دستهبندی نشده
طرز تهیه ی بادمجان پلو قزوینی و شیرازی
آشنایی با روش تهیه بادمجان پلو – غذای محلی قزوین
وظیفه بادمجان این است که در هر خوراک و غذایی و با هر روش طبخی، همواره خوشمزه و بهترین باشد و همین باعث شده به عنوان عضو جدانشدنی سفره ایرانیان شناخته شود. بادمجان پلو یکی دیگر از مشتقات این موجود خوشمزه است
طرز تهیه بادمجان پلو ، غذای خوشمزه قزوینی
مواد لازم برای تهیه بادمجان پلو
- برنج :یک کیلوگرم
- بادمجان حلقه شده :یک کیلوگرم
- پیاز سرخ شده :یک پیمانه
- گوشت چرخ کرده :500 گرم
- گوجه فرنگی حلقه شده :2 پیمانه یا 5 عدد
- رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذاخوری
- روغن :نصف پیمانه
- نمک، ادویه و زردچوبه :به میزان لازم
بادمجان پلو؛ دو نوعِ قزوینی و شیرازی
- بادمجان ها را سرخ کرده و کنار می گذاریم.
- سپس با پیاز داغ، کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت می دهیم.. می توانیم به همان گوشت سرخ شده.
- رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنیم.
- سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابه لای آن گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار داده
- و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می کنیم.
بادمجان پلو شیرازی
مواد اولیه برای تهیه ی بادمجان پلو شیرازی
- برنج: 2پیمانه
- مرغ: 300گرم
- بادمجان: 2عدد
- پیاز: 1عدد
- زرده تخم مرغ: 2عدد
- زرشك: 5قاشق سوپخوری (پلویی)
- ماست: 5قاشق سوپخوری
- شكر: 2قاشق غذاخوری
- كره: 100گرم
- سیب زمینی: 2عدد
- زعفران: به میزان لازم
طرز تهیه ی بادمجون پلو شیرازی
- ابتدا در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد كرده و با مقداری كره تفت میدهیم .
- مرغ را جداگانه كمی در كره تفت میدهیم و با اضافه كردن مقداری زعفران و آب آن را پخته و استخوانهایش را جدا میكنیم.
- بادمجان و سیب زمینی را جدا گانه پس از پوست گرفتن به صورت حلقه ای خرد كرده و سرخ میكنیم.
- زرشك را هم با مقداری كره و شكر تفت میدهیم.
- حال در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی میرسانیم و آن را با زرده تخم مرغ و ماست و مقداری زعفران مخلوط كرده و با همه مواد به صورت لابه لا در ظرف میریزیم و اجازه میدهیم دم بكشد.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی