دسته‌بندی نشده

طرز تهیه شیرینی وینی خوشمزه و سریع

دستور پخت شیرینی وینی _ شیرینی خوش طعم فرانسوی

شیرینی وینی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه که اصالت آن متعلق به کشورهای اسکاندیناوی می باشد و بیشتر اینکه به عنوان شیرینی شناخته شود، به عنوان یک بیسکوییت مخصوص نوشیدنی های گرم مثل چای یا قهوه محسوب می شود. این شیرینی با نام های دیگری هم مثل آلموند فینگر و انگشت بادامی هم شناخته می شود.
این شیرینی به طور معمول به صورت ساده تهیه می شود، ولی در صورت تمایل می توانیم با اضافه کردن موادی مثل زعفران، کاکائو و … طعم آنرا نسبت به ذائقه خود تغییر دهیم، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با دلگرم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی وینی

آرد قنادی 300 گرم
کره 250 گرم
سفیده تخم مرغ 40 گرم
پودر قند 100 گرم
نمک 1 پنس
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

 شیرینی وینی

دستور پخت شیرینی وینی

برای تهیه شیرینی وینی خوشمزه ابتدا کره و تخم مرغ را 30 دقیقه زودتر از داخل یخچال بیرون می آوریم و کنار می گذاریم تا با دمای محیط سازگار شوند.آرد را از الک رد می کنیم و کنار می گذاریم.کره را داخل کاسه ای قرار می دهیم.
سپس پودر قند را داخل کاسه الک می کنیم و وانیل را به مواد می افزاییم و با دورتند همزن برقی 2 دقیقه مواد را خوب می زنیم تا پفکی شوند و به رنگ سفید در بیاید. در ادامه نمک روی سفیده تخم مرغ می ریزیم.

سپس به مواد اضافه می کنیم و با دور تند 1 دقیقه مواد را مخلوط می کنیم و آرد را کم کم به مایه شیرینی اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی مواد را مخلوط می کنیم و در آخرهای افزودن آرد خمیر کمی سفت می شود.
حالا با کمک دست آن را جمع می کنیم و به هر صورت که تمایل داریم خمیر را طرح می دهیم و یا داخل قیف ماسوره 2ِِd رزت یا هر نوع ماسوره موردنظرمان را قرار می دهیم و خمیر را داخل ان می ریزیم و سینی فر را بیرون می آوریم.

سپس فر را روشن می کنیم و روی 160 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود.کف سینی کاغذ روغنی قرار می دهیم و با کمی فاصله توسط ماسوره رزت روی سینی می زنیم و سینی را داخل فر قرار می دهیم تا به مدت 15 الی 20 دقیقه شیرینی بپزد.
بعد از اینکه شیرینی وینی ها پخته شدند، آن ها را از داخل فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل خنک شوند، سپس در ظرف مورد نظرمان می چینیم و با انواع مغزیجات مانند پودر پسته یا مربا تزئین می کنیم و نوش جان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا