دسته‌بندی نشده

طرز تهیه پیلاف پرتغالی‌ گیاهی مرحله به مرحله

طرز تهیه پیلاف پرتغالی‌ + نکات کلیدی

خیلی وقت بود غذای دم دستی نداشتیم….خوب اینم یه پلو یا بهتر بگم پیلاف به روش پرتغالی… خوب تو روش تهیه اصلی این پیلاف از گوشت دودی و نمک سود شبیه به بیکن استفاده میشه که به صورت ریز خرد شده و همراه سبزیجات تفت داده میشه.
اما چون این مدل محصولات کمیابه در ایران و البته پول خون بابامونه میریم سراغ روش گیاهی و با استفاده از عصاره یا استاک گوشت و مرغ میپزیمش… آب قلم هم انتخاب خوبیه یا اینکه کلا برید سراغ استاک سبزیجات و یه وعده غذای گیاهی داشته باشید.

طرز تهیه پیلاف پرتغالی‌

مواد مورد نیاز:

پیاز ۱ عدد بزرگ
کره ۳ قاشق سوپخوری
روغن (ترجیحا زیتون ) ۳ قاشق سوپخوری
هویج ۴ تا ۵ عدد
سیر ۳ تا ۴ حبه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
استاک یا عصاره مرغ ، گوشت یا سبزیجات ۳ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
برنج شسته شده ۲ پیمانه

حتماً بخوانید:

طرز تهیه پیلاف پرتغالی‌

طرز تهیه پیلاف پرتغالی‌

پیاز را نگینی خرد کنید و به همراه کره و روغن داخل قابلمه روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شود.

هویج ها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا نرم شوند سپس سیر ، رب گوجه‌فرنگی و برنج را به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا رب رنگ بیاندازد.

استاک را به قابلمه اضافه و با مقداری نمک و فلفل غذا را مزه‌دار کنید و بعد از به جوش آمدن مایعات صبر کنید آب برنج کشیده شود و سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید و بگذارید پلو دم بکشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا