دسته‌بندی نشده

طرز تهیه پنیر پیتزای خانگی

پنیر همیشه گران‌قیمت‌ترین ماده اولیه برای تهیه پیتزاست پس اگر بشود این پنیر را در خانه آماده کرد در هزینه‌ها تا حد زیادی صرفه‌جویی خواهد شد.

برای این کار لازم است شیر را در دمای 63 درجه سانتی‌گراد به مدت نیم ساعت یا در دمای 72 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 ثانیه حرارت دهید.

پنیر پیتزا

دقت داشته باشید در هنگام حرارت دیدن، شیر نسوزد یا سر نرود. بعد از این مرحله نوبت سرد کردن شیر یا قرار دادن ظرف آن در آب سرد یا یخ است.

در مرحله سوم کار، باید شیر را ترش کرد یعنی مایه پنیر را به آن اضافه کرد و هم زد. برای آماده شدن پنیر نیم تا یک ساعت زمان نیاز است. حالا پنیر سفتی به دست می‌آید که باید کمی به آن جوهر لیمو اضافه کرد.

طرز تهیه پنیر پیتزای خانگی

تا اینجای کار هنوز پنیر پیتزا به دست نیامده پس لازم است مرحله چهارم را به پخت پنیر اختصاص دهید. برای این کار ماده جامد حاصل از ترش کردن پنیر را به قطعات کوچک برش داده و آن را حرارت دهید.

هر چه مدت حرارت دیدن پنیر بیشتر باشد پنیر، بیشتر کش می‌آید اما به یاد داشته باشید که حرارت خیلی زیاد، بافت پنیر را از بین می‌برد و طعم آن را خراب می‌کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا