روش پخت شفته غذای سنتی اراک
شفته غذای سنتی اراک ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.
شفته غذای سنتی اراک
گوشت چرخ شده 250 گرم
پیاز متوسط 1عدد،
تخم مرغ 1 عدد،
آرد نخود چی 3تا4 قاشق ،
نمک و زردچوبه ،
سبزی های خشک معطر شامل مرزه، ترخون ،
شنبلیله، شوید و ریحون نعنا حدود 1.5 قاشق ،
مواد لازم برای تهیه سس :
پیاز متوسط ریز خورد شده 2عدد، نمک و زردچوبه ، رب گوجه 2 قاشق ، سبزی های ذکر شده 1 قاشق
طرز تهیه :
پیاز رنده شده و گوشت و تمام مواد ذکر شده را ورز داده و به اندازه گردو برداشته ودر دست گرد می کنیم ، سپس پیاز ریز شده را تفت داده و به همراه زردچوبه ورب بعد حدود 2 تا 3 پیمانه اب اضافه کرده وسبزی ها رو اضافه کرده و گذاشته تا جوش بیاد
گوشت های قلقلی رو در سس قرار داده و در ظرف رو باز گذاشته تا نیم ساعت بعد حدود 1 قاشق سرکه اضافه می کنیم و در ظرف رو می بندیم تا سس غلیظ تر شده وروغن بیاندازه، نوش جان
منبع: دلگرم