دسته‌بندی نشده

دستور تهیه پنیر برشته شمالی مرحله به مرحله

دستور پخت پنیر برشته خانگی

املت شمالی یا پنیر برشته شمالی را با هر پنیر ایرانی که دوست دارید می توانید درست کنید؛ از پنیر لیقوان و گوسفندی گرفته تا پنیر سفید ساده (فتا). می توانید این خوراک را بدون سیر و شوید نیز تهیه کنید. با دلگرم همراه شوید .

طرز تهیه پنیر برشته شمالی و اصول خوشمزه شدن پنیر برشته

مواد لازم پنیر برشته شمالی

  • پنیر محلی یا (پنیر معمولی) 500 گرم
  • سیر درشت 2 حبه
  • کره یا روغن 50 گرم
  • شوید خشک یا تازه به مقدار لازم
  • زردچوبه 1 قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ 3 عدد

طرز تهیه پنیر برشته شمالی

  1. در ظرفی پنیر را با چنگال له میکنیم و همه ی مواد (شوید خشک یا تازه خردشده ،سیر رنده شده ،تخم مرغ و زردچوبه) بجز کره را به پنیر اضافه میکنیم
  2. ماهی تابه را روی حرارت قرار دهید و کره را درآن آب کنید وقتی کره آب شد مواد مخلوط شده را به آن اضافه کنید و سریع هم بزنید
  3. ممکن است آب بیندازد آنقدر هم بزنید تا حالت سفت و خورد شده ای داشته باشد .نوش جان

لذت آشپزی با دلگرم :

طرز تهیه ی خورشت ساک غذای محلی مازندران

طرز تهیه آب ترشی غذای محلی چهارمحال و بختیاری

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا