دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کیک گلاب در منزل مرحله به مرحله

کیک گلاب بسیار خوش عطر و خوش طعم

این کیک در جمع افراد خانواده دلچسب تر و دلپذیرتر خواهد بود. با دلگرم همراه شوید .

طرز تهیه کیک گلاب در منزل مرحله به مرحله

آموزش پخت کیک گلاب با عطر گل محمدی

مواد لازم برای تهیه شربت کیک

  • آب 150 میلی لیتر
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چای‌ خوری
  • نمک یک‌ چهارم قاشق چای‌ خوری
  • مغز بادام رنده شده یا آسیاب شده 75 گرم
  • شکر 100 گرم
  • تخم مرغ 2 عدد
  • عسل 1 قاشق غذاخوری پُر
  • ماست 250 گرم
  • روغن گل آفتاب‌گردان 150 میلی لیتر
  • خلال پوست یک عدد لیموترش …
  • شکر 100 گرم
  • گلاب 1 الی 2 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش یک عدد
  • مغز پسته خلال شده
  • گلبرگ گل محمدی

روش تهیه کیک گلاب

  1. دمای فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید. سطح ظرفی را که برای پخت کیک در نظر گرفته‌اید با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را داخل فر قرار دهید.
  2. آرد را الک کنید و آن را با نمک و بیکینگ پودر و شکر و بادام آسیاب شده ترکیب نمایید.
  3. در ظرف دیگری تخم مرغ، عسل، ماست، روغن گل آفتاب‌گردان و خلال پوست لیمو را کاملاً با هم ترکیب نمایید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
  4. ترکیب تخم مرغ را به آرامی در وسط ظرف حاوی آرد و نمک بریزید. آن‌ها را با هم ترکیب نمایید تا کاملاً یکدست شوند. می‌توانید در این مرحله مقداری خلال پسته را نیز همراه مواد دیگر مخلوط نمایید.
  5. مواد را داخل ظرفی که برای تهیه کیک در نظر گرفته‌اید بریزید و آن را به مدت 50 دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که اگر چاقویی را داخل آن فرو نمودید، مواد کیک به آن نچسبد.
  6. آن را از فر بیرون آورده، بگذارید تا سرد شود.
  7. هنگامی که کیک در حال سرد شدن است، زمان مناسبی برای تهیه شربت می‌باشد. در یک قابلمه‌ی کوچک، آب و شکر را بریزید و آن‌ها را روی حرارت گاز بگذارید تا به مدت 5 دقیقه بجوشد و آب داخل قابلمه تقریباً نصف شود.

بیشتر بخوانید :

دستور پخت کیک طرح قلب با شکلات + تصویر

۶ راز خوشمزه برای تازه نگه داشتن انواع کیک و شیرینی

۲ نوع کیک و شیرینی بدون استفاده از شکر برای دیابتی ها

طرز تهیه ی شیرینی کشمشی تابه ای بدون فر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا