دستهبندی نشده
طرز تهیه کیک گلاب در منزل مرحله به مرحله
کیک گلاب بسیار خوش عطر و خوش طعم
این کیک در جمع افراد خانواده دلچسب تر و دلپذیرتر خواهد بود. با دلگرم همراه شوید .
آموزش پخت کیک گلاب با عطر گل محمدی
مواد لازم برای تهیه شربت کیک
- آب 150 میلی لیتر
- بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
- نمک یک چهارم قاشق چای خوری
- مغز بادام رنده شده یا آسیاب شده 75 گرم
- شکر 100 گرم
- تخم مرغ 2 عدد
- عسل 1 قاشق غذاخوری پُر
- ماست 250 گرم
- روغن گل آفتابگردان 150 میلی لیتر
- خلال پوست یک عدد لیموترش …
- شکر 100 گرم
- گلاب 1 الی 2 قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش یک عدد
- مغز پسته خلال شده
- گلبرگ گل محمدی
روش تهیه کیک گلاب
- دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم نمایید. سطح ظرفی را که برای پخت کیک در نظر گرفتهاید با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را داخل فر قرار دهید.
- آرد را الک کنید و آن را با نمک و بیکینگ پودر و شکر و بادام آسیاب شده ترکیب نمایید.
- در ظرف دیگری تخم مرغ، عسل، ماست، روغن گل آفتابگردان و خلال پوست لیمو را کاملاً با هم ترکیب نمایید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
- ترکیب تخم مرغ را به آرامی در وسط ظرف حاوی آرد و نمک بریزید. آنها را با هم ترکیب نمایید تا کاملاً یکدست شوند. میتوانید در این مرحله مقداری خلال پسته را نیز همراه مواد دیگر مخلوط نمایید.
- مواد را داخل ظرفی که برای تهیه کیک در نظر گرفتهاید بریزید و آن را به مدت 50 دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که اگر چاقویی را داخل آن فرو نمودید، مواد کیک به آن نچسبد.
- آن را از فر بیرون آورده، بگذارید تا سرد شود.
- هنگامی که کیک در حال سرد شدن است، زمان مناسبی برای تهیه شربت میباشد. در یک قابلمهی کوچک، آب و شکر را بریزید و آنها را روی حرارت گاز بگذارید تا به مدت 5 دقیقه بجوشد و آب داخل قابلمه تقریباً نصف شود.
بیشتر بخوانید :
دستور پخت کیک طرح قلب با شکلات + تصویر
۶ راز خوشمزه برای تازه نگه داشتن انواع کیک و شیرینی
۲ نوع کیک و شیرینی بدون استفاده از شکر برای دیابتی ها
طرز تهیه ی شیرینی کشمشی تابه ای بدون فر