دسته‌بندی نشده

طرز تهیه هزاری غذای خوشمزه و محلی بندر عباس

دستور پخت هزاری

طرز تهیه هزاری موضوع مورد بحث ماست. این غذای خوشمزه را می توان به دو روش تهیه نمود. امیدواریم شما عزیزان نیز این غذای لذیذ را در منزل تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

طرز تهیه هزاری

چگونه هزاری درست کنیم ؟

طرز تهیه هزاری بندر عباس

مواد لازم جهت تهیه هزاری:

  • برنج: ۳۵۰ گرم
  • ماهی: ۷۰۰ گرم
  • پیاز طلایی: ۲ عدد
  • فلفل دلمه‌ای قرمز: ۱ قاشق مرباخوری
  • گرد لیمو: ۱ قاشق مرباخوری
  • زردچوبه: به میزان لازم
  • فلفل سیاه و قرمز: به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم

طرز تهیه هزاری:

به صورت کلی ماهی را بصورت فیله و ریز خرد می‌کنیم برنج را پس از شستن و پختن در موقع دم کردن با ماهی‌ها مخلوط نموده و دم می‌کنیم.

اما ابتدا ماهی‌ها را پاک کرده و به مدت ۳۰ دقیقه در نمک زردچوبه می‌خوابانیم و بعد از مدت تعیین شده آن را می‌شوییم. پیازها را در مقداری روغن سرخ می‌کنیم.

سپس ماهی‌ها را اضافه کرده و چند بار هم می‌زنیم کمی که سرخ شد نمک، فلفل و زردچوبه همین طور گرد لیمو را اضافه کرده و تفت می‌دهیم دقت کنیم که ماهیها به هیچ عنوان خرد نشوند.

در این مرحله از طرز پخت هزاری برنج را پس از خیساندن می‌جوشانیم و آبکش می‌کنیم اکنون ماهی‌ها را لابه‌لای برنج آبکش شده ریخته و به مدت یک ساعت دم می‌کنیم.

روش پخت هزاری بندری

آموزش پخت هزاری

دستور پخت هزاری غذای محلی بند عباس

مواد لازم جهت پخت هزاری:

  • برنج ۳۵۰ گرم
  • ماهی ۱۰۰۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد
  • فلفل قرمز ۱ قاشق مرباخوری
  • گرد لیمو ۱ قاشق مرباخوری
  • زردچوبه قدری
  • فلفل قدری
  • نمک قدری

دستور پخت هزاری:

ماهی فیله (تکه ریز) شده باشد، پیاز خلال شده باشد، پودر فلفل قرمز باشد. برنج را پس از شستن و پختن صاف می‌کنیم فیلمه ماهی را پاک کرده و در نمک و زرد چوبه به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه می خوابانیم و در صافی، تمیز می شوئیم.

پیازها را سرخ می‌کنیم تا طلائی شود، سپس ماهی را اضافه کرده و چند بار بهم می‌زنیم تا کمی سرخ شود، نمک، فلفل، زردچوبه و گرد لیمو را ریخته و کمی هم می‌زنیم، ماهیها نباید خرد شوند، اکنون ماهی را لابه لای برنج صاف شده می‌ریزیم و برنج را دم گذاریم.

در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذای سنتی برای ۴ تا ۶ نفر کافیست.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا