضافه و در آخر به آرامی آرد را بیفزایید، خوب به هم بزنید و با دست ورز دهید تا خمیر گوش فیل آماده شود.
  3. زمانی که خمیر دیگر به دست نچسبید، آرد کافیست. یک تا دو ساعت خمیر را کنار گذارید. سپس با وردنه آن را صاف کنید و لوزی لوزی ببرید. می توانید وسط لوزی ها را نیز جمع کنید یا همین طور ساده در ظرف گودی که روغن مایع در آن ریخته و خوب داغ شده است، بیندازید.
  4. وقتی طلایی شد با کفگیر آن را خارج کنید و در صافی بیندازید تا خوب روغن آن گرفته شود. سپس در شربت سرد بیندازید و باز در صافی دیگری انداخته تا شیره های اضافی آن نیز گرفته شود.

می توانید خمیر را نیز با قالب های ستاره ای یا گل شکل دهید.

مواد لازم جهت تهیه ی شربت مخصوص گوش فیل

  • 2 لیوان شکر
  • 1 لیوان آب
  • وانیل نصف ق چ
  • عرق هل یک ق غ
  • زعفران به میزان لازم من نصف ق چایخوری کمتر استفاده کردم
  • گلاب 1 ق غ
  • آبلیموی تازه یک ق غ
  • مقداری هم ابلیمو در ظرفی ریخته با قلم مو به اطراف ظرف شکر وآب میکشیم که شربت موقع جوشیدن به دیواره های قابلمه شکرک نبندد

طرز تهیه شربت مناسب برای گوش فیل

  1. شکر را داخل ظرف میریزیم و آب را اضافه میکنیم.
  2. دقت کنید آب وشکر را روی حرارت هم نزنید چون در این صورت شربت از همون اول شکرک میزنه .اول شکر وآب را قاطی کنید بعد که حل شد روی حرارت قرار میدهیم ودیگه هم نزنید . تا یواش یواش قوام بیاد .
  3. در ضمن جوشیدن آب و شکر با یک قلمو که با آبلیمو مرطوب کردیم دور اطراف ظرف آب وشکر در حال جوش را تمیز میکنیم
  4. وقتی شربت در حدود 8 تا ده دقیقه قوام آمد آبلیموی تازه هل و گلاب و زعفران را اضافه میکنیم .یکی دو جوش که زد میگذاریم تا کمی خنک بشه.
  5. بعد از اینکه شربت کمی خنک شد نباید هم زیاد سرد بشه ولرم باشه گوشفیل های سرخ شده را از ظرف روغن خارج کرده ودرصافی میریزیم.
  6. سپس در ظرف مورد نظر چیده و در کنار عزیزان با لذت فراوان میل کنید.نوش جان

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا