دسته‌بندی نشده

طرز تهیه پنیر موزارلا به روشی ساده و آسان در چند دقیقه

طرز تهیه پنیر موزارلا

پنیر موزارلا یکی از انواع پنیرهای خوشمزه و مناسب برای درست کردن پیتزا و سایر فست فودها است که از پنیرهای دیگر کشدارتر است و معمولا با پنیر پیتزا ترکیب می‌کنند تا پیتزا هم خوش طعم و هم کشدار شود، پنیر موزارلا خیلی راحت درست می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنیر موزارلا در ادامه با سایت آموزشی ما همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه پنیر موزارلا

شیر خام ۴ لیتر
سرکه سیب به ازای هر لیتر ۷ قاشق غذا خوری

طرز تهیه پنیر موزارلا

طرز تهیه پنیر موزارلا
مرحله اول

برای طرز تهیه پنیر موزارلا به روش خانگی توصیه می شود از شیر پرچرب محلی استفاده شود. در اولین قدم شیر خام را از داخل پارچه تمیزی به عنوان صافی رد کنید و داخل یک قابلمه بریزید، دقت کنید از شیر پاستوریزه استفاده نکنید چون پنیر کشدار نمی‌شود، بعد قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید، تا فقط شیر کمی گرم شود.

مرحله دوم
دقت کنید شیر اصلا نباید بجوشد، چون در این صورت پنیر کشدار نمی‌شود و مثل پنیر لیقوان می‌شود، با دماسنج مایعات دمای شیر را اندازه بگیرید و وقتی که دما بین ۴۵ تا ۴۷ درجه شد سرکه سیب را به شیر اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

نکته: اگر با این مقدار سرکه، شیر بریده نشد، نصف فنجان معادل ۴/۱ لیوان دیگر هم سرکه سیب به شیر اضافه کنید.

مرحله سوم
سپس شیر را با ملاقه هم بزنید وقتی که شیر بریده شد و آب و لخته کاملا از هم جدا شدند و آب زرد بالا آمد، داخل یک صافی آب‌کش کنید و با دست لخته پنیر را فشار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود و بعد پنیر آبکش شده را جمع کنید و کنار بگذارید.

مرحله چهارم
توجه کنید که آب پنیر را دور نریزید و بعد از این که در دمای محیط سرد شد آن را در ظرفی بریزید و در یخچال نگهداری کنید و از آب پنیر در آش دوغ استفاده کنید و یا موقع تهیه غذاهای خمیری می‌توانید به جای شیر از آب پنیر استفاده کنید.

مرحله پنجم
سپس در داخل یک کاسه بزرگ مقداری آب جوش بریزید، دمای آب جوش باید به اندازه‌ای باشد که دست بسوزد و بعد پنیر را خیلی سریع داخل آب جوش کنید و بیرون بیاورید و با دو دست آن را بکشید و دوباره جمع کنید و چند بار این کار را تکرار کنید.

طرز تهیه پنیر موزارلا تازه و خانگی

مرحله ششم
دقت کنید که پنیر را داخل آب جوش رها نکنید چون مثل پنیر پیتزا آب می‌شود، این کار را آنقدر تکرار کنید تا پنیر حالت کشدار و لاستیکی پیدا کند، اگر دقت کنید، بارهای اول پنیر موقع کشیدن قطع می‌شود ولی بعد از چند بار کشدار و لاستیکی می‌شود.

مرحله هفتم
سپس پنیر را داخل سلفون بپیچید و در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت یک ساعت در یخچال استراحت کند و بعد از این زمان از یخچال بیرون بیاورید و از آن استفاده کنید، دقت کنید این پنیر بدون نمک است و مدت زیادی نمی‌توان آن را نگه داشت.

مرحله هشتم
در صورتی که این پنیر را در یخچال قرار دهید می‌توانید نهایتا آن را به مدت ۱۰ روز نگهدارید ولی اگر می‌خواهید برای مدت طولانی‌تری از آن نگهداری کنید، پنیر را داخل فریزر قرار دهید و چند ساعت قبل از استفاده از آن، پنیر را از فریزر بیرون بیاورید.

مرحله نهم
بعد پنیر موزارلا منجمد شده را می‌توانید با رنده درشت و یا رنده ریز رنده کنید و برای تهیه و درست کردن غذاهایی مثل پیتزا، ساندویچ‌های پنیری، اسنک‌ها، سمبوسه و کتلت و یا هر غذای دیگری به دلخواه و سلیقه خودتان از آن استفاده کنید و لذت ببرید.

منبع : پانا مگ

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا