دسته‌بندی نشده

طرز تهیه لوکوم خرمایی مخصوص ماه رمضان

مواد لازم برای لوکوم خرمایی

  • خرما ۱ کیلوگرم
  • فندق ۱/۴ لیوان
  • بادام ۱/۲ لیوان
  • گردو ۱/۲ لیوان
  • پودر نارگیل ،پسته،کنجد،ترافل به مقدار لازم

لوکوم خرمایی

طرز تهیه لوکوم خرمایی

خرما را ۱۰ دقیقه در آب ولرم خیس کنید سپس آبکش کنید و هسته خرما را بیرون آورید. اگر خرمای شما نرم است خیس نکنید. خرماها را داخل غذاساز پوره کنید. فندق ، گردو و بادام را هم ریز خرد کنید. تمام مواد را داخل ظرفی بریزید و خوب ورز بدهید. خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید و هر سه را به شکل نوار بلند رول کنید. و به اندازه انگشت برش بزنید. و به دلخواه در پودر نارگیل ، پودر پسته و کنجد یا ترافل بغلتانید و سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا