دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی ترشی گل کلم و لبو با طعمی فوق العاده

آموزش طرز تهیه ترشی گل کلم و رمز و رازهای ترشی گل کلم

ترشی لبو و کلم یک ترشی خوشمزه و ساده و مخصوص فصل زمستان است که امیدواریم از آن لذت ببرید. با دلگرم همراه شوید.

ترشی مخلوط صورتی

طرز تهیه ی ترشی گل کلم و لبو با طعمی فوق العاده

مواد لازم برای تهیه ی ترشی لبو

گل کلم رو خورد میکنیم به اندازه دلخواه.
????دوتا چغندر لبویی رو چهار تیکه میکنیم بعد می پزیم. بعد رنده درشت میکنیم یا ریز خوردش میکنیم.(یاقالب دلخواه میزنیم)
(من لبوی پخته و میکس شده همه فصول داخل فریزر نگه میدارم)
????سیر فراوان رنده شده
????نمک و شکر به میزان لازم
????سرکه

طرز تهیه ی ترشی لبو و گل کلم خانگی

  1. تمام مواد رو باهم مخلوط میکنیم.
  2. اگه سرکه تون خیلی ترش بود. کمی آب جوشیده خنک بهش اضافه کنید.
  3. اگه هم نبود که فقط سرکه تنها استفاده کنید.
  4. نوع و رنگ سرکه فرقی نمیکنه.
  5. میزان شوری و شیرینی ترشی تون رو خودتون بچشید و اندازه کنید . من ملس روبه ترشی دوس دارم.ترشی رو کم نمک درست نکنید.
  6. سیر هم هرچی بیشتر خوشمزه تره.
  7. لبو حتما پخته و ریز شده باشه.
  8. داخل شیشه بریزید و در جای خنک و تاریک قرار بدید.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا