دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی بادمجان پلو قزوینی و شیرازی

آشنایی با روش تهیه‌ بادمجان پلو – غذای محلی قزوین

وظیفه بادمجان این است که در هر خوراک و غذایی و با هر روش طبخی، همواره خوشمزه و بهترین باشد و همین باعث شده به عنوان عضو جدانشدنی سفره ایرانیان شناخته شود. بادمجان پلو یکی دیگر از مشتقات این موجود خوشمزه است

طرز تهیه بادمجان پلو ، غذای خوشمزه قزوینی

مواد لازم برای تهیه بادمجان پلو

  • برنج :یک کیلوگرم
  • بادمجان حلقه شده :یک کیلوگرم
  • پیاز سرخ شده :یک پیمانه
  • گوشت چرخ کرده :500 گرم
  • گوجه فرنگی حلقه شده :2 پیمانه یا 5 عدد
  • رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذاخوری
  • روغن :نصف پیمانه
  • نمک، ادویه و زردچوبه :به میزان لازم

طرز تهیه ی بادمجان پلو قزوینی و شیرازی

بادمجان پلو؛ دو نوعِ قزوینی و شیرازی

  1. بادمجان ها را سرخ کرده و کنار می گذاریم.
  2. سپس با پیاز داغ، کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت می دهیم.. می توانیم به همان گوشت سرخ شده.
  3. رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنیم.
  4. سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابه لای آن گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار داده
  5. و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می کنیم.

بادمجان پلو شیرازی

مواد اولیه برای تهیه ی بادمجان پلو شیرازی

  • برنج: 2پیمانه
  • مرغ: 300گرم
  • بادمجان: 2عدد
  • پیاز: 1عدد
  • زرده تخم مرغ: 2عدد
  • زرشك: 5قاشق سوپخوری (پلویی)
  • ماست: 5قاشق سوپخوری
  • شكر: 2قاشق غذاخوری
  • كره: 100گرم
  • سیب زمینی: 2عدد
  • زعفران: به میزان لازم

طرز تهیه ی بادمجون پلو شیرازی

  1. ابتدا در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد كرده و با مقداری كره تفت میدهیم .
  2. مرغ را جداگانه كمی در كره تفت میدهیم و با اضافه كردن مقداری زعفران و آب آن را پخته و استخوانهایش را جدا میكنیم.
  3. بادمجان و سیب زمینی را جدا گانه پس از پوست گرفتن به صورت حلقه ای خرد كرده و سرخ میكنیم.
  4. زرشك را هم با مقداری كره و شكر تفت میدهیم.
  5. حال در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی میرسانیم و آن را با زرده تخم مرغ و ماست و مقداری زعفران مخلوط كرده و با همه مواد به صورت لابه لا در ظرف میریزیم و اجازه میدهیم دم بكشد.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا