دسته‌بندی نشده

دستور پخت شیرینی خرما بیسکوییت خانگی مرحله به مرحله

ترافل خرما، دسری زیبا برای سفره های افطار

مواد لازم برای تهیه ی خرما بیسکوییتی

  • 1 بسته خرما
  • 1 بسته بیسکوئیت بتی پور
  • 1 لیوان گردو خردشده
  • 1 ق چ هل
  • 1 ق چ دارچین
  • 50 گرم کره
  • پودر پسته نارگیل کنجد وشکلات برای تزئین

مراحل تهیه ی خرما بیسکوییتی

  1. هسته خرما را گرفته و با کره کمی تفت دهید تا حدی که خرما له شود.
  2. هل و دارچین و گردو رو هم اضافه کرده سپس بیسکوییت ها را خوب با گوشت کوب بکوبید یا آسیاب کنید تا ریز شوند و به خرما اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.
  3. سپس به اندازه یک گردو برداشته و گرد میکنیم.
  4. بعد درون پودر نارگیل یا پسته یا کنجد و بغلتونید و نوش جان کنید بسیار خوشمزه و مقوی????

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا