دسته‌بندی نشده

طرز تهیه شیرینی کوئک سیستر مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کوئک سیستر + نکات کلیدی

شیرینی‌های شهد دار پرطرفدار هستند و در زمان هایی مثل ماه رمضان پرطرفدارتر هم میشن؛ شیرینی افریقایی کوئک‌سیستر یه شیرینی جزو گروه دونات ها و اصالتا آفریقای جنوبی‌ای هست که طرز تهیه‌اش آسونه، فقط باید بلد باشین گیس ببافین!
خوب طعم دهنده اصلی شهد این شیرینی زنجبیل‌تازه و لیموئه، اما میتونین با هل و گلاب ایرانی پسند جایگزینش کنین. این شیرینی رو گاه با مخلوط آرد گندم و آرد ذرت هم میپزن و پاشیدن چیزایی مثل پودر نارگیل هم مرسومه!

طرز تهیه کوئک سیستر

مواد لازم برای شربت:

شکر ۲ لیوان
آب ۱ لیوان
پودر کرم تارتار ۱/۲ قاشق چایخوری یا جوهر لیمو ۱/۸ قاشق چایخوری
نمک ۱ پینچ
آب لیموترش تازه ۱ قاشق چایخوری
زنجبیل تازه ۲ برش
چوب دارچین ۱ تکه

برای تهیه شربت تمام مواد را دخال قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت ملایم اجازه دهید ۵ دقیقه بجوشد و شکر حل شود. سپس خاموش کنید تا به دمای محیط برسد.

طرز تهیه شیرینی کوئک

مواد لازم برای خمیر :

آرد ۳۴۰ گرم ( دو و نیم پیمانه)
نمک ۱ پینچ
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
کره ذوب شده یا روغن مایع ۲۵ گرم
تخم مرغ همزده ۱ عدد
شیر همدما با محیط ۱/۲ پیمانه (۱۲۵ میلی لیتر )
سرکه یا آبلیموی تازه ۱ قاشق سوپخوری
روغن برای سرخ کردن
پودر نارگیل یا پسته برای تزیین

طرز تهیه شیرینی کوئک سیستر مخصوص ماه رمضان

طرز تهیه کوئک سیستر

ابتداشیر و سرکه یا آب‌لیموترش تازه را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شوند، سپس اجازه دهید ده دقیقه بماند تا شیر حالت دوغ مانند (باترمیلک) پیدا کند. سپس با تخم‌مرغ مخلوط کنید.
آرد، بیکینگ پودر، نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط شیر و کره را به تدریج اضافه کنید تا خمیر لطیفی تهیه شود. درصورتیکه خمیر خیلی سفت بود کمی دیگر شیر اضافه کنید.
خمیر را خوب ورز دهید تا صاف و یکدست شود. روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت استراحت دهید.
پس از این مدت خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به ضخامت ۳ تا ۴ میلیمتر باز کنید و به صورت نوارهای پهن مستطیل شکل یک اندازه برش بزنید.

آموزش شیرینی کوئک سیستر

روی هر قطعه خمیر را از سمت طول آن سه عدد نوار با پهنای یکسان برش بزنید طوری‌که نوارها از یک طرف به هم متصل باشند. نوارها ررا به صورت گیس ببافید و انتهای گیس را در جای خود محکم کنید.
گیسهای آماده شده را در روغن داغ فراوان سرخ کنید تا از هر دو طرف طلایی شوند و سپس شیرینی داغ را در شهد همدما با محیط بیاندازید اجازه دهید حدود پنج دقیقه در آن باقی بماند سپس از شهد خارج کرده و داخل صافی بریزید تا شهد اضافی آن خارج شود. برای تزیین میتوانید در پودر ‌نارگیل بغلتانید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا