دسته‌بندی نشده

روش پخت شفته غذای سنتی اراک

شفته غذای سنتی اراک ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

شفته غذای سنتی اراک

شفته غذای سنتی اراک

گوشت چرخ شده 250 گرم

پیاز متوسط 1عدد،

تخم مرغ 1 عدد،

آرد نخود چی 3تا4 قاشق ،

نمک و زردچوبه ،

سبزی های خشک معطر شامل مرزه، ترخون ،

شنبلیله، شوید و ریحون نعنا حدود 1.5 قاشق ،

مواد لازم برای تهیه سس :

پیاز متوسط ریز خورد شده 2عدد، نمک و زردچوبه ، رب گوجه 2 قاشق ، سبزی های ذکر شده 1 قاشق

طرز تهیه :

پیاز رنده شده و گوشت و تمام مواد ذکر شده را ورز داده و به اندازه گردو برداشته ودر دست گرد می کنیم ، سپس پیاز ریز شده را تفت داده و به همراه زردچوبه ورب بعد حدود 2 تا 3 پیمانه اب اضافه کرده وسبزی ها رو اضافه کرده و گذاشته تا جوش بیاد

گوشت های قلقلی رو در سس قرار داده و در ظرف رو باز گذاشته تا نیم ساعت بعد حدود 1 قاشق سرکه اضافه می کنیم و در ظرف رو می بندیم تا سس غلیظ تر شده وروغن بیاندازه، نوش جان

منبع: دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا